fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Bursa İnegöl Ortaokulları

İnegöl ortaokulları veli yorumlarını inceleyerek çocuğunuz için en ideal okulu hemen bulun! İnegöl'de bulunan özel ortaokullar hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarına ulaşmak için İnegöl özel ortaokulları listemizi ziyaret edin.
11 okul bulundu.
Özel İnegöl Kültür Koleji Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Süleymaniye Mah.
Özel İnegöl Kültür Koleji Ortaokulu

Özel İnegöl Kültür Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Zarafet Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Yeni Mah.
Özel Zarafet Ortaokulu

Özel Zarafet Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İnegöl Selanik Koleji Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Osmaniye Mah.
Özel İnegöl Selanik Koleji Ortaokulu

Özel İnegöl Selanik Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İnegöl Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Fatih Mah.
Özel İnegöl Bahçeşehir Koleji Ortaokulu

Özel İnegöl Bahçeşehir Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:00
Özel İnegöl Okyanus Koleji Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Deydinler Mah.
Özel İnegöl Okyanus Koleji Ortaokulu

Özel İnegöl Okyanus Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:30
Özel İnegöl Kavram Okulları Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Yunusemre Mah.
Özel İnegöl Kavram Okulları Ortaokulu

Özel İnegöl Kavram Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:30
Özel İnegöl Elit Grup Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Süleymaniye Mah.
Özel İnegöl Elit Grup Ortaokulu

Özel İnegöl Elit Grup Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 18:00
Özel Devrim Kosova Okulları Merkez Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Kemalpaşa Mah.
Özel Devrim Kosova Okulları Merkez Ortaokulu

Özel Devrim Kosova Okulları Merkez Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel İnegöl Doğa Koleji Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Cerrah Mah.
Özel İnegöl Doğa Koleji Ortaokulu

Özel İnegöl Doğa Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:30
Özel İnegöl Sınav Koleji Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Süleymaniye Mah.
Özel İnegöl Sınav Koleji Ortaokulu

Özel İnegöl Sınav Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:45
Özel Altın Nesil Okulları Ortaokulu Özel Okul
İnegöl / Mahmudiye Mah.
Özel Altın Nesil Okulları Ortaokulu

Özel Altın Nesil Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Bursa İnegöl Ortaokulları

Bursa’nın İnegöl ilçesi hem doğa ile iç içe hem de merkezi bir konumdadır. Bu ilçede öğrenciler birçok sosyal ve kültürel gelişim fırsatına sahip olabilmektedir. Bunula birlikte İnegöl, ortaokul sayısı bakımından zengin bir ilçedir. Bursa'nın en çok okul olan ilçelerinden biri olan İnegöl'de ortaokul kademesinde öğrencilere verilen eğitimler lise eğitiminin temellerini oluşturmaktadır. Bu kurumlar öğrencilerine sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamına sunmaktadır. Öğrencilerin sağlıklı gıdaya erişimi sağlanmakta ve çeşitli güvenlik önlemleri alınmaktadır. Alternatiflerin fazlaca bulunduğu bölgede size yardımcı olabilmek için tüm okulları dahil ettiğimiz listemizi inceleyebilirsiniz. Listeleme sayfasını kendinize göre özelleştirerek, filtreleme seçeneklerinden okulların yabancı dil olanaklarını, fiziksel imkanlarını, aktivite ve hizmetlerini detaylı şekilde belirleyebilirsiniz. İnegöl ortaokulları fiyatlarına profil sayfalarından ulaşabilir, listeleme sayfasında bütçe aralığı girerek ekonomik durumunuza uyan okulları sıralayabilirsiniz. İnegöl ortaokullarının profillerinden tüm detaylı bilgilerini görüntüleyebilir, fotoğraflarına, tanıtım yazılarına ve tarafsız olarak velilerin yaptığı olumlu veya olumsuz yorumlara göz atarak okullar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


Veli yorumları okul tercih sürecinde kolaylık sağlayan unsurların başında gelmektedir. Bu yorumlar İnegöl’deki ortaokulları daha önce tecrübe etmiş olan veliler tarafından yapılmakta ve okullar hakkında tarafsız fikirler edinmenizi sağlamaktadır. Bununla birlikte sizler de okullar hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilir ve diğer velilere okul tercihlerinde kolaylık sağlayabilirsiniz. Okul tercih sürecinde kolaylık sağlayan bir diğer unsur ise okulların haritadaki konumlarını karşılaştırmak olacaktır. Okul.com.tr’de yer alan profillerden İnegöl ortaokullarının konumlarını harita üzerinde görebilir ve evinize yakınlığını tespit edebilirsiniz. Bununla birlikte okulları ararken mahallenizi filtreleyerek daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzun okula giderken vakit kaybetmesinin önüne geçebilirsiniz. Evinize yakın olmayan kurumlar arasından tercih yaparken de okulların servis imkanının olup olmadığını ve varsa fiyatlarını profil sayfalarından öğrenebilirsiniz.


Ortaokul döneminde alınacak olan eğitimin niteliği öğrencilerin sınav başarısı ve aynı zamanda yerleşecekleri liselerin niteliği ile doğru orantılıdır. Bu nedenle okul tercihi yapılırken göz önünde bulundurulması gereken faktörlerin başında gelmektedir. İnegöl ortaokulları öğrencilerine sunduğu eğitim içerikleriyle birbirlerinden ayrışmaktadır. Her kurum farklı programları takip ederek öğrencilerine eğitim vermektedir. Bu noktada okulların araştırılması ve öğrencinin ihtiyaçlarına uygun olan okulların belirlenmesi oldukça önemlidir. İnegöl’deki ortaokullar modern altyapıları ve uzman eğitimci kadroları ile öğrencilerine çağdaş bir eğitim sunmayı amaçlamaktadır. Bu kurumlar öğrencilerini çağdaş değerlere sahip, öğrenmeyi yaşam biçimi olarak benimsemiş, çok yönlü bireyler olarak yetiştirmektedir. Bu okullardan mezun olan öğrenciler sonraki kademelerde de kendilerini geliştirmeye ve öğrenmeye devam etmektedir. Bu kurumlar öğrencilerinin sınav performanslarını ve derslerdeki başarılarını artırmaya yönelik olarak çeşitli uygulamalara yer vermektedir. Bunlar arasında soru çözüm saatleri, etüt saatleri, deneme sınavları gibi uygulamalar bulunmaktadır. Okulların başarı seviyeleri genellikle mezunlarının yerleştikleri liseler ve sınav performansları göz önünde bulundurularak belirlenmektedir. İnegöl ortaokullarını tercih ederken hangi uygulamalara yer verdiklerini, mezunlarının başarı oranlarını, eğitim felsefelerini ve yaklaşımlarını okulların profil sayfalarından öğrenerek tercihlerinizi yapabilirsiniz.


Öğrencilerin önemli gelişim evrelerinden biri olan ortaokul döneminde onlarla kurulacak olan iletişimin sağlıklı olması gerekmektedir. Aile içinde ve okulda çevresindekilerle olan etkileşimlerinde öğrencilerin kendini rahatça ifade edebilmesi önem teşkil etmektedir. Bu nedenle ebeveynlerin ve öğretmenlerin çocuklara yaklaşımları konusunda bilinçli olmaları gerekmektedir. Okullarda bulunan rehberlik ve psikolojik danışmanlık birimleri bu aşamada birtakım sorumluluklara sahiptir. Bunlar arasında aileleri, okul bileşenlerini ve öğrencileri bilinçlendirmeye yönelik olan çalışmalar bulunmaktadır. Bu birimler aileler, okul bileşenleri ve öğrencilerle iş birliği içerisinde hareket etmektedir. Çeşitli seminerler, toplantılar ve görüşmelerle tüm paydaşlar kendi sorumluluklarının bilincine varabilmekte ve doğru adımlarla hareket edebilmektedir. Öğrenciler bu hassas dönemde birçok zorlukla karşılaşabilmektedir. Bu zorlukları aşabilmeleri için kendilerinin ve çevrelerinin farkında olmaları gerekmektedir. Bu aşamada rehberlik ve psikolojik danışmalık birimlerinin öğrencilerin öz farkındalık, problem çözme becerileri ve özgüven kazanmaları adına yapacakları çalışmalar daha da önem kazanmaktadır. İnegöl ortaokullarında faaliyet gösteren rehberlik ve psikolojik danışmanlık birimlerinin ne gibi çalışmalar sürdürdüğünü öğrenebilir ve çocuğunuzun gelişim dönemini desteklemek için en uygun okulları keşfedebilirsiniz.


Akademik başarının ön planda tutulduğu sınav döneminde öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimleri göz ardı edilebilmektedir. Bunun sonucunda öğrenciler stres ve kaygı bozukluğu yaşayabilmekte ve gelişim sürecinin ilerleyişi sağlıklı olamayabilmektedir. Bunun önünde geçilebilmesi için çocukların çeşitli aktivitelere katılımı teşvik edilmelidir. Bu sayede çocuklar okul ve sosyal yaşam arasında denge kurarak sınav sürecinin neden olabileceği stresin etkilerinden korunabilmektedir. Bu noktada öğrencilerin çevresiyle bağ kurabileceği, yeteneklerini keşfedebileceği ve sosyal becerilerini geliştirebileceği kulüp aktiviteleri, sportif aktiviteler, sosyal projeler ve müsabakalar oldukça değerlidir. Bu gibi aktiviteler öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmekte, onlara liderlik becerileri ve sorumluluk duygusu kazandırmaktadır. İnegöl’deki ortaokullar öğrencilerine çeşitli alanlarda sosyal olanaklar tanımaktadır. Ancak her okul birbirinden farklı imkanlara sahip olabilmektedir. Bu nedenle çocukların ilgi alanları ve becerilerini geliştirme fırsatı bulabileceği okulların belirlenmesi ve bu yönde tercihler yapılması son derece önemlidir. İnegöl ortaokullarının öğrencilerine sağladığı sosyal imkanları ve öğrencilerini hangi alanlarda daha çok desteklediğini öğrenerek çocuğunuzun eğlenerek ve mutlu bir şekilde okula gitmesini sağlayabilirsiniz.


Devlet ortaokullarında öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ışığında eğitimler sunulmaktadır. Ücretsiz şekilde eğitim veren bu kurumlarda öğrenciler liseye geçiş sınavı için son sınıfta yoğun bir çalışmaya tabi tutulurken İnegöl kolejlerinde ilk sınıftan son sınıfa kadar yoğunlaşarak ilerleyen bir hazırlık çalışması gerçekleştirilmektedir. Öğrencilerin bu dönemde sağlam bir akademik altyapıyla yetiştirilmesi hem lise hem üniversite hayatında kolaylıkla başarıya yürümelerine olanak sağlamaktadır. Bölgede anaokulundan lise seviyesine kadar eğitim vermesi sebebiyle kolejler, özel okul arayan birçok velinin öncelikli tercihi haline gelmiştir. Bütüncül eğitim sayesinde öğrencilerin akademik başarı seviyeleri ve gelişim süreçleri sürekli olarak takip edilebilmekte ve bu sayede öğrenciye özel eğitim programları hazırlanabilmektedir. Bununla birlikte sınıf mevcutları minimum seviyede tutularak öğretmen öğrenci ilişkisi güçlü tutulmaktadır. Bu sayede her öğrencinin ihtiyaçları daha kolay belirlenebilmekte ve bu ihtiyaçları daha hızlı cevap verilebilmektedir. Öğretmenlerin velilerle olan temasına daha çok önem gösteren özel ortaokullarda belirli aralıklarla toplantılar düzenlenmekte, velilerle eş zamanlı bir çalışma yürütülerek eğitimin evde de devam etmesi amaçlanmaktadır. İnegöl özel okul ve kolejleri hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz profil sayfalarına İnegöl Ortaokulları listesinden erişebilirsiniz. Bu listede arama yaparken özel okul seçeneği filtreleyerek daha hızlı sonuç elde edebilirsiniz.


İnegöl ortaokul fiyatları okullarda sunulan eğitimin içeriğine ve kapsamına, yabancı dil olanaklarına, sosyal olanaklara ve sağlanan diğer hizmetlere göre farklılık göstermektedir. İnegöl kolejleri ve özel ortaokulları erken kayıt dönemlerinde ailelere avantajlı fiyat seçenekleri sunmaktadır. Bu tarihleri öğrenerek uygun fiyatlarla çocuğunuzun nitelikli eğitim almasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu kurumlar bursluluk sınavları düzenlemekte ve başarılı olan öğrencilere burslu eğitim alma fırsatı tanımaktadır. Bursluluk sınavlarına Okul.com.tr üzerinden hemen başvurabilirsiniz.


İnegöl ortaokullarını incelemek için yeteri kadar zamanınız yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

İnegöl Ortaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum