fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi

Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:30

Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi öğrencilerinin Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda eğitim almasını destekleyerek kalıcı bir öğrenim sunmaktadır. Sorumluluklarını bilen, yenilikçi, çevreye ve insanlığa karşı duyarlı bireyler yetiştirmektedir. Topluma fayda sağlayabilecek nitelikte bireyleri hayata hazırlama konusunda etkili eğitim faaliyetleri oluşturmaktadır. Başarılı karakterler oluşturmak adına eğitim programlarını uzmanlar tarafından hazırlatmaktadır. Hazırlanan eğitim programlarından maksimum verimi öğrencilere aktarmak adına alanında güçlü akademisyenlerle etkili bir öğrenim sunmaktadır. Adana'daki özel anadolu lisesinde öğrencilerin donanımlı bireyler olmalarını desteklemek adına eğitim faaliyetleri 21. yüzyıl teknolojisiyle oluşturulmaktadır. Çağın gerekliliklerine uygun olarak hazırlanan eğitim ortamlarında kalıcı bir öğrenim sunabilmek okulun öncelikli hedeflerindendir. Hedefleri doğrultusunda öğrenci merkezli eğitim yaklaşımları oluşturmaktadır. Her öğrencinin bireysel farklılıklarının ve ilgi alanlarının bilincinde olarak onlara doğru eğitimi vermeyi amaçlamaktadır. Öğrencilerin gelişimlerini yakından takip ederek onlara etkili destek sunmaktadır. Okulda çeşitli faaliyet, aktivite ve etkinlik programları oluşturarak öğrencilerin ilgili, yetenekli ve başarılı olduğu alanları ön plana çıkarmaktadır.
Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi sınav grubu öğrencilerin eksiksiz bir biçimde sınavlara hazırlanmasını desteklemektedir. İyi bir üniversite kapısını açması için öğrencilerine ayrıcalıklı bir eğitim sunmaktadır. Öğrencilere dönem içerisinde çeşitli deneme sınavları ve testler uygulanmaktadır. Bu test sonucunda öğrenciler kendi konumlarını görmektedir. Ortaya çıkan eksikliklerin giderilmesi adın Tek Aday Anadolu Lisesi çeşitli kurs ve etüt programları oluşturmaktadır. Öğrencilerin eksiksiz bir biçimde sınava hazırlanmasını destekleyerek tam zamanlı bir öğrenim hizmeti oluşturmuş olmaktadır. Öğrencilerin bu yoğun tempodan olumsuz etkilenmemesi adına çeşitli faaliyetler düzenlenmektedir. Etkili eğitim modelleri ile birlikte öğrencilerin gelişimleri sağlanmaktadır. Kurum bünyesinde bulunan rehberlik hizmeti öğrencilerin gelişimlerini yakından takip etmektedir. Eğitim sürecinde oluşabilecek sorun ya da problemlerin önüne geçmektedir. Aynı zamanda öğrencilerin hedefledikleri alanlarda bilgiler aktararak onların hazırlanmalarını sağlamaktadır.

Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Adana Tek Aday Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Karslılar Mah. 82022. Sok. No:1, Çukurova / Adana
0 552 305 39** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum