fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Kocaeli Gebze Ortaokulları

Gebze ortaokullarının öğrencilere sunduğu eğitim farklılıklarını inceleyerek kendinize en uygun okula Okul.com.tr'den anında ulaşın!
10 okul bulundu.
%28 İndirim Özel Gebze Hisar Okulları Ortaokulu Özel Okul
Gebze / İnönü Mah.
Özel Gebze Hisar Okulları Ortaokulu verified

Özel Gebze Hisar Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Marmara Çağ Ötesi Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gebze / Güzeller Mah.
Özel Marmara Çağ Ötesi Koleji Ortaokulu

Özel Marmara Çağ Ötesi Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gebze Özelsin Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gebze / Tatlıkuyu Mah.
Özel Gebze Özelsin Koleji Ortaokulu

Özel Gebze Özelsin Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gebze Eğitim Kurumları Ortaokulu Özel Okul
Gebze / Osman yılmaz Mah.
Özel Gebze Eğitim Kurumları Ortaokulu

Özel Gebze Eğitim Kurumları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Rehberim Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gebze / Köşklü çeşme Mah.
Özel Rehberim Koleji Ortaokulu

Özel Rehberim Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Pelikan Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gebze / Osman yılmaz Mah.
Özel Pelikan Koleji Ortaokulu

Özel Pelikan Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Yeni Umut Okulları Ortaokulu Özel Okul
Gebze / Köşklü çeşme Mah.
Özel Yeni Umut Okulları Ortaokulu

Özel Yeni Umut Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Yeni Atlas Okulları Ortaokulu Özel Okul
Gebze / Sultan orhan Mah.
Özel Yeni Atlas Okulları Ortaokulu

Özel Yeni Atlas Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gebze Açı Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gebze / İnönü Mah.
Özel Gebze Açı Koleji Ortaokulu

Özel Gebze Açı Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gebze ERA Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gebze / Tatlıkuyu Mah.
Özel Gebze ERA Koleji Ortaokulu

Özel Gebze ERA Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:10

Kocaeli Gebze Ortaokulları

Gebze, Kocaeli ilinin eğitim çeşitliliği açısından en zengin bölgelerinden biridir. Ortaokul seviyesindeki öğrencilerin en etkili eğitimi alabilmesi adına Gebze'deki ortaokullar yenilikçi eğitim yaklaşımları ile hizmet sağlamaktadır. Öğrencilerin ortaokul dönemi içerisinde hedefler belirlemelerine yardımcı olacak branş dersler ve aktivite programları düzenlenmektedir. Çok sayıda özel ortaokul ve devlet okulunun bulunduğu bölgede kolej bünyesinde hizmet sağlayan kurumlar da yer almaktadır. Gebze kolejleri, öğrencilerinin bütünleşik bir sistem içerisinde öğrenim görmesini destekleyerek ayrıcalıklı ve kapsamlı bir süreç oluşturmaktadır. Öğrencinizin kendisine en uygun eğitim kurumunda öğrenim görmesini sağlayarak başarı katsayısını artırmalarına imkan verebilirsiniz. Gebze özel ortaokulları ve devlet okulları arasından öğrencinize en uygun kurumu zaman kaybı yaşamadan görüntüleyebilirsiniz. Okulların harita üzerindeki konumlarına bakarak evinize yakın kurumları tercih edebilir ve çocuğunuzun okula giderken vakit kaybetmesinin önüne geçebilirsiniz.


Gebze ortaokulları öğrencilerinin nitelikli bireyler olarak hayata hazırlanmalarını sağlamak adına özgün eğitim modelleri oluşturmaktadır. Bölgede yer alan özel okullar veliler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun sebepleri olarak özel okullarda sürdürülen özgün eğitim modelleri ve eğitim yaklaşımları söylenebilmektedir. Özel Gebze ortaokulları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın oluşturduğu ortaokul müfredatı çerçevesinde hazırladığı özgün eğitim modelleri ile öğrencilerinin gelişimlerine doğrudan fayda sağlamaktadır. Öğrencilerinin akademik ağırlıklı bir eğitim almasını destekleyerek bireysel potansiyellerini maksimum seviyelere çıkarmaktadır. Gebze'deki özel ortaokullar, öğrencilerinin gelişimlerini yakından takip edebilmek adına sınıflardaki öğrenci sayılarını belirli seviyelerle sınırlandırmaktadır. Öğrencilerin derse katılımını artırmak, birebir etkileşimler kurabilmek adına ders içi etkinlikler düzenlenmektedir. Bölgedeki çoğu kurumda bulunan psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri eğitim süreci boyunca oluşabilecek sorun ya da problemlerin çözümünde aktif rol oynamaktadır.


Öğrencilerin eğitim aldıkları süre boyunca güvende olmaları ve sağlıklı bir ortamda bulunmaları için gerekli olan birtakım uygulamalar vardır. Bunlar arasında öncelikli olarak sağlıklı gıdalara erişim ve hijyenik yemek yeme ortamları gelmektedir. Gebze ortaokulları öğrencilerinin sağlıklı gıdaya erişimini sağlamak adına yemekhane ve kantinlerde sunulan yiyeceklerin denetim ve kontrolünü sağlamaktadır. Bununla birlikte yemekhanelerin yemek menüleri uzmanlar eşliğinde hazırlanmakta ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu besin değerleri gözetilmektedir. Öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi için okullarda güvenlik kameraları ve güvenlik personelleri bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin sağlık durumlarının takibi ve acil durumlarda müdahale sağlanması için revir ve sağlık personelleri bulunmaktadır. Gebze’deki ortaokullar öğrencilerinin güvenliğini ve sağlığını ön planda tutarak bütün önlemleri almakta ve onlara huzurlu bir eğitim ortamı sağlamaktadır.


Ortaokul eğitimi öğrencilerin eğitim yaşamlarının önemli ve belirleyici bir aşamasıdır. Bu dönemde alınacak olan eğitim gelecekte alacakları eğitimi de belirlemektedir. İyi bir liseye yerleşmek isteyen öğrenciler bu süreçte nitelikli bir eğitime ihtiyaç duymaktadır. Öğrenciler ancak nitelikli bir eğitim ile sınavlarda başarılı olabilmekte ve bu sayede iyi liselerde eğitimlerine devam edebilmektedir. Gebze’deki ortaokullar öğrencilerini sınav sürecinde farklı eğitim modelleriyle ve hazırlık programlarıyla desteklemektedir. Bu okulların çocuğunuz için ne derecede faydalı olacağını bilerek tercih yapmak önemlidir. Bu da çocuğunuzun ihtiyaç duyacağı eğitim modeli ve hazırlık programlarının farkında olmanız anlamına gelmektedir. Öncelikli olarak çocuğunuzun ilgi ve becerilerini tespit etmeli, derslerle olan ilişkisinin güçlü olup olmadığını belirlemelisiniz. Sonrasında okulların sunduğu programları inceleyerek çocuğunuza en uygun olan okulları kolayca bulabilirsiniz. Gebze ortaokullarının eğitim yaklaşımları ve hazırlık programlarıyla ilgi bilgi almak için Okul.com.tr’de yer alan profillerini inceleyebilir, bu profillerde bulunan tanıtım yazılarını okuyarak okulların misyonu hakkında fikir edinebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için randevu oluşturabilir ve okullarla yüz yüze görüşme gerçekleştirebilirsiniz.


Ortaokul eğitiminin iyi bir liseye giden yolda kritik önemi olduğundan bu dönemde öğrenciler sınav baskısı hissedebilmekte ve yoğun tempolarla sınava hazırlanırken psikolojik olarak yıpranabilmektedir. Bunun önüne geçilebilmesi için çocukların kişisel yaşamları ve eğitim arasında denge kurabilmeleri gerekmektedir. Öğrencilerin yalnızca sınava odaklandığı ve ders çalışarak bütün vaktini geçirdiği bir senaryo onun gelişimini olumsuz etkileyecektir. Bu noktada aileler ve okul bileşenleri öğrencilerin stres ve kaygı yaşamaması için onlara çeşitli sosyal seçenekler sunmalı ve onları bu alanlara teşvik etmelidir. Gebze’deki ortaokullarda öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi için birçok kulüp seçeneği bulunmaktadır. Bu kulüpler sayesinde öğrenciler ilgi alanlarına göre sanatsal, sportif, kültürel birçok etkinliğe katılabilmekte ve sosyal becerilerini geliştirebilmektedir. Sizler de çocuğunuzun okuyacağı okulda onun kendini mutlu hissedebileceği bir sosyal ortam olup olmadığını, ilgi alanlarını keşfedip geliştirebileceği imkanlar olup olmadığını okulların profil sayfalarından öğrenebilirsiniz. Çocuğunuzun belirli bir alana ilgisi varsa, filtreleme alanına yazarak bu imkana sahip olan okulları kolayca bulabilir ve zaman kaybetmeden çocuğunuz için uygun olan okulu tercih edebilirsiniz.


Ortaokul dönemi aynı zamanda çocukların karakter gelişimi için de önemli bir evredir. Bu süreçte çocukların kendilerini rahatça ifade edebilecekleri bir ortamın varlığı son derece önemlidir. Aileler ve okulların çocukların özgüvenlerini zedelemeden onlarla iletişim kurabilmesi için dikkatli olması gerekmektedir. Bu noktada okullarda bulunan rehberlik ve psikolojik danışmanlık birimlerinin sürdüreceği faaliyetler önem kazanmaktadır. Bu birimler aileler ve okul bileşenlerini bilinçlendirmek adına birtakım görüşmeler düzenlemelidir. Çocuklarla olan iletişimin güçlendirilmesi ve çocukların okulda kendilerini mutsuz hissedebilmesinin önüne geçilmesi için seminerler, toplantılar, eğitimler yapılmalıdır. Bunlarla birlikte çocukların bu hassas dönemde yaşayacağı zorluklarla mücadele etmede ne gibi yollar izleyeceği konusunda bilgilendirilmesi de elzemdir. Çocuklara yönelik olarak yapılacak olan seminerler ve eğitimlerle onların bilinçlendirilmesi sağlanırken, aynı zamanda birebir görüşmelerle de her öğrencinin destek alması sağlanmalıdır. Gebze ortaokullarının öğrencilerinin gelişim sürecinde benimsedikleri yaklaşımları öğrenerek çocuğunuzun okula giderken kendini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz. Gebze’deki ortaokulların tamamına erişebileceğiniz listeleme sayfasından okulların eğitim yaklaşımlarını ve psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimlerinin çalışmalarını inceleyebilirsiniz.


Gebze ortaokullarının fiyatları, tanıtım yazıları, eğitim yaklaşımları, fiziksel imkanları, yabancı dil olanakları ve okullar hakkında merak ettiğiniz birçok sorunun yanıtına Okul.com.tr'den kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Okul.com.tr'nin okul arayan veliler için oluşturduğu Gebze Ortaokulları listesi üzerindeki filtrelemeleri kullanarak kriterlerinize uygun kurum ya da kurumlarla anında irtibata geçebilirsiniz. Zaman kaybı yaşamadan öğrenciniz için en doğru okulu bulabilirsiniz. Okulları daha iyi tanıma noktasında veli yorumları da size kolaylık sağlayacaktır. Veli yorumları okulları daha önce deneyimlemiş olan veliler tarafından yapılmakta ve okulları tarafsız gözlerle görmenize olanak vermektedir. Her okulun profil sayfasında bulunan bu yorumlar sayesinde araştırdığınız okulun iyi ve kötü yanlarını öğrenebilirsiniz.


Gebze ortaokullarının fiyatları, okullarda sunulan eğitimin kapsamına, kullanılan modellere, fiziksel imkanlara ve ekstra hizmetlere göre değişmektedir. Bölgede yer alan kurumlar arasından bütçenize en uygun olanları belirlediğiniz fiyat aralıklarını filtreleyerek kolaylıkla bulabilirsiniz. Bununla birlikte, özel okul ve kolejler başarılı öğrencilere burs imkanı sağlamaktadır. Bursluluk sınavları hakkında bilgi almak ve hemen başvurmak için okulların profil sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, bu kurumlar erken kayıt dönemlerinde normal döneme göre daha avantajlı fiyat seçenekleri sunmaktadır. Bu avantajlı fiyatlardan yararlanmak için erken kayıt tarihlerini öğrenebilirsiniz.


Gebze’deki ortaokulları incelemek için yeteri kadar vakit bulamıyorsanız Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından sizlere okul önerilerinde bulunmasını talep edebilirsiniz.

Gebze Ortaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum