fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa Hakkında

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bursa’da, İnegöl Süleymeniye Mahallesinde Milli Eğitim Bakanlığınca yapılmıştır. 2005-2006 eğitim-öğretim yılında kayda başlayan okul 10500 metre kare kapalı alana sahip, zemin artı iki kat olup 35 dersliklidir. Okulda tam donanımlı biyoloji laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı, desen atölyeleri; kütüphane ve doküman kameralı bilgisayar ve projeksiyon cihazları ile desteklenmiş 4 adet daha özel sınıf bulunmaktadır.
Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türk Milli Eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda ülkemizdeki özel ve kamu kuruluşları ile dünyanın da ihtiyaç duyduğu, açıklık anlayışı ile hareket edip öğrendiğini uygulayabilen nitelikli insan gücü yetiştirmek için eğitim hizmeti sunmaktadır. Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; etik değerlere bağlı, kendini sürekli yenileyip sorgulayan, sektör deneyimine sahip, donanımlı ve üretken bireyler olarak hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktadır. Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda çağdaş, bilgili, özgüven sahibi katılımcı genç bireyler yetiştirmektedir.
Okulda ayrıca birçok faaliyetin rahatça yapılabildiği tam donanımlı çok amaçlı salon, sanat atölyesi, spor odası, satranç odası öğrencilerin eğitim öğretimine katkıda bulunmaktadır. İngilizce, okulda verilen birinci yabancı dildir. Öğrencilerinin İngilizceyi ezbere öğrenmelerini değil, hayatlarında kullanabilmelerini ve kendilerini uluslararası platformlarda iyi ifade edebilmelerini sağlamaktadır.
Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; topluma yararlı bireyler yetiştirmeyi amaçlamış, aynı zamanda mesleki anadolu teknik liselerinin gıpta ile baktığı bir eğitim kurumu olmayı amaçlamıştır. Öğrencilerine mesleki eğitim verirken aynı zamanda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler açısından öğrencilerini her zaman destekleyen bir eğitim kurumu olmuştur. Okulda 57 öğretmen, 1160 öğrenci kapasitesi vardır. 29 tane sınıf bulunan okulda, kapalı spor salonu, bilişim teknolojileri sınıfı ve geniş bir bahçe bulunur. Okulda ders saatleri sabah 08.30 ve akşam 17.20 arasındadır.

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa Sıkça Sorulan Sorular

  • Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa adresi nedir?
    SÜLEYMANİYE MAH. İPEK SOK. NO:20, İNEGÖL/BURSA
  • Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa telefon numarası nedir?
    02247153838
  • Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa öğrenci kapasitesi kaçtır?
    847
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa İletişim Bilgileri

Süleymani̇ye Mah. İpek Sok. No:20, İnegöl/Bursa
0 224 715 38** Numarayı Göster
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum