fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi

Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi Hakkında

Adana'nın Seyhan ilçesinde yer alan Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi, 2006 yılından bu yana hizmet vermektedir. Seçkin yönetim kadrosu ve uzman öğretmen kadrosuyla nitelikli ve kaliteli eğitimin adresi olmayı kısa sürede başarmıştır. Bu okul, öğrencilerinin her birini özel kabul ederek, öğrenci merkezli yaklaşımıyla eğitim vermektedir. Bu kapsamda öğrencilerinin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak eğitim veren Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi, öğrencilerini bilgili, öz güvenli, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramış, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmiş, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmış bireyler olarak geleceğe taşınmasını gözetmektedirler. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri olan bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi, üniversite sınavlarında öğrencilerinin büyük bir çoğunluğunu Türkiye’nin en gözde üniversitelerine yerleştirmektedir. Aynı zamanda öğrencilerinin yalnızca akademik anlamdaki başarılarını değil, sanat ve spor alanındaki gelişmelerini de gözeten bu kurum, birçok etkinlik ve aktivite düzenlemektedir. Bu etkinlik ve aktivitelerin gerçekleştirilmesi için okul bünyesinde; müzik odası, resim atölyesi, çok amaçlı salon, bilgi teknolojileri odası, rehberlik servisi odası mevcuttur.
Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi, dersleri 8.20'de başlatıp, 15.30'da bitirmektedir. Bu süreç içerisinde öğrenciler okulun imkanlarından bilediği gibi faydalanabilmektedir. Zengin bir kütüphanesi bulunan bu okul, öğrencilerini ilgi alanlarına göre kütüphaneye yönlendirmekte ve kendilerini geliştirmelerini sağlamaktadır. Aynı zamanda öğrenciler kütüphaneden diledikleri zaman kitap ödünç alabilmektedir. Bu okulda ek olarak öğrenciler boş vakitlerinde spor aktivitelerinde bulunabilmektedir. Voleybol, futbol, masa tenisi alanlarındaki takımlarıyla sportif etkinlikler düzenlemekte ve turnuvalara katılmaktadırlar. Bunlarla beraber diğer dallarda da etkinlikler düzenlenmektedir.
Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi, İngilizce dil eğitimi vermekte ve öğrencilerine dil eğiti verirken görsel ve işitsel kaynaklarla öğrenmeyi destekleyerek, kalıcı öğrenme sağlamayı amaçlamaktadır.

Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi adresi nedir?
    GÜRSELPAŞA MAH. 75717. SOK. NO:1, SEYHAN / ADANA
  • Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi telefon numarası nedir?
    03225020128
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Gürselpaşa Mah. 75717. Sok. No:1, Seyhan / Adana
0 322 502 01** Numarayı Göster
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum