fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu Hakkında

Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu, Ankara ilinde Çankaya ilçesinde Alacaatlı Mahallesi’nde müstakil binası ile hizmet vermektedir. Deneyimli eğitici kadrosuyla 2 - 6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim sağlamaktadır. Kurumun bahçesinde bulunan oyuncaklarla çocuklar oyunlar oynamaktadır. Toplu bir şekilde yapılan bu etkinliklerde arkadaşlarıyla etkileşim içerisinde olan çocuklar sosyalleşmektedir. Verilen, değerler eğitimi sayesinde çocuklar toplumsal konular hakkında bilgilendirilmektedir. Kurumda çocuklara İngilizce yabancı dil eğitimi verilmektedir. Ayrıca dil eğitimini desteklemek için de yabancı dil kulübü bulunmaktadır. Bu kulüp ve dersler aracılığı ile çocuklara, İngilizce eğitimi eğlenceli bir biçimde verilip İngilizceyi öğrenmeleri amaçlanmaktadır.
Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu güvenlikli ortamı ile çocukların fiziksel, zihinsel ve bilişsel gelişimine katkı sağlamaktadır. Akıl ve zeka oyunları, satranç ve origami gibi etkinlikler çocukların zihinsel gelişimini olumlu yönde etkilemektedir. Bunların yanında çocukların fiziksel gelişimleri için beden eğitimi, modern dans ve jimnastik gibi aktiviteler yapılmaktadır. Çocuklar, yapılan sanat atölyesi, görsel sanatlar ve dekoratif sanatlar etkinlikleri ile sanatçı ruhlu yetiştirilmektedir. Çocukların, bu etkinliklerde eserler oluştururken el göz koordinasyonları da gelişmektedir. Bunların haricinde tiyatro ve drama oyunları oynayan çocuklar okuduğunu anlama ve toplum önünde kendini ifade edebilme yeteneği kazanmaktadır.
Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu yemekhanesinde organik ürünler kullanılarak yemekler hazırlanmaktadır. Tam gün ve sabahçı olmak üzere eğitim veren kurumda tam gün giriş saati 07.30 çıkış saati 18.30'dir. Sabahçı giriş saati 07.30 çıkış saati 13.00'dür. Kurum yaz okulu sayesinde kesintisiz hizmet vermektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

- Ekoloji Temelli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu Yorumları (22)

  • AM

    İlgi,sefkat ve sonsuz sabırla çocuklarımıza gösterdiğiniz sevgi ve çocuğumuzu büyütürken bize her anlamda destek olarak yanımızda olduğunuz için teşekkürler. Iyiki siz Edusa Anaokulu

  • NM

    Okulun atmosferi beni çok etkiledi. Sıcak bir ortam ve öğretmenleri çok güler yüzlü özellikle okulun sahibi Derya öğretmen bizi çok iyi karşıladı. Çok tecrübeli ve çocuklar onu çok seviyor. Ayrıca okulun temizliği ve düzenini çok sevdim.

  • SM

    Iyi ki Edusa .... Torununa bebekliginde ben bakmıştım. Okula gitmek için gözümde cok küçüktü. Kızim Derya hanima güvendi ve torunum Edusa ya başladı. Ve hepimiz ailenin bir üyesi gibi hissettik. Derya hanim , ogretmenlerimiz sevgiyle kucakladı yavrularımızı... Her gun okula koşarak giderken, akşamları ogretmenlerimizi arayalım diye tutturuyordu. Çocuklar mutlu biz mutlu teşekkürler Edusa Anaokulu

  • DM

    Kıymetli Derya öğretmenimiz okulun kapısından ilk girdiğimiz anda enerjisiyle içimizi ısıtmıştı. Tecrübesi, samimi be şeffaf iletişimi ile her zaman destekçimiz oldu. Ogretmenlerimiz her gun güler yüzle ,şefkatle ve sabırla çocuklarımızın okula uyum sağlaması için çaba gösterdi. Edusa anaokulu tüm çalışanlarınin çocuğum üzerinde cok emeği var . Hakkınız ödenmez iyi varsınız.

  • Hd

    İlk oğlumla başlamıştık bu serüvene. Şimdi kızım gidiyor.öğretmenler çok ilgili Özellikle Derya hanımı en ufak bir skıntımızı kendii sorunu gibi görüp hızla çözdüğü için çok tesekkür ederim. Gözünüz arkada kalmadan çocuklarınızı emanet edebilceğiniz çok şirin bir yer.

  • m

    Edusa ,Derya hanım liderliğinde oluşturulan güvenli sıcak okulumuz.Gerek eğitimsel kriterleri gerek benzer kurumlardaki hijyen koşullarına göre yüksek olması dolayısıyla tercih sebebim. Yemekleri ise ev özeniyle hazırlanan çok çeşitli olması klasik menülerden oluşmaması anne olarak beni daha da huzurlu hissettiriyor.

  • Ö

    Velisi oldugum okulumuzu,öğretmenlerimizi çok seviyoruz.Çocukların mutluluğunun esas alındığı,gelecege oyunla,sevgiyle,özgüvenle hazırlandığı edusa ailemiz.Sizde çocugunuza teafikte ve kalabalıktan uzak müstakil ,güvenli,bagımsız bahçeli bir okul arıyorsanız mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ayrıca kurum müdürümüz Derya hanım son derece sevgi dolu ve her durumda çözüm odaklı.İyi ki yollarımız kesişmiş ve çocuğumu size emanet etmişim.

  • Dy

    Gücen sıcaklık hijyen ve anne kokusu işte çocuğum için aradığım şeyler. Yeter mi? Elbette yetmez eğitim gelişim ve bilgilendirmeyide çok önemsiyordum hepsini Edusa da buldum. Kızım sanki bir ayda 3 yaş büyüdü. Emeğinize sağlık❤️

  • HB

    Edusakids bizim için anaokulunun ötesinde, evladımı huzur içinde bıraktığım bir yuvaydı. Mezun olmamıza rağmen hala tebessümle anımsadığımız ve anılarımızda önemli bir yeri olan bir kurumdur. Bu eğitim yuvasında bize aşıladığı güven ve hissettirdiği sevgisiyle başta okul müdürü Derya Ermergen olmak üzere emeği olan tüm öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum.Bizim için “iyi ki “ oldu, umarım daha birçok evladın ve anne babanın da yüreğine dokunarak nice şanslı nesiller yetiştirirler…Her yönüyle çok memnunduk.Teşekkürler

  • As

    Torunum iki yıl edusaya devam etti harika bir okul derya öğretmenimizin çocuklarla iletişimi mükemmel iyiki edusayı seçmişiz derya öğretmenime teşekkürlerOkulumuzun site içersinde oluşu çok güzel güvenlik açısından

  • SA

    Çocuğumuzu 2.5 yaşından itibaren gönderiyoruz. Öğretmenlerimiz sıcak ve samimi. Kızımız da uyum sağladı. Gözümüz arkada kalmadan okula gönderiyoruz. Okul bahçeli ve çocuğumuzun uygun her anı dışarıda geçirebiliyor olması da güzel.

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel sözleriniz ve memnuniyetiniz için teşekkür ederiz. Çocuğunuzun uyum sağlaması ve güvenle okula gelmesi bizim için büyük bir sevinç kaynağıdır. Tum ekibimizle birlikte, çocuğunuzun her anını değerli kılmak için çaba sarf ediyoruz. Bahçemizin çocuklarımıza uygun bir oyun alanı olması da bizim için de önemli bir unsurdur. Siz ve çocuğunuzla birlikte geçirdiğimiz her an, bizim için anlam dolu ve özel.

  • MA

    Çocuğumuzu her yönüyle geliştirdiğine inandığımız, en başta sevgi ve güvene dayalı eğitim anlayışlarıyla sadece çocuğumuz için değil biz aileler için de sıcak bir yuva olmayı başarmış okuldur. Bu başarının mimarı şüphesiz değerli okul müdürü Derya Ermergen Hoca'mız ise öğrencilere yaklaşımı ve oluşturduğu güvenli, özverili ve öğrencinin gelişimine yönelik eğitim öğretim ortamıyla biz aileler için en büyük şanslardan biridir.

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gösterdiğiniz güven ve içten sözler için teşekkür ederiz. Çocuğunuzun her yönüyle gelişimine odaklanan bir eğitim anlayışını benimsememiz, sizin ve çocuğunuzun mutluluğu için en önemli önceliklerimizden biridir. Kurucu müdürümüz Derya öğretmenimizin liderliğinde, güvenli, özverili ve gelişime yönelik bir eğitim ortamı sağlamak adına çabalarımızı sürdüreceğiz. Sizinle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

  • Ry

    Öğretmenlerimiz oldukça ilgili. Gün gün neler yapıldığını anlık öğreniyoruz . Çocuğumuzun gelişimi net bir şekilde gözlemliyoruz. Herkese tavsiye ederim.

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gösterdiğiniz güven ve memnuniyet için teşekkür ederiz. Çocuğunuzun gelişimini net bir şekilde gözlemlemek, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. İlgili öğretmenlerimiz ve şeffaf iletişimimizle sizinle birlikte olmak, çocuğunuzun her anını paylaşmamıza vesile oluyor. Her zaman sizin ve çocuğunuzun yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz.

  • Mc

    Oğlumun ilk kreşi tam bir aile ortamı zaten kayıt için gittiğinizde Derya öğretmenin ilgisi anne şefkati içtenliği güler yüzü samimiyeti sizi kendine çekiyor ve evladınız için burayı tercih etmeniz gerektiği düşüncesi oluşuyor ben bir komşumun vesilesiyle tanıştım burayla ve iyi ki diyorum her zaman yemekleri uyku odası mutfaklarının ayrı ve tertemiz olması bizim için artıydı tam bir aile ortamı butik şirin güzel bir okul merdivenlerinde halı mevcut ayrıca. Yemek yedikleri yer boydan cam ve ferah çok tatlı sınıflar güneş alıyor öğretmenimizi de çok seviyoruz ilgili adı gibi sevgi dolu♥️

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel sözleriniz ve içten paylaşımınız için teşekkür ederiz. Oğlunuzun mutluluğu ve sizin memnuniyetiniz bizim için en büyük ödüllerden biridir. Her zaman sevgi dolu bir aile ortamı sağlamak için buradayız. Kurucu müdürümüz Derya öğretmenimiz ve tüm ekibimiz çocuk merkezli ve çocuğun yuksek yararını gözeten özveri ile sizin için önemli olan detayları dikkate almak ve sıcak bir atmosfer yaratmak amacıyla devam edecek.

  • Çok güzel butik bir kreş Derya hanım mütevazi tatlı çok içten biri öğretmenimiz Sevgi hanımda öyle okulumuzun özel gün kutlaması çocuk psikolojisi her konuda aile ile iş birliği içinde çok memnunum heran iletişime geçebiliyorum hem öğretmenimizle hem yönetimle aklıma takılan birşey kalmıyor

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizin memnuniyetiniz ve rahatlığınız bizim için çok kıymetli. Her an iletişimde olabilmek ve sizin için en iyi desteği sağlamak için buradayız. Kurucu Müdürümüz Derya öğretmenimizin özenle seçtiği tüm ekibimizle birlikte, çocuğunuzun mutluluğu ve gelişimi için çaba harcamaya devam edeceğiz

  • My

    Oğlum bir yıldır devam ediyor. severek ve isteyerek gitmesi bizim için çok önemliydi eğitim biçimi,ilgi alakasıyla ve eğitimli kadrosuyla her yönüyle Edusa ailesini çok seviyoruz

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Oğlunuzun sevgi dolu bir ortamda severek eğitim alması, bizim için büyük bir mutluluk. Sizinle birlikte büyüyen ve gelişen çocuğunuzun yanında olmaktan dolayı mutluyuz. Edusa ailesi olarak sizleri ve oğlunuzu sevmek, büyütmek ve desteklemek için buradayız

  • BS

    Sevgi dolu öğretmenleri ve tecrübeli idari kadrosuyla çocuklarınızı güvenle emanet edebilirsiniz. Biz öyle yapıyoruz

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz ve memnuniyetiniz için teşekkür ederiz. Çocuklarınızı güvenle emanet ettiğiniz için minnettarız. Her zaman çocuklarımızın en iyi şekilde gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

  • OT

    Tam bir butik okul ev ortamı güvenlik açısından çok korunaklı hem site içinde oluşu hemde kapıların kilit sistemiyle açılması öğretmenler güleryüzlü özverili kurumun diğer çalışanları da güler yüzlü bir okul seçerken en önemlisi öğretmenlerin merhametli olması tüm öğretmenler derya hanım sevgi hanım ve diğerleri güleryüzlü ve işlerini ictelinlike yapıyorlar

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel sözleriniz ve memnuniyetiniz için teşekkür ederiz. Sizinle birlikte olmak ve çocuklarımıza güvenli bir ortam sunmak, bizim için büyük bir mutluluk. tüm ekibimiz, sizin ve çocuklarımızın rahatlığı ve mutluluğu için özveriyle çalışıyorlar. İlerleyen günlerde de aynı özenle hizmet vermeye devam edeceğiz.

  • GD

    Butik bir okulumuz var. Derya hanım zaten sizi enerjisi, sevgi dolu dili ve aynı yönlü yaklaşımıyla ilk görüşte etkiliyor. Eğitimcilerimizin hepsi de şefkatli ve ilgili. Çocukların ilgi alanlarına göre eğlence dolu bir öğretim ilkeleri var. İyi ki karşılaşmışız. Emekleri için teşekkür ederim

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gösterdiğiniz sıcak duygular ve güzel sözleriniz için içten teşekkürler. Butik okulumuzun enerjisi ve sevgi dolu ortamında sizin ve çocuğunuzun memnuniyetini sağlamak, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Kurucumuz Derya ogretmenimiz ve tum ekibimizle enerjik ve sevgi dolu yaklaşım ile öğrencilerimizle kurduğumuz güçlü bağlar birleşince, gerçekten özel bir atmosfer oluşturuyor. Sevgi, Şefkat ve ilginin acamayagi çocuk kalbi yoktur. Çocuklarımızın ilgi alanlarına uygun bir öğretim anlayışı benimsememiz, onların öğrenme süreçlerini daha keyifli ve etkili hale getirmemize yardımcı oluyor. Sizinle karşılaşmak ve birlikte bu özel eğitim serüvenine katılmak bizim için bir ayrıcalık. Emeklerimiz için teşekkür ederiz. Sizin ve çocuğunuzun mutluluğu, bizim en büyük ödülümüzdür. İlerleyen günlerde de birlikte güzel anılar biriktirmek dileğiyle

  • Fm

    Gözümüz arkada kalmadan kapıdan içeri girdiğimiz andan itibaren mutluluk aşılayan sevgiyle güvenle çocuğumuzu emanet ettiğimiz bir yuva herkese çok teşekkür ediyorum çocuğum ve kendim adımaYerinde ve zamanında verilen eğitim ,temiz ortam ve sevgi varsa yeterli benim için ve hepsi Edusa da var

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gösterdiğiniz güven, bizim için en kıymetli ödüllerden biri. Çocuğunuzu mutluluk ve sevgiyle karşılamak, bizim için gerçek bir öncelik. Sizin ve çocuğunuzun rahatlığı ve huzuru, bizim için en önemli önceliklerden biridir. Emanet ettiğiniz her an, büyük bir sorumluluk ve mutluluk kaynağıdır. Her gün çocuğunuzla birlikte büyümenin ve onun gelişimine katkıda bulunmanın keyfini yaşıyoruz. Bu güzel sözleriniz, bizim için en değerli motivasyon kaynaklarından biri. Siz ve sevgili çocuğunuzla birlikte geçirdiğimiz her an, Edusa Ailesi olarak bizim için bir ayrıcalık. İyi ki sizinle birlikteyiz

  • NB

    Ev sıcaklığını aratmayan bir ortamda çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kreş.Özellikle Güleryüz ve sıcacık karşılamaları çok güzel.İyi ki Edusa Kreş ailesinin bir parçası olmuşuz bizde yeri hep başka olacak.

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Harika sözleriniz ve içten düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Çocuklarınızı güvenle emanet ettiğiniz için biz de ayrıca mutluyuz. Ev sıcaklığındaki atmosferimizi hissetmeniz ve güleryüzle karşılanmanız, bizim için en değerli geri dönüşlerden biri. Sizleri Edusa Kreş ailesinin bir parçası olarak görmek, bizim için büyük bir onur. Her bir çocuğumuzun eğitim serüvenine katkıda bulunmak ve onları güvenle büyütmek, bizim için bir sorumluluk ve keyif kaynağıdır. İyi ki sizinle birlikteyiz ve hep birlikte daha nice güzel anılar biriktireceğimize inanıyoruz. Çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmaya devam etmek için buradayız.

  • Yc

    Derya hanim ve ogretmenleri cok kiymetliler ve gercekten cok ilgili ve bilgililer cocugumu gonul rahatligiyla birakip ise gidiyorum icim o kadar rahat hem ogrettikleri bilgilerle hemde yaptiklariyla benim icin cok ama cok guzel ve basarili bir okuldur herkese tavsiye ederim not cidden cok pimpirikli bir anneyim:))

  • Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizinle ve değerli çocuğunuzla birlikte olmak gerçekten büyük bir mutluluk. Bu güzel sözleriniz, bize duyduğunuz güvenin ve memnuniyetin en değerli belgesi. Çocuklarımızı desteklemek, onlara sevgiyle rehberlik etmek ve eğitim serüvenlerine katkıda bulunmak bizim için bir ayrıcalık. Pimpirikli bir anne olarak duyduğunuz rahatlık, bizim için önemli bir motivasyon kaynağı. Her bir çocuğumuz benzersiz ihtiyaçlarına özenle yaklaşıyor ve onların gelişimini en iyi şekilde desteklemek için çabalıyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yaşamkent Edusa Anaokulu İletişim Bilgileri

Alacaatlı Mahallesi, 3429. Sokak, Özlükent Sitesi, No:16, Çankaya / Ankara
0 312 963 1679
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum