fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi

Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi, Ankara Keçiören’de eğitim vermekte olan seçkin bir özel okuldur. Kurum, öğrencilerinin bilimsel ve eleştirel düşünce, analiz, problem çözme ve yaratıcılık gibi temel becerilerini geliştirmek için çabalamaktadır. Bunlara ek olarak kurum, öğrencileri için en son teknolojiye sahip bir eğitim ortamında eğitim imkanı sunmaktadır.
Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi’nde eğitim veren öğretmenler alanında uzman ve profesyonel kişilerden oluşmaktadır. Kurum bu öğretmenler ile disiplinler arası bir yaklaşım benimsemekte ve öğrencilerinin özgün bir bakış açısı kazanmalarına yardımcı olmaktadır. Böylece öğrenciler, bilgiyi farklı bakış açılarından ele alarak daha derinlemesine bir anlayış ile inceleyerek 21.yüzyıl vatandaşı olmalarını sağlamaktadır.
Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi, öğrencilerinin akademik başarılarına ek olarak sosyal, kültürel, spor ve sanat gibi alanlarda da gelişimlerine önem veren bir okuldur. Okulda öğrenciler, sanat, spor ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinlikler aracılığıyla bir araya gelmekte ve liderlik, işbirliği, empati ve saygı duyma gibi birçok beceriyi deneyimleyerek geliştirme fırsatı bulmaktadır.
Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi’nin modern ve son teknolojik donanıma sahip sınıfları, laboratuvarları, kütüphanesi, bilgisayar sınıfları, sanat atölyeleri ve açık/kapalı spor salonları öğrencilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca kurum sahip olduğu tüm bu fiziksel imkanlarını çeşitli öğrenme ortamlarına dönüştürmekte ve öğrencilerinin gelişimlerini farklı teknikler ile desteklemektedir.
Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi özellikle sınav senesi öğrencileri için birçok farklı destek sunmaktadır. Hiçbir öğrencisinin ek desteğe ihtiyaç duymamasını hedefleyen kurum, etüt, ek ders, soru çözümü, sınav kampı ve eğitim koçluğu gibi hizmetleri ile öğrencilerine kapsamlı bir eğitim sağlamaktadır.

Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Pınarbaşı Mah. Şehit Hakan Turan Cad. No:24 Keçiören / Ankara
0 312 963 1356
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum