fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Kocaeli Başiskele Liseleri

Başiskele liseleri taban puanları, okulların fiziki imkanları, eğitim olanakları hakkındaki detaylı bilgilere erişerek öğrencinizin en doğru eğitim kurumunda öğrenim görmesini destekleyin!
13 okul bulundu.
Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Okul
Başiskele / Barbaros Mah.
Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi verified

Bu koleji bulunduğumuz ilde hiç duymamistik,gelip gördüm deneyimli kadrosu ve güler yüzlü kadrosuyla içime çok sindi,şim...

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30
Özel Matrix Yazılım Anadolu Lisesi Özel Okul
Başiskele / Barbaros Mah.
Özel Matrix Yazılım Anadolu Lisesi

Çok kaliteli ve eğitim seviyesi gerçekten çok yüksek bir okul.

Özel Başiskele Bilim Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Özel Okul
Başiskele / Atakent Mah.
Özel Başiskele Bilim Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi

Özel Başiskele Bilim Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Kocaeli Ted Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Başiskele / Fatih Mah.
Özel Kocaeli Ted Koleji Anadolu Lisesi

Özel Kocaeli Ted Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bilgili Kültür Fen Lisesi Özel Okul
Başiskele / Karşıyaka Mah.
Özel Bilgili Kültür Fen Lisesi

Özel Bilgili Kültür Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Murat Yıldırım Anadolu Lisesi Özel Okul
Başiskele / Yeniköy merkez Mah.
Özel Murat Yıldırım Anadolu Lisesi

Özel Murat Yıldırım Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bilgili Kültür Anadolu Lisesi Özel Okul
Başiskele / Karşıyaka Mah.
Özel Bilgili Kültür Anadolu Lisesi

Özel Bilgili Kültür Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İSTEK Kocaeli Fen Lisesi Özel Okul
Başiskele / Barbaros Mah.
Özel İSTEK Kocaeli Fen Lisesi

Özel İSTEK Kocaeli Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Nadide Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Başiskele / Altınkent Mah.
Özel Nadide Okulları Anadolu Lisesi

Özel Nadide Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00
Özel Başiskele Final Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Başiskele / Körfez Mah.
Özel Başiskele Final Okulları Anadolu Lisesi

Özel Başiskele Final Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Başiskele Bilim Doğa Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Başiskele / Atakent Mah.
Özel Başiskele Bilim Doğa Koleji Anadolu Lisesi

Özel Başiskele Bilim Doğa Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Murat Yıldırım Fen Lisesi Özel Okul
Başiskele / Yeniköy merkez Mah.
Özel Murat Yıldırım Fen Lisesi

Özel Murat Yıldırım Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İSTEK Kocaeli Anadolu Lisesi Özel Okul
Başiskele / Barbaros Mah.
Özel İSTEK Kocaeli Anadolu Lisesi

Özel İSTEK Kocaeli Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Kocaeli Başiskele Liseleri

Başiskele Liseleri, öğrencilerin ilgili, yetenekli ve başarılı olduğu eğitim alanları doğrultusunda ilerlemelerini destekleyerek başarılı ve mutlu bireyler olarak hayata hazırlanmalarında aktif rol oynamaktadır. Birçok türden lisenin bulunduğu bölgede kurumlar öğrencilerin hedefleri doğrultusunda sağlıklı adımlarla ilerlemelerini destekleyerek çok yönlü bir eğitim hizmeti sunmaktadır. Kocaeli'nin sakin ilçelerinden birisi olan Başiskele'de, öğrencinize en uygun okulu zaman kaybetmeden bulabilirsiniz.


Kocaeli Başiskele'deki özel liseler öğrencilerin her açıdan zekalarını arttırmaya ve onları potansiyellerinin en üst seviyelerine çıkarmayı hedefleyerek alanlarında donanımlı eğitmenler eşliğinde kaliteli bir hizmet sağlamaktadır. Başiskele kolejleri, öğrencilerin anaokulundan itibaren aynı kurum bünyesinde eğitim görmesini destekleyerek ayrıcalıklı bir eğitim hizmeti sunmaktadır. Küçük yaştan itibaren aynı kurum bünyesinde bulunan öğrenci uyum sorunu yaşamadan eğitim hayatını sürdürmektedir. Özel Başiskele Liseleri, sarmal bir yapıda öğrenim programlarını oluşturmaktadır. Böylelikle bir önceki dönemde temeli atılan eğitim bir sonraki dönemde pekiştirilmekte ve bilginin kalıcılığı sağlanmaktadır. Öğrencilerinin hayata hazırlanmasında aktif rol oynayan liseler, aynı zamanda çağın gerekliliklerini öğrencilerine en doğru biçimde aktarmayı hedeflemektedir. Öğrencilerinin 21. Yüzyıl gereksinimlerini kazanması adına eğitim faaliyetlerini sürekli olarak güncel tutmakta ve alanlarında uzman öğretmenler eşliğinde kapsamlı bir hizmet sunmaktadır.


Kocaeli Başiskele'de yer alan başarılı liseler, bünyesindeki öğrencilerin ufkunu genişletecek, gelişimlerine doğrudan katkı sağlayacak bir öğrenim hizmeti sunmaktadır. Öğrencilerin donanımlı bireyler olarak hayata hazırlanmasını sağlamak amacı ile Milli Eğitim Müfredatını tüm ayrıntıları ile öğrencilere aktarmaktadır. Bölgede yer alan liseler arasından öğrencinize en uygun kurumu bulmak adına Okul.com.tr’da bulunan listeleme sayfalarını inceleyebilirsiniz. Başiskele liseleri listesi üzerindeki filtrelemeleri kullanarak kriterlerinize uygun kurum ya da kurumlarla anında iletişime geçebilir, randevu oluşturarak görüşme sağlayabilirsiniz.


Başiskele liseleri taban puanları, Liseye Giriş Sınavı'na giren öğrenciler ve aileleri tarafından araştırılmaktadır. Sınav sonuçları açıklandığında da öğrenciler bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktadır. Liselerin taban puanları ve yüzdelik dilimleri; eğitimin kalitesine, başarı durumuna ve öğrencilere sunulan imkanlara bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Her sene Başiskele liselerinin taban puanları değişmekte ve bundan dolayı öğrenciler en güncel sayıları aramaktadır. Listeleme sayfasında en güncel rakamları bulabilirsiniz. Tercih listelerinizi oluşturmadan önce Başiskele liseleri taban puanlarını öğrenmek isterseniz listelerimize göz atabilirsiniz. Eğer devlet okullarını tercih etmiyorsanız özel lise ile randevu ayarlayıp kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.


Lise dönemi bir gencin gelişim sürecinde çok önemli bir süreci kapsamaktadır. Bu dönemde öğrenciler çocukluktan yetişkinliğe geçiş yapmakta; daha branşlaşmış, daha zorlayıcı derslerle karşılaşmakta, kariyer planlaması yapmakta ve belki de en önemlisi, üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmaktadır. Bir öğrencinin lise eğitim sürecinin büyük bir kısmı üniversiteye geçiş sınavlarında çıkacak sorular doğrultusunda konu anlatımı ve soru çözümleri ile geçmektedir. Bundan dolayı öğrencilerin lisede aldığı eğitim, üniversiteye geçiş sınav başarılarını ve dolayısıyla kazanacakları üniversiteyi, üniversite eğitimlerinin kalitesini ve profesyonel hayatlarındaki başarılarını etkilemektedir. Bu sebeple, aileler üniversite sınavlarında başarılar elde etmiş okulları tercih etmektedir. Bunun farkında olan veliler ve öğrenciler lise seçerken okulların sağlayacağı sınav başarısı hakkında bir fikir oluşturarak tercihlerini yönlendirmektedir. Liselerin sağlayacağı sınav başarısı hakkında bir fikir oluşturmak için o okulların taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sundukları sınava hazırlık programlarına dikkat etmek gerekmektedir. Listeleme sayfaları üzerinden bu bilgilere kolaylıkla ulaşıp, çocuğunuzun gelecekteki başarısı için en doğru kararı verebilirsiniz.


Bir lisenin başarısı ve eğitim hizmetinin kalitesi hakkında iyi bir fikir oluşturmak için o liseyi daha önce deneyimlemiş veliler ve mezunların tecrübelerinden yararlanmak çok önemlidir. Listeleme sayfalarında sıralanan profillerde birçok Başiskele liseleri yorumları bulunmaktadır. Lise profillerinde yer alan yorumlarını okuyarak okulların artı ve eksi yönleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece veli yorumları okul tercihinde sizlere rehberlik edecektir. Ayrıca sizler de bir lise ile yaşadığınız deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin lise tercih sürecine destek olabilirsiniz.


Türkiye’de farklı tür eğitim sağlayan çeşitli lise türleri bulunmaktadır. Başiskele’deki liseler birçok farklı yapı, müfredat ve eğitim olanakları barındıran çeşitli türlerden oluşmaktadır. Her öğrencinin kendi hedefleri ve ilgileri doğrultusunda eğitim sağlayan bir lise türünü seçmesi çok önemlidir. Her lise türünün müfredatı, yönetimi, fiziki yapısı ve hedefleri farklıdır. Başiskele’de bulunan liseler Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, Anadolu meslek liseleri, mesleki ve teknik anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Listeleme sayfaları üzerinden lise türüne göre aratma yaparak hedeflerinizin gerçekleşmesi için en doğru okulu bulabilirsiniz. Ardından da bu lise ile randevu ayarlayıp kayıt için görüşebilirsiniz.


Başiskele Anadolu ve Fen Liseleri ise yüksek üniversiteye yerleştirme oranı ile fark yaratmakta ve öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmelerini kolaylaştırmaktadır. Başiskele Anadolu Liseleri geniş kapsamlı ve nitelikli eğitim vermekteyken Başiskele Fen Liseleri özellikle sayısal konulara ve bilimsel eğitime odaklanmaktadır. Başiskele Sosyal Bilimler Liseleri ise tarih, felsefe, sosyoloji, coğrafya, edebiyat gibi derslere odaklanmaktadır.


Başiskele Meslek Liseleri, çocuklarının liseyi bitirdikten sonra bir meslek sahibi olmasını isteyen ailelerin tercih ettiği eğitim kurumlarıdır. Bunun yanında üniversite hayali olan öğrenciler de Başiskele Meslek Liseleri’nde aldıkları mesleki eğitimi devam ettirmek için ilgilendikleri sektör ile alakalı bir alanda eğitim veren üniversite bölümlerine geçebilmektedir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler için ise Başiskele Sağlık Meslek Liseleri bulunmaktadır.


Çeşitli lise türleri öğrencilerin sanatsal, sportif veya ruhsal gelişimini sağlamak için yapılandırılmıştır. Başiskele Güzel Sanatlar Liseleri çeşitli görsel sanat dallarında eğitim vererek profesyonel sanatçılar eğitmektedir. Başiskele Spor Liseleri sportif eğitim ve fiziksel gelişime odaklanarak ülkemizin milli sporcularını yetiştirmektedir. Hem akademik eğitim hem dini eğitim almaya önem veren öğrenciler için de Başiskele Anadolu İmam Hatip Liseleri çok uygun bir seçenektir.


Kimi öğrenci gündüzleyin çalıştığı için lise eğitimini normal liselerde alamamaktadır. Başiskele Akşam Liseleri akşam vaktinde esnek saatlerle eğitim vererek öğrencilerine hem iş hayatlarını hem eğitimlerini aynı anda yürütme fırsatı sunmaktadır. Başiskele Çok Programlı Anadolu Liseleri ise diğer tüm lise türlerinde bulunan eğitimleri tek çatı altında sağlayan eğitim kurumlarıdır. Bu tür okullarda hem akademik hem mesleki eğitim sağlanmakta, her tür öğrenciye hitap edilmektedir.


Başiskele özel lise fiyatları, bölgedeki kurumların sunduğu eğitim programlarına, fiziki imkanlarına ve yapılan çalışmalara göre farklılık gösterebilmektedir. Bölgedeki kurumları inceleyerek fiyat bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Başiskele liseleri indirimler sunmaktadır. Başiskele liseleri erken kayıt dönemi düzenleyerek bu dönem süresince kayıt olan öğrencilere daha uygun ücretler sunmaktadır. Listeleme sayfasında indirim sunan okullara göz atabilirsiniz. Başiskele kolejleri bursluluk sınavları da öğrencilere avantajlı fiyat fırsatı sunmaktadır. Bu sınavlarda başarı elde eden öğrenciler farklı yüzdelerde burs alıp çok daha ucuza nitelikli eğitim alabilmektedir. Başiskele kolejlerinin bursluluk sınav tarihlerini öğrenerek, okulların bursluluk imkanlarından yararlanabilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlarla kaliteli eğitimin kapılarını açma şansı yakalayabilirsiniz.


Başiskele liseleri incelemek için yeteri kadar zamanınız bulunmuyorsa, Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alarak kriterlerinize uyan kurum ya da kurumlar hakkında tavsiyeler isteyebilir, kurumların sizi aramasını sağlayabilirsiniz.

Başiskele Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Başiskele Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 409.25 441 8.36 3.85
Kocaeli Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 400.25 440.88 9.88 3.87
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum