fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Adana Seyhan Liseleri

Seyhan'daki liselerin veli yorumlarına, adreslerine ve fotoğraflarına göz atabilir, Seyhan lise taban puanlarına ulaşarak tercih listenizi hemen oluşturabilirsiniz. Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Seyhan özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
60 okul bulundu.
Özel Seyhan Final Akademi Anadolu Lisesi Özel Okul
Seyhan / Gürselpaşa Mah.
Özel Seyhan Final Akademi Anadolu Lisesi

En iyi en doğru yatırımın geleceğimizin sahipçisi olan çocuklarımıza olacağını düşündüğüm için eğitim hayatına yatırımı...

Özel Adana Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Seyhan / Yeni Mah.
Özel Adana Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi

Özel Adana Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:30
Özel Adana Akdeniz Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Seyhan / Mithatpaşa Mah.
Özel Adana Akdeniz Okulları Anadolu Lisesi

Özel Adana Akdeniz Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Çukurova Marmara Anadolu Lisesi Özel Okul
Seyhan / Gürselpaşa Mah.
Özel Çukurova Marmara Anadolu Lisesi

Özel Çukurova Marmara Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Adana Doruk Anadolu Lisesi Özel Okul
Seyhan / 2000 evler Mah.
Özel Adana Doruk Anadolu Lisesi

Özel Adana Doruk Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel TED Adana Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Seyhan / Bahçeşehir Mah.
Özel TED Adana Koleji Anadolu Lisesi

Özel TED Adana Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Seyhan Uzay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Okul
Seyhan / Emek Mah.
Özel Seyhan Uzay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özel Seyhan Uzay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:00
Özel Adana Okyanus Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Özel Okul
Seyhan / Bahçeşehir Mah.
Özel Adana Okyanus Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi

Özel Adana Okyanus Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Adana Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Seyhan / Bahçeşehir Mah.
Özel Adana Okyanus Koleji Anadolu Lisesi

Özel Adana Okyanus Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Seyhan / Yeşiloba Mah.
Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi

Özel Seyhan Bil Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:45
İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / İstiklal Mah.
İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Borsa Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Gürselpaşa Mah.
Borsa Anadolu Lisesi

Borsa Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

19 Mayıs Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Narlıca Mah.
19 Mayıs Anadolu Lisesi

19 Mayıs Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 15:35
TOKİ Şehit Ozan Onur İlgen Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Yeşiloba Mah.
TOKİ Şehit Ozan Onur İlgen Anadolu Lisesi

TOKİ Şehit Ozan Onur İlgen Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 15:50
Şehit Yusuf Aktan Kız Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Havuzlubahçe Mah.
Şehit Yusuf Aktan Kız Anadolu Lisesi

Şehit Yusuf Aktan Kız Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:20 - 15:20
Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adana Devlet Okulu
Seyhan / Yenibaraj Mah.
Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adana

Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adana aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Orhan Çobanoğlu Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Aydınlar Mah.
Orhan Çobanoğlu Anadolu Lisesi

Orhan Çobanoğlu Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 16:00
Şehit Eren Yücel Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Gürselpaşa Mah.
Şehit Eren Yücel Anadolu Lisesi

Şehit Eren Yücel Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 15:35
Tepebağ Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Tepebağ Mah.
Tepebağ Anadolu Lisesi

Tepebağ Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 15:40
Şakirpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Onur Mah.
Şakirpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul olsun atölyelerimiz olsun gayet iyi geniş kullanışlı fakat bölüm getirilmesi lazım mesela kızların gelebileceği bir...

Seyhan Borsa Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Gazipaşa Mah.
Seyhan Borsa Anadolu Lisesi

Seyhan Borsa Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Şehit Fatih Yeniay Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Akkapı Mah.
Şehit Fatih Yeniay Anadolu Lisesi

Şehit Fatih Yeniay Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:00
Adana Seyhan Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / İstiklal Mah.
Adana Seyhan Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adana Seyhan Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

İlhan Atış Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Yeşilyurt Mah.
İlhan Atış Anadolu Lisesi

İlhan Atış Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

İMKB 24 Kasım Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Seyhan / Aydınlar Mah.
İMKB 24 Kasım Anadolu Lisesi

İMKB 24 Kasım Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Adana Seyhan Liseleri

Seyhan bölgesinde bulunan ve aradığınız kriterlere uygun olan liselerin detaylı bilgilerine ulaşmak isterseniz okul profillerini inceleyebilir, aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz. Üniversitenin kapılarını açacak olan lise eğitiminin nitelikli bir kurumda sürdürülmesi çocuğunuzun gelişimi için son derece önemlidir. İlçede yer alan okulların tamamını gezerek çocuğu için en doğru okulu bulmak isteyen veliler bu süreçte zaman kaybetmektedir. Sizler de çocuğunuz için en doğru okulu okulları tek tek gezmeden bulabilir, detaylı bilgilerini görüntüleyerek uygun olanlar ile yüz yüze görüşme gerçekleştirebilirsiniz.


Seyhan’da yıllardır öğrenci yetiştiren köklü liseler bulunmaktadır. Seyhan'daki liselerin; bina ve bahçe fotoğraflarına, eğitim ve servis fiyatlarına, adres bilgilerine, öğrencilere sunulan fiziksel imkanlara, ortalama sınıf mevcutlarına ve yabancı dil olanakları gibi birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bütüncül bir yapı içerisinde eğitim veren Seyhan kolejleri, bünyesinde bulunan liseler ise özel lise arayan velilerin bir numaralı tercihi olmaktadır.


Rehberlik birimleri özellikle üniversite sınavına hazırlanmakta olan öğrenciler için büyük öneme sahiptirler. Yoğun ders çalışma temposu içerisinde psikolojik desteğe ihtiyaç duyabilen öğrencilerin yardımına rehber öğretmenler yetişmektedir. Öğrencilerin karşılaştıkları problemlerin çözümünde aktif rol oynayan rehber öğretmenler aynı zamanda üniversite tercih dönemlerinde de öğrencilere yol göstermektedir. Seyhan'daki özel liselerin rehberlik hizmetleri hakkında detaylı bilgilere profillerinden ulaşabilirsiniz.


Liseye geçiş sınavlarını tamamlamış olan öğrencilerin ilk araştırdığı şey hedefledikleri liselerin taban puanları ve yüzdelik dilimleridir. Bu sınavların sonuçları açıklandığında öğrenciler bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktadır. Seyhan lise taban puanları her sene değişmekte ve öğrenciler en güncel taban puanları ve yüzdelik dilimlerine ulaşmaya çalışmaktadır. Bu süreçte okulları tek tek gezmek zorunda kalabilen öğrenciler zaman kaybetmektedir. Sizler listeleme sayfaları üzerinden Seyhan Liseleri taban puanları ve yüzdelik dilimlerine dair en güncel rakamları bulabilirsiniz. Bu sayede hiç vakit kaybetmeden çocuğunuzun girebileceği tüm liseleri görebilirsiniz. Seyhan liseleri taban puanlarını öğrenerek tercih listenizi kolayca oluşturabilir, aldığınız puana uygun olan kurumları keşfederek lise eğitiminizi alacağınız kurumu belirleyebilirsiniz. Eğer devlet okullarını tercih etmiyorsanız Seyhan özel liseleri inceleyebilir, randevu alarak kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.


Lise dönemi, 4 yıllık bir süreç olarak Milli Eğitim sistemimizde zorunlu olan 12 yıllık eğitimin son safhasını kapsamaktadır. Bu dönem bir gencin gelişimi ve geleceği için çok önemli bir süreçtir. Lise eğitimine başlayan öğrenciler ilk kez akademik derslerini daha derinlemesine işlemekte, daha çeşitli branş dersler ile karşılaşmakta, üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmakta ve çocukluktan yetişkin hayata geçiş yapmaktadır. Bir öğrencinin lise eğitiminin büyük bir kısmı merkezi üniversiteye geçiş sınavlarında çıkacak konulara yönelik konu anlatımı ve soru çözümleri ile geçmektedir. Bir öğrencinin bu sınavlarda elde edeceği sonuçlar hangi üniversitede okuyacağını, alacağı üniversite eğitiminin kalitesini ve dolayısıyla profesyonel hayatındaki başarısını etkilemektedir. Bu sebeple, aileler üniversite sınavlarında başarılar elde etmiş okulları tercih etmektedir. Liselerin sağlayacağı sınav başarısı hakkında bir fikir oluşturmak için taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sundukları sınava hazırlık programlarına dikkat etmek gerekmektedir. Listeleme sayfaları üzerinden bu bilgilere kolaylıkla ulaşıp, çocuğunuzun gelecekteki başarısı için en doğru Seyhan lisesini bulabilirsiniz.


Seyhan liselerinin sağlayacağı sınav başarıları ve sundukları eğitim hizmetinin kalitesi hakkında daha iyi bir fikir oluşturmak için bu liselere çocuklarını göndermiş olan velilerin veya bu okulların mezunlarının tecrübelerinden yararlanmak çok önemlidir. Okul tercihi yaparken veli yorumları sizlere rehberlik edip, doğru okulu bulmanızı kolaylaştırmaktadır. Listeleme sayfasında sıralanan okulların profillerinde birçok Seyhan liseleri yorumları bulunmaktadır. Liselerin eksi ve artı yönlerini görmenizi sağlayacak bu yorumlara okul profillerinden ulaşabilirsiniz. Gerekli incelemelerden sonra kendinize rehber edinebileceğiniz yorumlar sayesinde çocuğunuza en uygun olan okulu bulabilirsiniz. Sizler de bir liseye dair deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin lise tercih sürecini kolaylaştırabilirsiniz.


Türkiye’de farklı tür eğitim sağlayan çeşitli lise türleri bulunmaktadır. Seyhan’daki liseler birçok farklı yapı, müfredat ve eğitim olanakları barındıran çeşitli türlerden oluşmaktadır. Her öğrencinin kendi hedefleri ve ilgileri doğrultusunda eğitim sağlayan bir lise türünü seçmesi çok önemlidir. Seyhan’da bulunan liseler Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, Anadolu meslek liseleri, mesleki ve teknik anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Listeleme sayfaları üzerinden lise türüne göre aratma yaparak hedeflerinizin gerçekleşmesi için en doğru okulu bulabilirsiniz.


Seyhan Anadolu Liseleri geniş bir yelpazede ileri düzey akademik eğitim veren eğitim kurumlarıdır. Bu liselerde öğrenciler sayısal, sözel, eşit ağırlık veya dil bölümlerine katılıp hedefleri doğrultusunda eğitim alabilmektedir. Seyhan Fen Liseleri ise daha çok sayısal konulara odaklanmaktadır. İki tür liseden de mezun olan öğrenciler ülkemizin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerine geçiş yapabilmektedir. Seyhan Sosyal Bilimler Liseleri tarih, felsefe, edebiyat gibi sözel konuları derinlemesine işleyerek geleceğin tarihçilerini, sosyologlarını, yazarlarını ve filozoflarını eğitmektedir.


Seyhan Meslek Liseleri, meslek sahibi olmak isteyen ve liseden mezun olduktan sonra edindiği mesleği icra etmek isteyen öğrenciler için tercih edilebilecek alternatifler arasında yer alan okullardır. Bu liselerden mezun olan öğrenciler, edindikleri kalifikasyonlar sayesinde hemen çalışmaya başlayabilmektedir. İsterlerse de ilgilendikleri sektörün gerektirdiği kazanımların aktarıldığı üniversite bölümlerinde eğitimlerine devam edebilmektelerdir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler için de Seyhan Sağlık Meslek Liseleri iyi bir seçenektir.


Çeşitli lise türleri öğrencilerin sanatsal, sportif veya ruhsal gelişimini sağlamak için tasarlanmıştır. Seyhan Güzel Sanatlar Liseleri ise sanatsal yetenekleri gelişmiş olan öğrencileri eğiten, onları profesyonel sanatçı olarak yetiştiren okullardır. Beyoğlu Spor Liseleri de çeşitli spor dallarına ilgi duyan, sportif becerileri gelişmiş olan öğrencileri milli sporcular olmak üzere eğitmektedir. Hem akademik hem dini eğitim görmek isteyen öğrenciler için de Seyhan İmam Hatip Liseleri değerli bir seçenek sunmaktadır.


Pek çok öğrenci gündüz saatlerde çalıştığı için ya da başka türlü meşgul olduğu için normal liselerde eğitim görememektedir. Bu tür öğrenciler için Seyhan Akşam Liseleri çok değerli bir seçenektir. Bu liseler akşam saatlerinde ders vererek onlara hem çalışma hem okuma fırsatı sunmaktadır. Seyhan Çok Programlı Liseler hem akademik hem mesleki eğitim veren, diğer tüm lise türlerinin kazanımlarını tek çatı altında birleştiren bir okul türüdür.


Çocuğunuzun geleceği adına lise eğitimini gelişimini her açıdan destekleyecek bir okulda alması son derece önemlidir. Bunun yanında okul ücretleri ailelerin okul tercihinde önemli bir kriter olmaktadır. Seyhan lise fiyatları ise verilen eğitimin kalitesi ile doğru orantılı olarak artmaktadır. Ekonomik açıdan sizleri zorlamayacak liseleri listeleme sayfası üzerinden kolayca keşfedebilir, randevu talep ederek kayıt için görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Seyhan kolejleri bursluluk sınavları düzenlemekte, başarılı öğrencilere burs imkanı sağlamaktalardır. Bu sınavlara Okul.com.tr üzerinden başvurabilir, çeşitli fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.


Seyhan liselerini detaylı bir şekilde incelemek için zamanınız yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını isteyebilirsiniz.

Seyhan Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum