fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Tofaş Fen Lisesi

Tofaş Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Tofaş Fen Lisesi Hakkında

Tofaş Fen Lisesi, 1989 yılında kurulan ve tek binayla eğitim vermeye başlayan bir devlet okuludur. Bu okul, ilerleyen zamanlarda ek binalarla donatılmış ve öğrencilerine sunduğu imkanlar arttırılmıştır. Aynı zamanda okulun yanındaki ortaokul alınarak, öğrencilere yatakhane yapılmıştır. Başka şehirlerden ya da uzak ilçelerden gelen öğrenciler, düzenli aralıklarla temizlenen yatakhanelerde kalabilmektedir. Bu okul yıllardan beri süregelen eğitimdeki tecrübesiyle öğrencilerine nitelikli ve kaliteli eğitim vermektedir. Öğrenci merkezli yaklaşımıyla öğrencilere ezbere sistemden uzak bir anlayışla kalıcı öğrenme modelleri uygulanmaktadır. Tüm bu titizlikle öğrencilere verilen eğitimle, öğrenciler Türkiye'nin en iyi üniversitelerine yerleşmektedir.
Tofaş Fen Lisesi, öğrencilerine kaliteli akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel gelişmelerini de sağlayacak etkinlik ve aktiviteler düzenlemektedir. Bu okulun öğrencileri, tenis, salon futbolu, voleybol, masa tenisi, badminton, basketbol branşlarında her yıl belediyelerin ve Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği müsabakalara katılım sağlamaktadır. Sportif etkinliklerin yanı sıra bir çok projede yer almış olan bu kurum, Tofaş Yenileşim Atölyesi, Soru İşareti Günleri, Bireysel Tecrübe Aktarma Projesi, Bilim Buluşmaları, Ulutek Teknopark Öğrenci Eşleştirme gibi projeler yürütmektedir. Bu projelerle öğrencilerine birçok kazanım sağlayan Tofaş Fen Lisesi, yurtdışı projeleriyle de öğrencilerine uluslararası kültürleri tanımak, yabancı dil pekiştirmesi, farklı ülkelerden arkadaş edinmek gibi kazanımlar sunmaktadır. "Erasmus+ Projesi: Bilim Yolu" ile öğrenciler yurtdışında da bilimin global halini görebilmekte ve dünya standartlarında bireyler olarak yetişmektedir.
Tofaş Fen Lisesi, yabancı dil eğitimini de öğrencilerine en iyi şekilde vermekte ve öğrencileri mezun olurken en az 2 dilde yetkin bir şekilde üniversiteye atılmasını hedeflemektedir. Bu bağlamda 3 dilde eğitim veren bu kurum, 1. yabancı dil olarak İngilizce eğitimi vermektedir. Almanca ve Fransızca derslerini seçmeli olarak öğrencilerine sunan bu devlet okulu, seçilen seçmeli dilde de öğrencilerine en az B1 seviyesinde yetkinlik kazandırmayı amaçlamaktadır.

Tofaş Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Tofaş Fen Lisesi adresi nedir?
    19 Mayıs Mah. Dostluk Cad. No:3, Nilüfer / BURSA
  • Tofaş Fen Lisesi telefon numarası nedir?
    02242622401
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Tofaş Fen Lisesi İletişim Bilgileri

19 Mayıs Mah. Dostluk Cad. No:3, Nilüfer / Bursa
0 224 262 24** Numarayı Göster
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum