fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi

Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:45/16:45

Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi Adana'nın Seyhan ilçesinde eğitim vermektedir. Eğitime bakış açısıyla birlikte öğrencilerin her noktadan gelişimini destekleyerek kapsamlı bir uygulama hazırlamaktadır. Öğrenci merkezli eğitim yaklaşımı sayesinde onlara doğrudan fayda sağlamaktadır. Öğrencilerine çağın ihtiyaçlarını en doğru biçimde aktararak donanımlı bireyler olmalarına ön ayak olmaktadır. Eğitim alanındaki yenilikleri yakından takip eden Bil Koleji, hazırladığı eğitim içerikleriyle faydalı bir eğitim alanı oluşturmaktadır. Fiziki imkanlarını öğrencilere en uygun şekilde hazır hale getirmektedir. Modern eğitim binalarında çağdaş bir eğitim hizmeti sunan Bil Koleji, üniversiteye hazırlık çalışmaları da uygulamaktadır. Akademik alanda donanımlı bireyleri hedefleri doğrultusunda eğitmektedir. Öğrencilerin öncelikle hedeflerini bilmesi ve bu konuda ısrarcı olması amaçlanmaktadır. Öğrencilerin öğrenme isteklerinin artırılması adına kurum bünyesinde etkili eğitim faaliyetleri oluşturulmaktadır. Çeşitli aktivite ve çalışma programları oluşturarak yoğun tempoda işlenen eğitim programlarından öğrencilerin olumsuz etkilenmemeleri desteklenmektedir.

Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin ulusal ve uluslar arası ortamlarda kendilerini ifade edebilmeleri adına yabancı dil eğitimi verilmektedir. Dil bilgisel alanda gelişimi desteklemek amacıyla alanlarında donanımlı eğitmen kadrosuyla kapsamlı bir eğitim içeriği oluşturmaktadır. Çağın ihtiyaçlarından birisi niteliğinde olan İngilizce alanında öğrencilere yetkinlikler kazandırmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerin bireysel farklılıklarının bilincinde olarak her öğrenciye uygun yaklaşım Bil Koleji'nde düzenlenmektedir. Çağın gerekliliklerini öğrencilere en etkili biçimde kazandırmak adına çeşitli modeller uygulanmaktadır. Süreklilik ve performans odaklı eğitim sistemi ile birlikte öğrencilerin motivasyonunu en üst seviyelere çıkarmaktadır. Bütünsel başarının gerekliliklerini sağlamak amacıyla çok yönlü eğitim çalışmaları düzenlemektedir. Öğrencilerin akademik ağırlıklı gelişimini desteklerken kültürel ve sportif alanlarda da aktif bireyler olmalarını sağlamaktadır. Öğrencilerin özgünlüğüne göre yönlendirmeler sağlayarak onların hayata donanımlı bireyler olarak kazandırılmasını sağlamaktadır. Seyhan Bil Koleji, nitelikli öğrencileri etkili çalışmalarla hayata hazırlamaktadır.

Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:45 - 16:45 şeklindedir.
  • Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Yeşiloba Mah. 46006. Sok. No: 13 Seyhan / Adana
0 322 503 06** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum