fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu

Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu Hakkında

Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu, Adana Seyhan’da eğitim veren bir kurumdur. Öğrenciler, lise geçiş sınavına hazırlanmaktadır. Kurumda, İngilizce ve Arapça dil eğitimi verilmektedir. Ortaokul, öğrencilere dini eğitim imkanı sağlamaktadır. Öğrenciler eğitim aldığı süreç içerisinde kurum psikolojik danışmanından destek almaktadır.
Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu, öğrencilerin eğitim süreçlerinde kendilerini doğru ifade edebilme ve problem çözebilme yeteneklerini güçlendirmek için psikolojik danışman desteği vermektedir. Kurumun rehberlik hizmeti, öğrenciler hakkında velileri bilgilendirme, kişisel gelişimlerini desteklemek gibi çok yönlü fayda sağlar.
Kurum içerisinde, kapalı spor salonu, konferans salonu, bahçe bulunmaktadır. Kurumda, günlük olarak yemek çıkarılan bir yemekhane mevcuttur. Öğrencilerin derslerde öğretmenleri eşliğinde ders işledikleri fen ve bilgisayar laboratuvarı vardır. Fiziksel aktiviteleri doğru koşullarda öğrenmeleri için kapalı spor salonu ve spor alanı bulunmaktadır. Öğrencilerin, hobi edinip yaratıcılıklarını güçlendirecek sanat aktivitelerinde kullanacakları sanat atölyesi ve müzik odası da kurumda vardır.
Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu, öğrencilerin kendilerini çok yönlü geliştirmesi için bir çok kategoride eğitim vermektedir. Kurum, öğrencilerin eğitim süreçlerinde rahat zaman geçirmeleri adına kurumda güvenlik bulundurmaktadır.

Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Arapça, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu Yorumları (1)

  • Yaklaşık 2,5 yıldır oğlum gidiyor. Öğretmenlerini seviyor. Biz genel olarak aile portföyüne göre bu seçimi yaptık.Dindar bir aile olarak çocuğumuzun bu şartlarda daha az yıpranacağı bir ortam olduğunu düşünerek okulu seçtik. Okulda kantin olmaması ve çocuğun düzgün bir yeme alışkanlığı edinmesi tercihimize etki eden sebeplerden biri. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Okulun akademik gayreti çok ama bu zamanda tüm dünyada sosyal ve kültürel faaliyetler öne çıkıyor. Türkiyede okullar bu açıdan çok zayıf. Varsa yoksa ilk sıralara kaç öğrenci girdi. Ben isterdim ki birileri çocukları at yarışı malzemesi olarak görmekten vazgeçsin ve "Biz farklıyız " desinler. Mesela öğleden önce akademik dersler. Öğleden sonra klupler, spor, el işi, sanat... Mesela robotik dersinde bilgisayarda oyun oynuyorlarmis. Beden eğitiminde çocuklar futbol oynuyormuş. Benim oğlum kenarda oturuyormuş. Oysa ki devlet okuluna giden arkadaşların çocukları girdikleri robotik dersini anlattılar ilkokul2.sinifta bile çok güzel aktiviteleri var. Okulda bazı şeyler maalesef ihmal ediliyor. Umarım daha emek seyredilir bu eksiklerin tamamlanması için.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Seyhan İsabet Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Bahçeşehi̇r Mah. Mehmet Fuat Diblan Bul. No: 132, İç Kapi No: 101, Seyhan / Adana
0 322 261 02** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum