fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:15/16:15

Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, idealist öğretmen kadrosu ve çağdaş eğitim imkanlarıyla eğitim vermektedir. Kurum, sahip olduğu fiziksel imkanlarla bölgede dikkatleri üstüne çekmektedir. Fen ve bilgisayar laboratuvarları, öğretmenlerin derslerde işlenen konularla alakalı deneyler yapmalarına imkan tanımaktadır. Böylece öğrencilerin derslere olan ilgileri ve başarı katsayıları artmaktadır. Okulda bulunan sanat atölyesi, öğrencilerin sanatla iç içe olmalarını ve hayal dünyalarını yansıtmalarını amaçlamaktadır. Kurumun yemekhanesi ise öğrencilerin sağlıklı ve düzenli olarak beslenmesini sağlayarak ebeveynlerin endişelerini gidermektedir.
Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, düzenlediği sosyal aktivitelerle öğrencilerin eğitimini zenginleştirmektedir. Akıl ve zeka oyunları ve satranç aktiviteleriyle öğrencilerin problem çözme yetenekleri en üst seviyeye çıkarılmaktadır. Bilişim kulübünde yapılan faaliyetlerle de öğrencilerin çağın teknolojik gelişmelerine hakim ve vizyonu geniş bireyler olmalarını amaçlamaktadır. Atletizm, basketbol, voleybol, jimnastik, futbol ve beden eğitimi aktiviteleri ise öğrencilerin fiziksel gelişimlerini desteklemektedir. Kurumda sportif ve zihinsel aktivitelerin yanı sıra gezi kulübü, dekoratif sanatlar, el sanatları, görsel sanatlar ve müzik kulübü aktiviteleri de gerçekleştirilmektedir. Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sahip olduğu aktivite çeşitliliğiyle öğrencilerinin çok yönlü bireyler olmalarını sağlamaktadır.
Ankara Ayyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi işini seven ve insanlığa fayda sunan sağlıkçılar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Kurum bu hedefine ulaşmak için eğitimci kadrosunu alanında uzman kişilerden özenle seçmektedir. Okul, öğrencilerini yetkin fiziksel imkanlarıyla karşılamaktadır. Kurumda bulunan fen ve bilgisayar laboratuvarları, öğrencilere derslerde işlenen konuları uygulama fırsatı vermektedir. Öğrenciler bu sayede yaparak ve yaşayarak öğrenmekte ve öğrendikleri kalıcı olmaktadır. Mutfak ve sanat atölyelerinde ise öğrencilere yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecekleri alanlar yaratılmaktadır. Özel Ankara Ayyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bu sayede öğrencilerinin mesleki yeterliliğinin yanı sıra entelektüel birikimlerini ve yaratıcılıklarını da desteklemektedir.
Okul, öğrencilerinin sosyal yönleri gelişmiş bireyler olmalarını amaçlamaktadır. Bu sebeple öğrencilerin karakter gelişimlerine fayda sağlayacak çok yönlü aktiviteler düzenlenmektedir. Okulda düzenlenen akıl ve zeka oyunları ve satranç aktiviteleriyle öğrencilerin zihinleri aktif tutulmaktadır. Zihinsel aktifliği artan öğrencilerin öğrenme süreci hızlanmakta ve okuldan aldıkları fayda artmaktadır. Kurumda bunların yanı sıra basketbol, atletizm, beden eğitimi, masa tenisi, voleybol, jimnastik ve futbol gibi sportif faaliyetler yürütülmektedir. Bu aktiviteler öğrencilerin fiziksel gelişimlerini desteklemekte ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamaktadır. Özel Ankara Ayyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin müzik kulübü ise öğrencilerin özellikle ilgisini çekmektedir. Bu kulüp sayesinde öğrenciler müzikle iç içe olma ve kendilerini ifade etmenin farklı yollarını keşfetme şansı bulmaktadır.

Bölümler & Dallar

• Sağlık

- Hemşire Yardımcılığı

- Sağlık Bakım Teknisyenliği

Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:15 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bölümleri nelerdir?
    Bu kurumda; Hemşire Yardımcılığı, Sağlık Bakım Teknisyenliği bölümleri bulunmaktadır.
  • Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi fotoğraflarına nerden ulaşabilirim?
    Kurumun fotoğraflarına galeri bölümünden ulaşabilirsiniz.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

İncirli Mah. Yumak Sok. No:13, Keçiören/Ankara
0 312 963 1769
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum