fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu

Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu Hakkında

Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Bu kurum, öğrenci merkezli yaklaşımıyla öğrencilerine ezberden uzak, tam kavrama sağlayabilecekleri metotlar uygulamaktadır. Bünyesinde "Bilim Akademisi" adıyla deneyler yapmakta ve öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dökmeleri sağlanmaktadır. Bu kurum, öğrencilerini STEAM Programı ile yetiştirmekte ve öncelikli olarak öğrenmeyi öğretmektedir. Öğrenmeyi öğrenen öğrenciler ileride meraklarından ve araştırmalarından vazgeçmeyerek başarılı bireyler olarak geleceğe taşınmaktadır.
Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu, liseye geçiş sınavlarında öğrencilerine destek olmaktadır. Bu bağlamda öğrencileri sıkmadan onları tam teşekkürlü şekilde sınava hazır hale getirmektedir. Eğitimde süreklilik ve düzen ilkesine göre hareket eden bu kurum, öğrencilerine haftalık çalışma programları çıkarmaktadır. Proje tabanlı ve ödev sistemli ilerleyen bu kurum, öğrencilerinin durumunu sınavlarla ve testlerle kontrol etmektedir. Sınav sonuçlarına göre öğrencilerin eksik kaldığı konular analiz edilerek, öğrencilere ek ders ve etüt programları oluşturulmaktadır.
Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu, akademik eğitiminin yanı sıra sosyal aktivitelere de önem vermektedir. Bu bağlamda okulda birçok öğrenci kulübü bulunmaktadır. Bu kurum öğrencilerini, sosyal kulüplerinden en az birinde aktif olarak görev alması için teşvik etmektedir. Okulun fiziksel imkanlarından faydalanan öğrenciler kendilerini sanat ve spor alanında geliştirmektedir. Sanat ve spor alanındaki etkinlik ve aktiviteler Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu içerisinde "Yetenek Akademisi" adı altında toplanmaktadır.
Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu, yabancı dil eğitimine büyük önem vermekle beraber anaokulundan itibaren İngilizce dersi vermektedir. Tüm dünyada geçerliliği olan yabancı dil yetkinlik belgeleri için sınava hazırlayan bu kurum, diğer ülkelerin lise ve üniversite sınavlarına da hazırlık çalışmaları yapmaktadır. Bu kurumda yabancı dil dersleri; görsel ve işitsel öğelerle desteklenmektedir. Böylece öğrencilerin dil kazanımı daha kalıcı olmaktadır. Tüm bu imkanlar dahilinde bu okul, aileler ve öğrenciler tarafından tercih edilmektedir.

Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Özlüce MBA Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

19 Mayıs Mahallesi, Tutku Caddesi, No:22, Nilüfer / Bursa
0 224 322 0485
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum