fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Denge Anadolu Lisesi

Özel Denge Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/18:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Denge Anadolu Lisesi Hakkında

Ankara'nın merkez ilçelerinden olan Çankaya'da bulunan butik eğitim sistemiyle Özel Denge Anadolu Lisesi olarak kapılarını açtıkları günden bu yana Ankara’nın en çok tercih edilen özel eğitim kurumlarından biri olmaktadırlar. Özel Denge Anadolu Lisesi olarak eğitim felsefesi olarak; özü, insanın yüceliğini amaç ve olgunluk sayan hümanist yaklaşımlarla öz disiplini yüksek, ailesine, topluma ve çevreye saygılı bireyleri hayata hazırlamaktır. Öğrenciler, kazandıkları disiplin, öz güven ve bilgi birikimlerini manevi bir kültürel miras olarak kendilerinden sonra gelen kuşaklara aktarırlar. Özel Denge Anadolu Lisesi'nde öğrenciler birer numara değil özel ve değerli bireylerdir. Öğrencinin akademik başarısını yükseltmek yeteneklerini geliştirmek ve hayata hazırlamayı ilke edinmişlerdir. Disiplin, adalet ve çevreye saygı okulun vazgeçilmez kuralıdır. Disiplin anlayışı korku ve tehdide değil saygı ve sevgiye dayalıdır. Her öğrencimiz birebir ilgi ve kişiye özel terzilik ile sınavlara hazırlanır. Öğrencilerin, sanat ve sosyal alandaki gelişimlerini de takip eden bu kurum, bu bağlamda bünyesinde, 3D odası, konferans salonu, bahçe, kütüphane, müzik odası, sanat atölyesi, mutfak atölyesi, revir, spor ve oyun alanı bulundurmaktadır. Tüm bu imkanlar dahilinde öğrenciler için, akıl ve zeka oyunları, yoga, robotik ve kodlama, perküsyon, basketbol, modern dans, voleybol, futbol, gezi, yabancı dil, dans, gitar, hentbol, proje kulübü, orkestra, tiyatro, koro, el sanatları, masa tenisi ve satranç gibi aktiviteler ve etkinlikler düzenlenmektedir. Türkçenin ve en az bir yabancı dilin günlük yaşamda etkin olarak kullanılması ana hedeftir. Kurumda İngilizce dışında Almanca yabancı dil eğitimi verilmektedir. Buna bağlı olarak öğrenciler akıcı şekilde konuşma, yazma, dinleme ve okuduğunu anlama konusunda kendini geliştirmektedir. Özel Denge Anadolu Lisesi, öğrencilere düzenli olarak konu tarama testleri ve seviye tespit sınavları uygulanarak, öğrencilerin hafta sonu eğitimlerde eksik konularını tamamlamaları veya soru çözümüyle pekiştirmesi sağlanmaktadır. Bütün bu imkanlar dahilinde Atatürk'ün izinde çağdaş ve mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçlamış olan bu kurum çevre ilçelerden de tercih edilen okullar arasında olup, servis hizmeti de sağlamaktadır.

Özel Denge Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Denge Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Denge Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Denge Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Denge Anadolu Lisesi Yorumları (2)

  • Kızım bu yıl 9.sınıfa başlayacak.Okul araştırırken Denge Anadolu Lisesi ilgimizi çekmişti ve yerinde görmek istedik.Çok da iyi yapmışız . Randevu talebimize çok kısa sürede yanıt geldi.Bizi karşılayan Murat beye, okul hakkında bilgi veren,işleyişi anlatan,Hümeyra hanım ve Berna Hanıma ,okulu gezdiren Süheyla hanıma ,kayıt esnasında yardımcı olan Yasemin Hanıma çok teşekkür ederiz. Okulu ve işleyişi o kadar güzel anlattılar ki aynı hafta içinde okula kaydımızı yaptırdık. Her veli gibi çocuğumuz için her zaman en iyisini istedik, Burası bize kendimizi çok özel ve güvenli hissettirdi. Umarım her şey yolunda gider kızım ve tüm öğrenciler için başarılı bir lise dönemi geçiririz. Teşekkür eder,kolaylıklar dilerim. Nurhayat Özdoğan

  • ST

    Mükemmel bir okul, çok iyi bir eğitimleri var. Yöneticileri çağın ötesinde bir eğitim hizmeti vermek için yola çıkmışlar. Okulu ziyaret edip, sistemlerini dinlemenizi ve kendilerini görmenizi tavsiye ederim. Terzi gibi çalışıyorlar her bir öğrenci ile çok ama çok özel ilgileniyorlar. Dershane, Özel Ders, Yabancı Dil, Üniversite Hazırlık hepsi tek bir yerde. Tam bir ev sıcaklığı, huzuru ve güveni mevcut. Sadece öğrencileri değil Veli olarak bizleri de çok ama çok rahatlattılar. Başarı takibi, etüt sistemi, birebir ders imkanları ile bizler sadece Anne-Baba olarak hayatımıza devam ediyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Denge Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Çankaya Mahallesi, Cinnah Caddesi, No:15, Çankaya / Ankara
0 312 963 1389
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum