fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hakkında

İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 12.10.1961´de, Karacabey Halkevi binasında eğitim hizmetine başlamıştır. Okul yeni binasıyla birlikte daha üretken ve daha kaliteli eğitim anlayışı ile yoluna devam etmektedir. Kısa sürede çok önemli aşama kaydeden ve çağdaş eğitim anlayışı ile büyük ilgi gören okula bağlı Uygulamalı Anaokulu da çalışmalarını ayrı bir birim olarak sürdürmektedir.
İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; mesleki eğitimde kalitenin önde gelen okullarından biri olmayı amaçlayan, öğrencilerine teknolojiyi takip eden girişimci ruhlar olmalarını aşılayan, topluma ve kendine saygısı olan, özgüvenli, başarılı, donanımlı, saygılı, duyarlı ve sorumluluk sahibi gençler yetiştirmeyi amaç edinmiş bir eğitim kurumudur. Sektörel faaliyetleri yönlendiren, çağdaş teknolojiyi kullanarak kendini sürekli yenileyen, girişimci ruha sahip öğrenciler yetiştirip, mesleki eğitimde kalitenin adresi olmak amacıyla nitelikli bir eğitim anlayışı benimsemiştir.
Mesleki ve teknik alanda gelişen teknolojiye uyum sağlayan, sektör tarafından tercih edilen, nitelikli ve kaliteli eğitim veren İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Gıda Teknolojisi Alanı, Moda Tasarım Teknolojisi Alanı, grafik ve Fotoğraf Alanı, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı bulunmaktadır.
İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine de önem vermekte ve bunun için çeşitli aktivitelere imkan sağlamaktadır. Voleybol, futbol, masa tenisi ve atletizm takımları olan okul il ve ilçe bazında da bir çok başarı sağlamıştır. Türkiye'nin en iyi üniversitelerine öğrenci yetiştiren bu kurum, öğrenci merkezli yaklaşımla öğrencilerin başarısını desteklemektedir. Öğrenci merkezli yaklaşımla öğrencilerin başarısını desteklemektedir. Ezbere eğitim sisteminden tamamen uzak bir yapı ile öğrencilerin kalıcı öğrenmesini sağlayan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi, öğrencilerinin sosyal ve kültürel alandaki gelişimine de büyük önem vermektedir. İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin İngilizceyi etkili kullanabilmesi için İngilizce, ders programlarına eklenmiştir.

İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adresi nedir?
    Esentepe Mahallesi, 302 Sokak, No:5, Karacabey/BURSA
  • İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi telefon numarası nedir?
    02246761271
  • İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci kapasitesi kaçtır?
    383
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Esentepe Mahallesi, 302 Sokak, No:5, Karacabey/Bursa
0 224 676 12** Numarayı Göster
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum