fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Antalya Kemer Anaokulları

Kemer ilçesinde eğitim veren okul öncesi kurumlar arasından çocuğunuza en uygun okulu hemen bulun; fotoğraf galerileri, veli yorumları ve daha fazlasına hemen ulaşın! Çocuğunuz için en iyi özel anaokullarına ulaşmak için Kemer özel anaokulları sayfamızı inceleyin.
7 okul bulundu.
Özel Kemer Yıldızlar Çocuk Evi ve Çocuk Kulübü Özel Okul
Kemer / Yeni Mah.
Özel Kemer Yıldızlar Çocuk Evi ve Çocuk Kulübü

Özel Kemer Yıldızlar Çocuk Evi ve Çocuk Kulübü aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    2 - 6
  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:30
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Kemer Ayığışı Anaokulu Özel Okul
Kemer / Arslanbucak Mah.
Özel Kemer Ayığışı Anaokulu

Özel Kemer Ayığışı Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    2 - 6
Özel Kemer Rota Işık Çocuk Evi Özel Okul
Kemer / Merkez Mah.
Özel Kemer Rota Işık Çocuk Evi

Özel Kemer Rota Işık Çocuk Evi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    2.5 - 6
  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Arslanbucak Anaokulu Devlet Okulu
Kemer / Arslanbucak Mah.
Arslanbucak Anaokulu

Arslanbucak Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 5
  • Okul Saatleri:
    08:15 - 16:15
Ahu Aysal Anaokulu Devlet Okulu
Kemer / Göynük Mah.
Ahu Aysal Anaokulu

Ahu Aysal Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Kemer Anaokulu Devlet Okulu
Kemer / Merkez Mah.
Kemer Anaokulu

Kemer Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 16:00
Gülçin Ersoy Anaokulu Devlet Okulu
Kemer / Kuzdere Mah.
Gülçin Ersoy Anaokulu

Gülçin Ersoy Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 16:00

Antalya Kemer Anaokulları

Antalya Kemer anaokulları, sundukları geniş çaplı imkanlarla öğrenci ve velilerin ilgi ve isteklerini karşılarken beklentilerin üstüne çıkmaktadır. Anaokulu, kreş ve gündüz bakımevleri gibi okul öncesi eğitim kurumları bulunan Kemer’de, öğrenciler için birçok imkan sunulmaktadır. Sunulan imkanlar doğrultusunda öğrenciler, sosyal, kültürel, sportif alanlarda kendini geliştirip sosyal bireyler haline gelirken, akademik alanda kendilerini geliştirebilecekleri bir eğitim modeli almaktadır. 21. yüzyıl gereksinimleri doğrultusunda bir eğitim sunan Antalya Kemer anaokulları, okul öncesi çağda öğrencilere temel eğitim vererek onları geleceğe hazırlamaktadır.


Kemer anaokulları, çocukların gelişim dönemlerinde aldıkları eğitimin ne kadar önemli olduğu bilinciyle öğrencilere sundukları imkanlar doğrultusunda öğrenciler için düzenledikleri aktiviteler için geniş ve ferah sınıflar, bahçe ve büyük oyun alanları bulunduran Antalya Kemer anaokulları, öğrencilere sunduğu eğitim modeli sayesinde araştıran, sorgulayan, mutlu, özgüvenli liderler yetiştirmektedir.


Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına ek olarak verdikleri eğitim modeli sayesinde öğrencilerin beyin gelişimlerine, kuvvetli iletişim becerileri geliştirebileceği aktiviteler sunan Kemer kreşleri, göz önünde bulundurduğu farklılıklara göre yaş gruplarını ayırarak avantajlı bir eğitim modeli sunmaktadır. Aradığınız niteliklere sahip Kemer anaokullarına ulaşıp bu kurumlar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyen veliler için hazırladığımız liste içerisinde okul, bahçe ve sınıfların görselleri, eğitim verilen yaş grubu, öğrencilere sundukları imkanlar, okulun bulunduğu konum ve okullarının fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kemer kreş fiyatları, sundukları fiziksel imkanlar, bulundukları bölgeye göre değişkenlik gösterdiği için, sizler için hazırlanan bu listede filtreleme yaparak çocuğunuz için uygun okullar arasında bir karşılaştırma yapabilir ve bu okullarla iletişime geçebilirsiniz. Okullar hakkında ulaşacağınız bilgilere ek olarak okulu tercih etmiş öğrenci velileri tarafından yapılan yorumlara göz gezdirip, bu şeffaf yorumlar ile kafanızdaki birçok soru işaretini de kaldırabilirsiniz.


Kemer Kreş Fiyatları

Kemer kreş fiyatları 2000 - 4000 TL aralığında farklılık göstermektedir. Kemer bölgesinde eğitim veren anaokulları ve kreşler arasından bütçeniz için en doğru okulu Okul.com.tr'ye üye olarak keşfedin! Bölgedeki özel eğitim kurumlarının Okul.com.tr'ye özel olarak uyguladığı indirimlerden faydalanın. Öğrencilerin temel becerilerinin ve psikomotor gelişimlerinin sağlandığı okul öncesi dönemde ayrıcalıklı eğitim programlarından faydalanın. Kemer anaokulu fiyatları 1500 - 4000 TL aralığında bulunmaktadır. Etkili eğitim içerikleriyle hizmet veren kreş ve anaokulları arasından öğrencinize en uygun olanı vakit kaybetmeden bulun!


Kemer Kreş Tavsiyeleri

Anaokulu ve kreş tercih ederken kurumların, fiziki olanaklarını, eğitim yaklaşımlarını, veliler tarafından yapılan yorumları, aktivite programlarını inceleyin! Öğrencinizin ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte kurumları Okul.com.tr listeleme sayfalarından kolayca bulun. Kemer'de tavsiye edilen kreşler;

Kemer Anaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum