fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Bursa Karacabey Liseleri

Karacabey lise taban puanlarına ulaşarak tercihlerinizi kolayca yapın. Lise fiyatlarına, veli yorumlarına, fotoğraf galerilerine tek bir sayfa üzerinden erişin. Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Karacabey özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
10 okul bulundu.
Özel Özkocaman Tan Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Özel Okul
Karacabey / Tabaklar Mah.
Özel Özkocaman Tan Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi

Okul müdürü ersan beye çok çok teşekkürler. eğitim seviyesi yüksek bir okul. öğrenciyle çok ilgililer.

Özel Özkocaman Tan Eğitim Kurumları Fen Lisesi Özel Okul
Karacabey / Tabaklar Mah.
Özel Özkocaman Tan Eğitim Kurumları Fen Lisesi

Özel Özkocaman Tan Eğitim Kurumları Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Karacabey / Esentepe Mah.
İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Karacabey Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Karacabey / Esentepe Mah.
Karacabey Anadolu Lisesi

Karacabey Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Karacabey / Esentepe Mah.
Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Karacabey / Tabaklar Mah.
Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Dayı Karacabey Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Karacabey / Esentepe Mah.
Dayı Karacabey Anadolu Lisesi

Dayı Karacabey Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi Devlet Okulu
Karacabey / Esentepe Mah.
Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi

Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Farabi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Karacabey / Taşlık Mah.
Farabi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Farabi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Karacabey Ticaret Borsası Harmanlı Mesleki ve Teknik Lisesi Devlet Okulu
Karacabey / Harmanlı Mah.
Karacabey Ticaret Borsası Harmanlı Mesleki ve Teknik Lisesi

Karacabey Ticaret Borsası Harmanlı Mesleki ve Teknik Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Bursa Karacabey Liseleri

Karacabey liseleri, çağın gerekliliklerine uygun olarak donattığı eğitim ortamlarında öğrencilerin bireysel farklılıklarını ön planda tutarak kaliteli bir eğitim imkanı sunmaktadır. Her öğrencinin ilgili ve yetenekli olduğu alanlar farklılık gösterebilmektedir. Karacabey bölgesindeki liseler, öğrenci merkezli çalışmalar sürdürerek onların becerili olduğu alanları ön plana çıkarmaktadır. Öğrencilerin gelişimleri bu alanlarda desteklenmektedir. Bursa Karacabey bölgesindeki hemen hemen her lisede psikolojik danışmanlık hizmeti bulunurken tüm kurumlarda rehberlik hizmeti sağlanmaktadır. Bu hizmetin esas amacı eğitim-öğretim dönemi boyunca oluşabilecek sorunların büyümeden çözülmesini sağlamaktır. Aynı zamanda psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti, öğrencilerin ilgili olduğu alanlardaki üniversite bölümleri hakkında öğrencileri bilinçlendirmektedir. Lise döneminin sonlarına doğru sınav zamanı dolayısı ile oluşacak ya da oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi adına çeşitli yaklaşımlar düzenleyerek öğrencilerin sınav kaygısı gütmeden sınavlara girmelerine destek olmaktadır.


Karacabey özel liseleri, akademik olarak devlet liselerinden daha farklı yapıda eğitim çalışmaları sürdürmektedir. Bunun nedeni ise merkezi sınavlarda öğrenci başarısını yüksek tutmaktır. Öğrencilere 9, 10 ve 11. sınıflarda temel eğitim kaliteli bir biçimde sürdürülürken 12. sınıfta ise ağırlıklı olarak sınav başarısına yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Karacabey kolejleri öğrencilerin çok yönlü gelişimleri sağlanırken sınavlarda da başarılı bireyler olmaları ve hedeflerine ulaşmaları desteklenmektedir.


Karacabey liseleri, yabancı dil konusunda öğrencilerin çeşitli yetkinlikler kazanması adına faaliyet ve eğitim programlarını sürekli güncellemektedir. Öğrencilerin İngilizce olarak konuşması, yazması ve okuması sağlanmaktadır. Dil ediniminin kolaylaşması adına öğrencilerin derslere aktif katılımının sağlanmasına yönelik çalışmalar düzenlenmektedir.


Liseye geçiş sınavlarını tamamlamış olan öğrencilerin ilk araştırdığı şey hedefledikleri liselerin taban puanları ve yüzdelik dilimleridir. Bu sınavların sonuçları açıklandığında öğrenciler bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktadır. Karacabey liseleri taban puanları her sene değişmektedir. Bundan dolayı öğrenciler her sene en güncel rakamların peşindedir. Sizler de çevrenizdeki Karacabey liselerinin güncel taban puanları ve yüzdelik dilimlerine ulaşmak isterseniz listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz. Eğer devlet okullarını tercih etmiyorsanız Karacabey özel liseleri inceleyebilir, randevu alarak kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.


Lise eğitimi, öğrencilerin hayatlarını şekillendirecek üniversiteye geçiş sınavla hazırlığının başlangıcı olan dönemi kapsadığı için bir gencin eğitim serüveninde son derece yüksek önem taşımaktadır. Lise öğrencileri daha zorlayıcı ve branşlaşmış dersler ile karşılaşmakta, çeşitli ulusal ve uluslararası proje ve programlara katılım göstermekte ve kariyer planlaması yapmaya başlamaktadır. Lise eğitiminin en önemli unsuru ise elbette üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlıktır. Bir öğrencinin sınav başarısı hangi üniversitede okuyacağını, alacağı üniversite eğitiminin kalitesini ve dolayısıyla profesyonel hayatındaki başarısını etkilemektedir. Bundan dolayı veliler büyük sınav başarıları sağlayacak liseleri tercih etmektedir. Bir lisede okuyacak öğrencinin nasıl bir sınav başarısı elde edeceği hakkında bir fikir oluşturmak için o okulun taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sunduğu sınava hazırlık programına bakılmalıdır. Tüm bu bilgilere bu sayfalar üzerinden ulaşmak mümkündür. Böylece çocuğunuz için en doğru olan Karacabey liselerini kolayca bulabilirsiniz.


Bir lisenin sağlayacağı sınav başarısı ve genel eğitim kalitesi hakkında bir fikir oluştururken o okulu daha önce deneyimlemiş olan bireylerin deneyimlerinden yararlanmak çok yararlıdır. Sizler bu doğrultuda okulları tecrübe etmiş öğrenciler ya da veliler tarafından yapılan yorumları okuyarak bu tecrübelerden yararlanabilirsiniz. Listeleme sayfasında sıralanan okulların profillerinde pek çok Karacabey liseleri yorumları bulunmaktadır. Lise profillerinde bulunan veli yorumlarını okuyarak okullarının artı ve eksi yönleri hakkında fikir sahibi olabilir, bu yorumlar ışığında lise seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizler de bir lise ile yaşadığınız deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin lise tercih sürecini kolaylaştırabilirsiniz.


Türkiye’de farklı tür eğitim sağlayan çeşitli lise türleri bulunmaktadır. Bu lise türleri farklı alanlarda eğitim sağlayarak farklı hedeflere ve hayallere hitap etmektedir. Karacabey ilçesinde birçok lise türü bulunmaktadır. Kimi lise akademik eğitime odaklanmakta, kimisi mesleki gelişime önem vermekte, kimisi dini eğitim sağlamakta, kimisi de eğitim konusunda farklı zorluklar çeken öğrencilerin işini kolaylaştırmaktadır. Karacabey’de bulunan liseler Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, Anadolu meslek liseleri, mesleki ve teknik anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Bütün türler arasından çocuğunuzun yetenekleri ve hedefleri için en iyi olan Karacabey liselerini listeleme sayfasında lise türlerine göre aratma yaparak bulmanız lise seçim sürecinizi kolaylaştıracaktır.


Karacabey Anadolu ve Fen Liseleri ise yüksek üniversiteye yerleştirme oranı ile fark yaratmakta ve öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmelerini kolaylaştırmaktadır. Karacabey Anadolu Liseleri geniş kapsamlı ve nitelikli eğitim vermekteyken Karacabey Fen Liseleri özellikle sayısal konulara ve bilimsel eğitime odaklanmaktadır. Karacabey Sosyal Bilimler Liseleri ise tarih, felsefe, sosyoloji, coğrafya, edebiyat gibi derslere odaklanmaktadır.


Karacabey Meslek Liseleri, çocuklarının liseyi bitirdikten sonra bir meslek sahibi olmasını isteyen ailelerin tercih ettiği eğitim kurumlarıdır. Bunun yanında üniversite hayali olan öğrenciler de Karacabey Meslek Liseleri’nde aldıkları mesleki eğitimi devam ettirmek için ilgilendikleri sektör ile alakalı bir alanda eğitim veren üniversite bölümlerine geçebilmektedir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler için ise Karacabey Sağlık Meslek Liseleri bulunmaktadır.


Çeşitli lise türleri öğrencilerin sanatsal, sportif veya ruhsal gelişimini sağlamak için yapılandırılmıştır. Karacabey Güzel Sanatlar Liseleri çeşitli görsel sanat dallarında eğitim vererek profesyonel sanatçılar eğitmektedir. Karacabey Spor Liseleri sportif eğitim ve fiziksel gelişime odaklanarak ülkemizin milli sporcularını yetiştirmektedir. Hem akademik eğitim hem dini eğitim almaya önem veren öğrenciler için de Karacabey Anadolu İmam Hatip Liseleri çok uygun bir seçenektir.


Kimi öğrenci gündüzleyin çalıştığı için lise eğitimini normal liselerde alamamaktadır. Karacabey Akşam Liseleri akşam vaktinde esnek saatlerle eğitim vererek öğrencilerine hem iş hayatlarını hem eğitimlerini aynı anda yürütme fırsatı sunmaktadır. Karacabey Çok Programlı Anadolu Liseleri ise diğer tüm lise türlerinde bulunan eğitimleri tek çatı altında sağlayan eğitim kurumlarıdır. Bu tür okullarda hem akademik hem mesleki eğitim sağlanmakta, her tür öğrenciye hitap edilmektedir.


Karacabey özel lise fiyatları, bölgedeki kurumların sunduğu eğitim programlarına, fiziki imkanlarına ve yapılan çalışmalara göre farklılık gösterebilmektedir. Bölgedeki kurumları inceleyerek fiyat bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Birçok Karacabey liseleri indirimler sunmaktadır. Karacabey liseleri erken kayıt dönemi düzenleyerek bu dönem süresince kayıt olan öğrencilere daha uygun ücretler sunmaktadır. Listeleme sayfasında indirim sunan okullara göz atabilirsiniz. Karacabey kolejleri bursluluk sınavları da öğrencilere avantajlı fiyat fırsatı sunmaktadır. Bu sınavlarda başarı elde eden öğrenciler farklı yüzdelerde burs alıp çok daha ucuza nitelikli eğitim alabilmektedir. Karacabey kolejlerinin bursluluk sınav tarihlerini öğrenerek, okulların bursluluk imkanlarından yararlanabilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlarla kaliteli eğitimin kapılarını açma şansı yakalayabilirsiniz.


Bu listeleme sayfası sayesinde vakit kaybı yaşamadan bölgedeki tüm kolejleri inceleyerek kriterlerinize uyan kurumlar hakkında bilgiler alabilirsiniz. Bu liste üzerinden okulların fiziki imkanları, eğitim farklılıkları, sınıf mevcutları, çalışma saatleri ve birçok bilgiye rahatlıkla ulaşabilirsiniz.


Karacabey liseleri incelemek için yeteri kadar zamanınız bulunmuyorsa, Ücretsiz Eğitim Danışmanlarımızdan yardım alarak kriterlerinize uyan kurum ya da kurumlar hakkında tavsiyeler isteyebilir, kurumların sizi aramasını sağlayabilirsiniz.

Karacabey Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Karacabey Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 423.27 478.32 6.2 0.53
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum