fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:00

Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi, Yenimahalle ilçesinde Batıkent Yeni Batı mahallesinde faaliyet gösteren butik bir okuldur.
Yeni Batı mahallesinde faaliyet gösteren okulumuz 4.yılına girmektedir.

Butik okulumuzun kontenjanı 300 kişi olmasına rağmen sadece 150 öğrenci almaktadır.
Bu sistem, verilen eğitimin kalitesini belli bir seviyenin üzerinde tutmaktadır. Akademik olarak Yenimahalle Batıkent Yeni Batı mahallesinin en başarılı eğitim kurumu olmamızı sağlayan şey bu sistemimizdir.

Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi 3 yıldır arka arkaya gelen Türkiye dereceleri ile başarısını kanıtlamış bir lisedir.
Özel Doruk Anadolu Lisesi butik bir okul olup akademik başarısı ile öne çıkmaktadır. Ancak bir kolejden istenilen bütün sosyal ve kültürel faaliyetlerin hepsinin yapılabildiği bir kolejdir.

Özel Doruk Anadolu Lisesi 9-10. sınıflarda genel anlamda bir kolej eğitimi verirken 11. ve 12. sınıflarda alt yapısı dershanecilik deneyiminden gelen TYT ve AYT sınavlarına hazırlık programı uygular.
Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi aynı zamanda bir ortaokula sahiptir. Burada da aynı şekilde öğrencilerimiz 5-6. sınıflarda kolej eğitimi alırken 7-8. sınıflar da LGS programına hazırlanır.

Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi'nde çoklu zeka kuramına uygun olarak öğrencilerini yeteneği doğrultusunda yönlendirir ve bu yönde eğitim verir. Kolejimizde çift dilli bir yabancı dil eğitimi vardır.
Okulumuz gücünü geçmişindeki dershanecilik geleneğinden alır.
Okulumuz kadrosunu da bu gelenekten gelen öğretmenlerden seçer. Deneyimli ve genç bir kadrosu vardır.

Özel Doruk Anadolu lisesine ulaşım çok kolaydır. Batıkent'te Yeni Batı mahallesinde bulunan okulumuza metro duraklarından kalkan ringlere binebilirsiniz. Gimsa ve Mesa duraklarından binip

Özel Doruk Anadolu Lisesi ve Ortaokulu durağında inebilirsiniz.

Özel Doruk Anadolu Lisesi Atatürk İlke ve İnkılaplarına sonuna kadar bağlı bir kurumdur.

okulumuza yakın lokasyonlar ; Turgut Özal mahallesi, Kardelen mahallesi, Kentkoop mahallesi, İlkyerleşim mahellesi, Uğur Mumcu mahallesi, İnönü mahallesi, Bahçekapı mahallesi, Şehit

Osman Avcı mahallesi, Yuvaköy, Ostim osb mahallesi, Göksu mahallesi, Eryaman mahallesi, Tunahan mahallesi, Ahi Evran mahallesi, İstanbul yolu, Batı bulvarı.

okulumuza yakın lokasyonlar ; Turgut Özal mahallesi, Kardelen mahallesi, Kentkoop mahallesi, İlkyerleşim mahellesi, Uğur Mumcu mahallesi, İnönü mahallesi, Bahçekapı mahallesi, Şehit Osman Avcı mahallesi, Yuvaköy, Ostim osb mahallesi, Göksu mahallesi, Eryaman mahallesi, Tunahan mahallesi, Ahi Evran mahallesi, İstanbul yolu, Batı bulvarı.

okulumuza yakın lokasyonlar ; Turgut Özal mahallesi, Kardelen mahallesi, Kentkoop mahallesi, İlkyerleşim mahellesi, Uğur Mumcu mahallesi, İnönü mahallesi, Bahçekapı mahallesi, Şehit Osman Avcı mahallesi, Yuvaköy, Ostim osb mahallesi, Göksu mahallesi, Eryaman mahallesi, Tunahan mahallesi, Ahi Evran mahallesi, İstanbul yolu, Batı bulvarı.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %5 %100
%5.01 - %10 %75
%10.01 - %20 %40
%20.01 - %50.01 %25
%50.01 - %100 %10

İndirim

%22

Okul.com.tr Velilerimize Özel!

Okul.com.tr üzerinden iletişime geçen velilere özel indirim! İndirimden yararlanmak için vakit kaybetmeden okulla iletişime geçin!

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sözel

- Sayısal

- Dil

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %95-%100

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Sanat Bursu

- Akademik Başarı Bursu

- Üstün Zeka Bursu

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (47)

  • Ty

    Doruk kolejine ve tüm öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum oğlum ve biz çok memnunuz iyki Doruk kolejine kayıt yaptırdık Hem inanılmaz bir ilgi alaka hemde ruhsal gelişimlerinde oğluma yaptıkları rehberlikten ötürü teşekkür ediyorum

  • Bizim 5. senemiz. Kaliteli öğretmen kadrosu, özenli bir yönetim, öğrenci takibi, etüt imkanı, güzel bir arkadaşlık ortamı, takviye ek kaynak, öğrenci odaklı eğitim, veli bilgilendirme sistemi. Teşekkürler Doruk Koleji

  • BD

    Değerli hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkürler. İki kızım da Doruk Kolejinde. Bu hocalarımızın emeği büyük. Teşekkürler.

  • Tam bir aile ortamında genç,dinamik ve istekli bir eğitim kadrosuyla hizmet veriyorlar. Kurum sahibi Yusuf Hocam ve Md.Yrd. Derya Hocam çok ilgililer ve kolayca ulaşıp her konuyu konuşabiliyorum.

  • AY

    LGS döneminde hocalarımız çok ilgilendiler.Hocalarımızdan çok memnun kaldı oğlum.Ders anlatışlarını çok beğeniyordu.Bir öğrenci için en önemli şey bu.Ayrıca Yusuf Hoca ile ilişkisi bu kurumu tercih etmemizde önemli rol oynadı.

  • Çocuklarımızla ilgililer, öğrencilerine değer veriyorlar. Okuldan çok bir aile ortamı.Telefondan uzaklaştırmıyoruz evde. Telefonla ilgili ciddi kararlar alınabilir.

  • ÖB

    Butik özel okul tercih etmek isteyen isteyebilir. Öğretime gelince eğitim konusunda taviz verilmiyor o sebeple tercihimdir. Okula ve öğretmenlere ulaşmakta sıkıntı çekilmiyor.Daha deneyimli bir kadro tercih edebilirler bu tamamen kişisel gördüğüm bir olay için yazılmıştır.

  • ES

    Öğretmenlerimiz oldukça ilgili ve sabırlı 12. Sınıf velisi olarak çok memnunuz çok teşekkür ederiz

  • Öğrencilerinin başarılı olabilmeleri için kendilerinden ödün vererek gerekli ilgi ve alakayı göstermekteler. Kızım iki yıldır bu okulda çok memnunuz. Teşekkür ediyorum burdan yönetici yusuf bey ve bütün öğretmenlerimize iyiki varsınız.

  • MA

    Doruk kolejinde çalışan öğretmenlerin başarılı olması ve yaptiklari işi severek yapmaları öğrencilere değer vermeleri gayet güzel. Çocuklarım mutlu ve iyi bir eğitim alıyorlar. Teşekkürler…

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öğretmenlerimiz için söylenenler kesinlikle doğrudur. Hepsi gerçekten başarılı ve son derece özverililer. Sizin için çok değerli olanlar bizim için de çok önemliler. Onların eğitimi ve mutluluğu bizim severek yaptığımız işimiz.

  • Atatürk ilkelerine bağlı kaliteli öğretmen kadrosu ile güzel bir eğitim yuvası bizim 4. Yılımız hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken tam destek teşekkürler Doruk ailesi

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz en büyük ilkemizden bahsetmiş. Doruk Koleji olarak Atatürkçü ve çağdaş bireyler yetiştirmek gurur verici.

  • Sevimli butik bir okul. Öğretmenleri öğrencilerinin herşeyi ile ilgileniyor ve herkes birbirini tanıyor. Eğitime önem veren bir yer. Aile ortamı oluşmuş. Velisi olarak tavsiye ederim.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz bizi çok güzel tanımlamış. Herkesi ailemize katılmaya davet ediyoruz.

  • AA

    Butik İlgili ve Güzel Bir Eğitim KurumudurEğitimde Mükemmel Kalite ve Ekip İçin Güzel Bir Kadro ve Eğitmen

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok güzel bunları duymak. Teşekkür ediyoruz.

  • Çok iyi ve başarılı bir okul tavsiye ediyorum diğer çocuğumu göndermeyi düşünüyorum

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Doruk eğitimde bir çok öğrencimiz geçmişte öğrencimiz olanların akrabalarıdır. Burada bir aile ortamı var. Samimiyetimize güvenebilirsiniz.

  • Ge

    Eğitimi çok güzel öğretmenleri ilgili alakali gercekten tavsiye edebilecegim bir okul

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Doruk Koleji ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Velilerimizin memnuniyeti çok önemli.

  • Okulumuzdan çok memnunum öğretmenlerimiz çok ilgili dersleri eğlenceli yapmaya çalışıyorlar kızım okulunu çok seviyorSpor konusunda geliştirmeler olabilir

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Doruk kolejinde çalışan öğretmenler çok profesyoneldir. Çocuklarımızı derse katabilmek için gereken öğretim tekniklerini kullanmakta son derece donanımlılar. Tabi ki küçük eksiklerimiz var. Spor konusunda da ileriye yönelik çok güzel planlarımız var sevgili velimiz.

  • KE

    Oğlum zor alışan bir çocuk hocalarımızın özverili ve gayretleri sayesinde alıştı. Çok teşekkürler sevgili hocalarımız.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın farklılıkları onların kişiliklerini oluşturuyor. Doğru şekilde yaklaşılırsa her çocuğa ulaşabiliriz. Birinin kalbine dokunabilmek çok özel bir duygu ve bunları insanlardan duymak gerçekten gurur verici.

  • İK

    Öğretmenlerinden memnun olduğumuz saygılı insanların olduğu bir öğrenci için emniyetli her durumu sorabileceginiz bir yönetimin olduğu parasal konuda sıkıntı çıkarmayan bir okul . Gayet memnunum.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Bizim için her şeyden önce nitelikli eğitim önemli. Çocuklarımızın eğitimi ve öğretimi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Önerileriniz bizim için çok değerli.

  • AA

    Samimi ve ilgili öğretmenler ailevi ortam disiplinli eğitim ve uzman kadro ile başarıya ulaştıran yol

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • ÖÇ

    Harika eğitmen kadrosu ile ihtiyacımız olan her alanda bize yardımcı oldular. Her şey için teşekkürler. Gönlünüz çok rahat bir şekilde tercih edilebilecek bir yer. Herkese tavsiye ediyorum ki benim ardımdan kız kardeşimi de bu harika kadroya gözüm kapalı emanet edeceğim.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili öğrencimiz.

  • Çd

    Bi okuldan alınabilecek maksimum verim aldım resmen kayıt yapılırken söylenen tüm vaatler yerine getirildi gözünüz kapalı kayıt olabilirsiniz. Bana katkısı olan tüm öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili öğrencimiz. Verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmek bizim için çok önemli. Her öğrencimizin ailesi için ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız. Bu bağlamda her çocuk kendi çocuğuz gibi çok değerlidir.

  • Okul on numara beş yıldız. Bütün hocalar tek tek ilgileniyor. Üniversite sınavı için çok katkı sağladılar

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • Oa

    Okulda eğitim sistemi çok iyi ve öğretmenler çok ilgili sadece ders çalışmaya yönelik değil sosyal hayata ve etkinlikleriyle çoğu okuldan önde çok memnunum

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • İy

    Kaliteli bir eğitim butik olmasıda cabası ilgiyi hat safhada bir okuldan istediğim herşey dorukta mevcutSüper

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • OG

    Basarılı bir eğitim kurumu.Rehberlik servisi ve öğretmen kadrosu oldukça ilgili.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • As

    Mükemmel öğretmen kadrosu az kapasiteli sınıflar bire bir soru çözümü etüt saatleri ile tavsiye edebileceğim okul

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • Eg

    Gerçekten çok başarılı deneyimli ogrermenler var. Herkese çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili öğrencimiz.

  • Öncelikle öğretmen kadrosu mükemmel Bire bir soru çözümü ve az sayıda sınıf kapasitesiyle mükemmel bir okul Herkese tavsiye ederim

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • Üniversiteye hazırlık konusunda hakkını verecek olanın gerçek anlamda destek alabileceği kaliteli öğretmenleri barındıran bir kurumdur.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • Harika öğretmen kadrosu ve disipliniyle iyi bir eğitim sağlaniyor.Kaliteli sorulari ve dersleri ile her öğrenciye uygun

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • S

    Kurumdaki bütün öğretmenler öğrencilerle yakından ilgileniyor. Verimli bir yıl için tercih edilesi gereken bir okul.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • GK

    Tecrübeli ve ilgili kadrosuyla her zaman yanımızda oldular. Sınav Dorukta kazanılır. :))Yemekler iyileştirilebilir.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili öğrencimiz. Yemeklerimiz artık okulumuz da yapılıyor. Herkesi gelip görmeye davet etmek isteriz. buyurun gelin en azından bi yemeğimizi yersiniz.

  • DD

    Okuldaki hocaların hepsi çok tecrübeli ve ilgili ve çok kalite eğitim sunuluyor. Her konudan disiplinli ve düzenli bir okul.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • MS

    Deneyimli Eğitim kadrosu ve birebir çalışma programı çok kaliteli,tavisye ederim.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • butik bi dershane olduğu için sizinle gayet güzel ilgileniyorlar öğretmenlerin anlatışı da çok güzel konuyu güzel bi şekilde anlayabiliyosunuz tavsiye ederim

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • Fo

    Çalışmak için özen göstermeniz gerek yok. Onlar sizi çalıştıyorlar kazanmak için sadece dediklerini uygulayın

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili öğrencimiz. En önemli amaçlarımızdan biri çocuklarımıza düzenli çalışma alışkanlığı kazandırmak.

  • Kızım aşırı memnun kaldı öğretmenler çok ilgililer. Emeklerinin karşılığını aldığı için çok mutluyuz. Çok güzel yönlendiriyorlar. Kesinlikle öneriyorum

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • Öğretmenler aşırı ilgili ve deneyimli.Yeni sisteme çok hakimler ve çok güzel yönlendiriyorlar. İlk defa bir kurumdan memnun bir şekilde ayrılıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili öğrencimiz.

  • ÖÖ

    İyi ki bu kuruma gelmişim,gelirken çok tereddütüm vardı,Batıkent’e yeni açılmıştı ancak görüştüğümüzde dershaneleri olduğunu da öğrendik.Köklü bir eğitim geçmişleri var.Doruk Koleji sayesinde dershaneye gitmeden üniversitede istediğim bölümü kazandım.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili öğrencimiz. Öğrencilerimizin görüşleri bizim için çok önemli.

  • YD

    Sayelerinde istediğim bölümü dershane desteğine gerek kalmadan kazandım. Sıkı disiplin, iyi kadro ve düzenli ödevlendirmelerle başarılı olmamanız mümkün değil.Okulda kaldığımız süre fazlaydı, bazen can sıkıcı olabiliyordu. Daha az olsaydı fena olmayabilirdi.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili öğrencimiz. Biz kurum olarak emeğin kutsal olduğuna inanıyoruz. Emek ile elde edilen şeyler çok kıymetli olur.

  • AA

    Öğretmenleri , çalışanları , kurucusu her biri çok kıymetlı güven ve sevgi dolu bir kurum akademik başarısı yüksek secilmis ogrencilerin oldugu , özellikle rehberlik ögrenci takibini ankarada hiçbir kurumda bulamayacağınızı söyleyebilirim.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz. Kıymetli görüşleriniz bizim için çok önemli. Yeni nesil eğitim modelin de, rehberliğin en önemli ayaklardan biri olduğunu biliyor ve gereklerini yapıyoruz.

  • Bd

    Ben tobb üniversitesinde %50 psikoloji okuyorum. Doruk kolejinden çok memnun kaldım.Biraz daha sosyal olabilir

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili öğrencimiz. Sosyal etkinlik konusunda ki görüşlerinizi dikkate alacağız.

  • AY

    Üniversite sınavına hazırlanmak için ideal bir yer. Hazırlık öğrencilerini dershane mantığıyla çalıştırıyor.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz. Dershanecilikten sonra okulculuğa geçen kurumlardanız. Dershanecilik sektöründeki bütün tecrübelerimizi okulumuza da aktarıyoruz. Bu arada dershanecilik faaliyetine de devam ediyoruz.

  • AG

    Okul tam anlamıyla bir bilgi yuvası. Hocaların tamamının Ankaranın en iyi öğretmenleri olduğunda emin olabilirsiniz. Oğlum geçen sene üniversite sınavına girdi ve 700. oldu. Bu çevrenin en iyi derecesi ve 1500, 2000 yapan arkadaşları da var. Hocaların ilgisine ve alakasına teşekkür ederiz. Doruk koleji sayesinde çocuğum çok iyi bir derece yaptı.

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz. Çocuklarımızın akademik başarısından oldukça memnunuz.

  • Ek

    Bilime önem veren ,hem akademik anlamda Hem de mutlu birey olmak yolunu destekleyen, kadrosuyla ve yöneticileriyle gerçek bir eğitim kurumudur. Okulun Fiziksel özelliklerinin değil de içi dolu ,ilgili ,destekleyeci yönüyle yeterli olmanın daha önemli olduğunun ifadesidir. Memnunuz teşekkürler..

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz. Vizyonumuzu çok net anlatabilmişiz gerçekten.

  • TU

    Verimli, özenli, ilgili öğretmenlere sahip bir okul.Kalabalık değil. Veliler düzenli aranıp bilgi veriliyor. Memnunuz☺️

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • SY

    Her yönüyle tercih edilebilir bir okul çok kaliteli bir eğitim ağı mevcutturEtkinliklerin çoğaltılması

  • Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sevgili velimiz. Değerli görüşlerinizi dikkate alıp etkinliklerimizi çoğaltmak için çalışacağız.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ankara Doruk Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Yeni̇ Bati Mah. 2398. Cad. No:2, Yeni̇mahalle/Ankara
0 312 963 1828
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum