fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Rehberim Koleji Anadolu Lisesi

Özel Rehberim Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Özel Rehberim Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Rehberim Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimleri doğrultusunda eğitim almasını destekleyerek kalıcı bir öğrenim sunmaktadır. Öğrencilere yenilikçi ve modern bir eğitim ortamı sunarak topluma fayda sağlayabilecek nitelikli bireyleri hayata hazırlamaktadır. Gebze'de bulunan öğrencilerin gelişimini her açıdan destekleyecek eğitim modelleriyle hizmet vererek kapsamlı eğitim modelleri sunmakta ve kariyerleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemelerine olanak sağlamaktadır. Sundukları laboratuvar, atölyeler, kurs ve etkinliklerle öğrenciler desteklenerek eğitimden maksimum verim öğrencilere aktarılmaktadır. Çağın gerekliliklerine uygun olarak hazırlanan eğitim ortamlarında öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak yenilikçi bir eğitim sürdürmek okulun öncelikli hedeflerindendir.
Özel Rehberim Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerine çeşitli deneme sınavları düzenlemekte ve öğrencilerin eksik olduğu konular tespit edilerek bireysel etüt desteği sağlamaktadır. Bu program dahilinde öğrenciler ve öğretmenler buluşturularak eksik konuların telafisi yapılmaktadır. Öğrencilerin gelişimleri yakından takip edilerek destek sunulmaktadır. Öğrencilere teoride sunulan bilgilerin kalıcılığını arttırmak için bilişim teknolojisi ve laboratuvar imkanlarıyla öğrencilerin eğitimi tecrübe edinmeleri amaçlanmaktadır. Robotik kodlama ve arduino çalışmaları için bilişim teknolojisi laboratuvarı, fizik, kimya ve biyoloji deneyleri için fen bilimleri laboratuvarı vardır. Öğrencilerin gelişimlerini her alanda destekleyen kurum bilimin ışığıyla hareket etmektedir.
Özel Rehberim Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri eksiksiz bir biçimde sınavlara hazırlanmasını desteklerken iyi bir üniversite kazanmaları için öğrencilerine seçkin bir eğitim sunmaktadır. Düzenledikleri çeşitli üniversite gezileri ve mesleki tanıtım programlarıyla bireysel ve toplu rehberlik hizmeti verilmektedir. Öğrenciler ile hem sınıfta hem de bireysel olarak görüşmeler yapılmaktadır. Öğrencilerin sınava hazırlanmasını desteklerken aynı zamanda yoğun tempodan olumsuz etkilenmemeleri adına çeşitli faaliyetler düzenlemektedir. Yerinde eğitim metodu ve çeşitli ders etkinlikleri kapsamında ilçede, ilde ve İstanbul'da bulunan önemli müze ve merkezlere gezilerek düzenleyerek gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Öğrenciler beden eğitimi, görsel sanatlar, müzik derslerinin dışında kulüp faaliyetleri ve hafta sonu kursları kapsamında çeşitli enstrüman eğitimleri alabilmekte, basketbol, tenis, teakwando ve yüzme kurslarına katılabilmektedir.

Özel Rehberim Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Rehberim Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Rehberim Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Köşklü Çeşme Mah. 576/1. Sok. No:2, Gebze / Kocaeli
0 111 444 18** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum