fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Kocaeli Körfez Liseleri

Körfez liselerinin; taban puanlarına, fotoğraf galerilerine, eğitim ücretlerine, bursluluk sınav tarihlerine ve daha fazlasına hemen ulaşabilirsiniz.
5 okul bulundu.
Özel Kocaeli Yönder Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Körfez / Fatih Mah.
Özel Kocaeli Yönder Okulları Anadolu Lisesi verified

Etüt ve ek derslerle çocuğumuzun ders eksikleri tamamlanıyor . emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Yeşil Vadi Koleji Cüneyt Erkal Fen Lisesi Özel Okul
Körfez / İlimtepe Mah.
Özel Yeşil Vadi Koleji Cüneyt Erkal Fen Lisesi

Özel Yeşil Vadi Koleji Cüneyt Erkal Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Yeşil Vadi Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Körfez / İlimtepe Mah.
Özel Yeşil Vadi Koleji Anadolu Lisesi

Özel Yeşil Vadi Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Kocaeli Yönder Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Körfez / Fatih Mah.
Özel Kocaeli Yönder Okulları Fen Lisesi

Okul olarak tamamen egitim ve kişisel gelişim için harika bir okul yönderlerinden tutun *halkla ilişkiler uzmanı: hande...

Özel Kocaeli Yönder Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi Özel Okul
Körfez / Fatih Mah.
Özel Kocaeli Yönder Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi

Özel Kocaeli Yönder Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00

Kocaeli Körfez Liseleri

Körfez liseleri, öğrencilerinin potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlayacak her türlü imkanı onlara sunarak eğitim de fark yaratmayı amaçlamakta ve her geçen gün kendini geliştiren yapısıyla ailelerin dikkatini çekmektedir. Kocaeli'nin diğer ilçelerinden de öğrenci kabul eden ilçe de özel lise sayısı gün geçtikçe artmakta bunun yanında uzun yıllardır hizmet veren devlet liseleri de çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Sizler de Körfez'deki liseler hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşarak çocuğunuz için en ideal okulu hemen bulabilirsiniz.


Körfez liselerinin; sınıf, bahçe, bina fotoğraflarına, öğrencilere sunduğu fiziksel imkanlara ve yabancı dil olanaklarına, ortalama sınıf mevcutlarına, adres bilgilerine ve kulüp imkanlarına tek bir sayfa üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Körfez liseleri fiyatlarını öğrenerek bütçenize uygun okulları keşfetmek isterseniz profil sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Evinize en yakın liseleri bularak servis ücreti ödemeden kayıt gerçekleştirebilirsiniz.


Harita üzerinden Körfez liselerinin konumlarına ulaşarak sizlere en yakın okulları keşfedebilir, çocuğunuzun ulaşım sorunu yaşamadan okula gidebilmesini sağlayabilirsiniz. Eğer size daha uzak kalan bir okulu beğendiyseniz, okulun profiline göz atarak sundukları servis hizmetleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Okulların profillerinde sadece servis hizmetleri hakkında bilgi bulunmamaktadır. Bala’da bulunan liselerin profillerine bakarak sundukları rehberlik, sağlık, beslenme ve güvenlik hizmetleri hakkında da bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgilerin bilinci ile çocuğunuza gerekli psikolojik desteği sağlayacak, vücudunu sağlıklı tutacak, karnını besleyici besinler ile doyuracak ve her daim onu güvende tutacak bir okul bulabilirsiniz. Çocuğunuza sağlanmasını istediğiniz her şeyi sağlayacak bir okulu bulmak bu sayfa üzerinden çok kolaydır.


Öğrencilere hayallerindeki üniversitelerin kapılarını açacak anahtarı veren Körfez anadolu liseleri ve fen liseleri; akademik açıdan donanımlı özgüveni yüksek, problem çözebilen, pratik düşünebilen ve eleştiriye açık bireyler yetiştirmektedir. Alanında uzman öğretmenler ile faaliyetlerine devam eden bu kurumlar, teknoloji eğitimde etkili bir şekilde kullanarak öğrencilerin derslerde daha aktif olmalarını sağlamaktadır. Özellikle kolej bünyesinde bulunan İzmit özel liseleri fiziksel imkanları ve yabancı dil olanakları ile fark yaratmaktalardır. İngilizcenin yanında ikinci bir yabancı dil eğitimi de veren kolejler dünya ile iletişim kurabilen bireylerden oluşan bir toplum oluşturmayı istemektedirler. Sizler de çocuğunuz nitelikli bir lise de eğitim hayatını sürdürmesini isterseniz hemen okullarla iletişime geçebilir, kayıt hakkında detaylı bilgi talep edebilirsiniz.


Rehberlik birimleri özellikle üniversite sınavına hazırlanmakta olan öğrenciler için büyük öneme sahiptirler. Yoğun ders çalışma temposu içerisinde psikolojik desteğe ihtiyaç duyabilen öğrencilerin yardımına rehber öğretmenler yetişmektedir. Öğrencilerin karşılaştıkları problemlerin çözümünde aktif rol oynayan rehber öğretmenler aynı zamanda üniversite tercih dönemlerinde de öğrencilere yol göstermektedir. Körfez'deki özel liseleri yakından tanımanın bir diğer yolu da veli yorumlarına göz atmaktır. Hemen okul profillerinden bu yorumlara ulaşabilir, liseleri artı ve eksi yönleriyle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.


Körfez liseleri taban puanları, Liseye Giriş Sınavı'na giren öğrenciler ve aileleri tarafından araştırılmaktadır. Sınav sonuçları açıklandığında da öğrenciler bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktadır. Liselerin taban puanları ve yüzdelik dilimleri; eğitimin kalitesine, başarı durumuna ve öğrencilere sunulan imkanlara bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Körfez liseleri taban puanları ve yüzdelik dilimleri her sene güncellenmekte, kontenjan bilgileri ise liseye geçiş sınavından sonra açıklanmaktadır. Tercih listenizi oluşturmadan önce taban puanları inceleyerek listenizde yer alacak okulları belirleyebilirsiniz.


Lise dönemi öğrencilerin akademik gelişimi için son derece önemli bir dönemi kapsamaktadır. Gençler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 4+4+4 sisteminin son safhasını tamamlarken çocukluktan yetişkinliğe geçiş yapmaktadır. Bu dönemde öğrenciler ortaokulda görmedikleri branş dersler ile karşılaşmakta, daha zorlayıcı dersler işlemekte, çeşitli ulusal ve uluslararası proje ve programlara katılmakta, kariyer planlaması yapmakta ve üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmaktadır. Öğrencilerin bu sınavda elde edecekleri başarı hangi üniversiteyi kazanacaklarını, hangi bölümünde okuyacaklarını, edinecekleri üniversite eğitiminin kalitesini ve dolayısılya profesyonel hayatlarındaki başarılılıklarını doğrudan etkilemektedir. Bundan dolayı öğrenciler ve aileleri öğrencilerine sınav başarısı sağlayacak liseleri tercih etmektedir. Bundan dolayı veliler lise seçerken o lisenin öğrenciye sağlayacağı sınav başarısına büyük önem vermektedir. Liselerin yönetici ve akademik kadrolarının sağlayacağı sınav başarısı hakkında iyi bir fikir oluşturmak için taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sundukları sınav hazırlık programlarına dikkat edilmelidir. Sizler de listeleme sayfaları ve okul profilleri üzerinden bu bilgilere kolaylıkla ulaşıp çocuğunuzu geleceğe en iyi şekilde hazırlayacak Körfez lisesini bulabilirsiniz.


Körfez liselerinin sınav başarıları ve sundukları eğitimin niteliği hakkında bir fikir oluştururken bu liseleri deneyimlemiş olan velilerin tecrübelerinden yararlanmak çok önemlidir. Bu bağlamda listeleme sayfalarında sıralanan liselerin profillerinde pek çok Körfez liseleri yorumları bulunmaktadır. Körfez liselerinin profillerinde bulunan veli yorumlarına göz gezdirerek tarafsız bir göz yardımıyla okulları tanıyabilirsiniz. Velilerin yapmış olduğu ve kişisel deneyimlere dayanan veli yorumları okulların hangi yönleriyle ön plana çıktığına veya hangi noktalarda eksik kaldıklarına dair bilgiler vermektedir. Ayrıca sizler de bir lisede yaşadığınız deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin lise tercih sürecine destek olabilirsiniz.


Körfez’deki liseler bölgede uzun yıllardır hizmet vermekte ve bu liseler Anadolu ve Fen Liseleri adı altında yollarına devam etmektelerdir. Öğrenciler için çok çeşitli imkanların bulunduğu bu kurumlarda eğitim gören öğrenciler MEB'in düzenlediği sınavlarda daha başarılı olmaktadır. Bunun yanında Körfez Meslek Liseleri, Körfez Sağlık Meslek Liseleri ve Körfez Çok Programlı Liseler de farklı alanlarda meslek edinmek isteyen öğrencilere kapılarını açmakta ve mesleki dersler ile öğrencilerini çalışma hayatına hazır hale getirmektedir. Son olarak, Körfez Sosyal Bilimler Lisesi de bulunmaktadır.


Körfez Anadolu Liseleri verdikleri nitelikli ve geniş kapsamlı akademik eğitim ile öne çıkan eğitim kurumlarıdır. Körfez Fen Liseleri ise akademik kariyer hedefiyle yola çıkmış öğrenciler için son derece doğru bir tercihtir. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine öğrenci yerleştiren bu liseler iletişim becerileri gelişmiş, problem çözme yeteneğine sahip bireyler yetiştirmektedir. Körfez Sosyal Bilimler Liseleri tarih, sosyoloji, edebiyat, felsefe gibi derslere odaklanarak öğrencilerinin kültürel gelişimini desteklemektedir. Buralarda okuyan öğrenciler filozof, tarihçi, sosyolog, antropolog ve düşünür olarak yetişmektedir.


Çeşitli lise türleri mezun olduktan sonra hemen işe başlamak isteyen öğrencilere mesleki eğitim vermektedir. Bu öğrencilere Körfez Meslek Liseleri en iyi şekilde hitap etmektedir. Bu tür liselerde edindikleri mesleki eğitim ve sertifikalar sayesinde isterlerse mezun olduktan sonra hemen iş hayatlarına atılabilmekte ya da üniversitede mesleki eğitimlerine devam edebilmektedir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler ise Körfez Sağlık Meslek Liseleri tercih etmektedir.


Körfez lise fiyatları okulların profillerinde tahmini rakamlar ile belirtilmektedir. Listeleme sayfasında fiyat aralığına göre aratma yaparak bütçenize uygun olan okulları bulabilirsiniz. Pek çok Körfez liseleri indirim imkanı sunmaktadır. Erken kayıt dönemlerinde avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Körfez’de bulunan kolej bursluluk sınavları düzenlemekte, bu sınavlarda başarılı öğrencilere burs vermektedir. Okul.com.tr üzerinden Körfez'deki kolejin bursluluk sınavlarına başvuru gerçekleştirebilir, çeşitli fiyat avantajları ile okullara kayıt gerçekleştirebilirsiniz.


Körfez liselerini detaylı bir şekilde incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilirsiniz.

Körfez Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum