fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kocaeli Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi

Özel Kocaeli Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Kocaeli Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Hakkında

Özel Kocaeli Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, alanında uzman bir eğitim kadrosuna ve kendini sürekli yenileyen bir eğitim sistemine sahiptir. Kurum, öğretimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmayı hedeflemektedir. Okul, öğrencilerinin mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli ve aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektedir. Okul, bu hedeflere ulaşmak adına öğrencilerine oldukça geniş fiziksel imkanlara sahip olan kampüsünde eğitim vermektedir. Sınıflarda bulunan akıllı tahtalar ve okulun fen ve bilgisayar laboratuvarları sayesinde eğitimciler dersleri ilgi çekici hale getirmektedir. Özel Kocaeli Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi'nin bahçesi, spor alanı ve futbol sahası ise öğrencilerin sporla iç içe olmasını sağlamaktadır. Böylece fiziksel gelişim anlamında kritik olan lise döneminde öğrencilerin aldığı fayda maksimuma çıkmaktadır.
Kurum, öğrencilerine üniversiteye giriş sürecinde destek vermeye ve onların başarılarını en üst seviyeye çıkarmaya özen göstermektedir. Branşında uzman eğitimci kadrosu öğrencilerin ihtiyacı olan konularda hızlıca destek olmaktadır. Kurumun psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi de bu süreçte öğrencilerin yanında olmaktadır. Servis, öğrencilerle düzenli olarak görüşmeler yapmakta ve onları tanıma fırsatı yakalamaktadır. Böylece eğitimciler her bir öğrencinin öğrenme sürecini anlamakta ve buna uygun olarak eğitim vermektedir.
Özel Kocaeli Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, düzenlediği aktivitelerle bölgede adından bahsettirmektedir. Okulda akıl ve zeka oyunları satranç aktiviteleri düzenlenerek öğrencilerin zihinsel aktiviteleri artırılmaktadır. Böylece öğrencilerin problem çözme yetenekleri ortaya çıkarılmakta ve okuldan aldıkları fayda artmaktadır. Kurumda bu aktivitelerin yanı sıra görsel sanatlar, değerler eğitimi, masa tenisi, basketbol, beden eğitimi ve futbol aktiviteleri de düzenlenmektedir. Geniş yelpazede aktiviteler düzenlenerek öğrencilerin farklı yönlerinin açığa çıkması ve gelişmesi sağlanmaktadır.

Özel Kocaeli Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kocaeli Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kocaeli Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi İletişim Bilgileri

Yahyakaptan Mahallesi, Salkım Söğüt Caddesi, No:47, İzmit / Kocaeli
0 262 311 01** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum