fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi Hakkında

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi, 2007 yılında kurulmuş olup Bursa'nın Yıldırım ilçesinde hizmet veren bir devlet okuludur. Bu okul, 9. Sınıftan itibaren öğrencilerini üniversite sınavına hazırlamaktadır. Öğrencilerini birer yarış atı olarak değil, birey olarak değerlendiren bu okul, her öğrencinin yetenek ve ilgisine göre yönlendirmede bulunmakta ve rehberlik öğretmenlerinin öğrencilerin akademik düzeylerini düzenli aralıklarla gözlemleyerek, üniversite bölüm seçimlerinde ve gelecekteki meslek hayatları hakkında öğrencilere yaşam koçluğu sağlamaktadır. Aynı zamanda okulun psikolojik danışmanları, öğrencilerin sınav heyecanı, dikkat dağınıklığı ve gelecek kaygısı gibi sorunlarıyla ilgilenerek bu sorunlara çözüm aramaktadır
Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi, Okul, öğrencilerine verdiği akademik eğitimin yanı sıra, sanat ve spor alanındaki gelişimlerini de gözetmektedir. Bu amaçla okulda resim sınıfı, bahçe, konferans salonu, kütüphane, atölye ve bilişim teknolojileri sınıfı yer almaktadır. Tüm bu imkanlar dahilinde öğrenciler basketbol, voleybol, futbol, hentbol, futsal gibi sportif aktivitelerde bulunmaktadırlar. Aynı zamanda gezi, dans, sinema, tiyatro, fotoğrafçılık ve drama gibi etkinlikler düzenleyerek öğrencilere kültürel kazanımlar sağlanmaktadır. Öğrencilerin mutluluğunu hedefleyen Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi, her öğrencinin en az bir hobiye sahip olmasını desteklemekte ve edinilen bu hobinin bireyin hayatı boyunca devam ettirmesi konusunda öğrencileri teşvik etmekte ve desteklemektedir.
Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi, İngilizce ve Fransızca olarak iki farklı yabancı dil eğitimi vermektedir. Bu eğitimlerle, uluslararası kültürleri tanımak, farklı ülkelerden arkadaş edinmek vb. gibi önemli özellikleri öğrencilerine aşılamayı hedef edinmiş ve bu doğrultuda Comenius ve E-Twinning Projesi gibi çok önemli projelerde yer almıştır. Bununla birlikte Türkiye ve dünya çapında yapılan bilgi yarışması, bilimsel faaliyetler, münazara gibi etkinliklere sıkça katılım sağlamış ve öğrencilerine kendilerini bireysel olarak dış dünyaya açık ve iletişim becerilerini geliştirebilecekleri fırsatlar sunmaktadır.

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi adresi nedir?
    BAĞLARALTI MAH. A314. SOK. NO:1, YILDIRIM / BURSA
  • Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi telefon numarası nedir?
    02243426966
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Bağlaralti Mah. A314. Sok. No:1, Yildirim / Bursa
0 224 342 69** Numarayı Göster
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum