fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Bursa Kestel Anaokulları

Kestel'deki kreş ve anaokulları hakkında tüm bilgileri inceleyin; özel okul teşvik, eğitim anlayışları ve yaş aralıkları bilgisine hemen ulaşın! Çocuğunuz için en iyi özel anaokullarına ulaşmak için Kestel özel anaokulları sayfamızı inceleyin.
4 okul bulundu.
Özel Kestel Lale Bahçesi Anaokulu Özel Okul
Kestel / Ahmetvefikpaşa Mah.
Özel Kestel Lale Bahçesi Anaokulu

Kaliteli ve çocuğum için ideal bir okul. tüm personele teşekkür ederim. cocugumdaki değişimleri gördükçe etrafımdaki ins...

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Parlayan Güneş Anaokulu Özel Okul
Kestel / Vanimehmet Mah.
Özel Parlayan Güneş Anaokulu

Özel Parlayan Güneş Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    07:00 - 18:30
Özel Kestel Kültür Eğitim Kurumları Anaokulu Özel Okul
Kestel / Kale Mah.
Özel Kestel Kültür Eğitim Kurumları Anaokulu

Özel Kestel Kültür Eğitim Kurumları Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    4 - 6
  • Okul Saatleri:
    07:30 - 18:00
Özel  Kestel Çankaya Anaokulu Özel Okul
Kestel / Vanimehmet Mah.
Özel Kestel Çankaya Anaokulu

Özel Kestel Çankaya Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    07:00 - 18:00
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!

Bursa Kestel Anaokulları

Kestel bölgesi Bursa'nın gelişmekte olan bölgelerinden biridir. Büyük ilçelere yakınlığı açısından bölgede bulunan özel anaokullarını civar ilçelerdeki velilerde tercih etmektedir. Devlet destekli eğitimler sunan Bursa Kestel anaokulları ise sadece aynı bölge içerisinde ikamet eden öğrencileri bünyesine kabul etmektedir. Bursa'da merkezi bir konumda yer alan bölge yerleşim açısından da oldukça fazla öğrenci nüfusuna sahiptir. Bu bağlamda bölge anaokulları geniş, fiziki bakımdan zengin sınıflar bulunan binalarda eğitim vermektedir. Sizin için hazırladığımız okul öncesi eğitim kurumlarının profillerinden, fiziksel imkanlarını ve birçok detaylı bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.


Bölge içerisinde butik okul konseptinde hizmet veren anaokulları öğrencilerine fiziki imkanları ve akademik sistemleri dahilinde pek çok ayrıcalık sunmaktadır. Kestel anaokullarının çoğunluğunda uyku odası bulunmaktadır. Uyku odası bulunan Kestel anaokulları öğrencilerine gün içerisinde 1 veya 2 saatlik uyku imkanı sunmaktadır. 0-6 yaş arası dönem, gelişimlerin en verimli olduğu dönemdir. Bu bağlamda öğrencilerin gelişimleri için yeterli şekilde dinlenmeleri açısından uyku odası olan özel anaokulları bölge genelinde tercih edilen kurumlar haline gelmiştir. Kestel anaokulu genelinde verilen eğitimlerde yabancı dile önem verilmekte, öğrencilere çeşitli eğitim materyalleriyle İngilizce eğitimleri sunulmaktadır. Özel anaokullarında ise İngilizcenin yanı sıra diğer yabancı diller de etkili şekilde sunulmaktadır. Yemekhanesi bulunan Kestel anaokulları öğrencilerine verdiği hizmetlerde fiziksel gelişimlerine de önem vermektedir. Yemekhane dahilinde öğrencilere sunulan menüler organik ve taze besinlerden hazırlanmakta, yaş aralığına ve öğrencilerin fiziki gelişim seviyelerine göre sunulmaktadır.


Veli-okul işbirliği dahilinde hizmet veren Kestel kolejleri öğrencilerin gelişimleri ve yemekhanede verilecek yiyecekler velilere düzenli aralıklarla raporlanmaktadır. Okul öncesi eğitim döneminde öğrenci gelişimleri anaokullarında verilen eğitimlerin yanı sıra aile içerisinde gerçekleşen yaklaşımlarla da büyük orantılıdır. Bu bağlamda Bursa Kestel anaokulları dahilinde bulunan psikolojik danışmanlık servisiyle öğrencilere olduğu gibi velilere de belirli görevler verilmekte, öğrenci gelişimlerinin en verimli şekilde devam etmesi amaçlanmaktadır. Kestel anaokulları fiyatları her veliye ve bütçeye hitap edebilmektedir. Servisi bulunan Kestel gündüz bakımevleri öğrencilerini kendi bünyelerindeki servis aracıyla veya anlaşmalı kurumların araçlarıyla evlerine, velilerine teslim etmek üzere nöbetçi öğretmen imkanı sağlamaktadır. Kestel kreş servis ücretleri öğrencinin konumunun okula uzaklığına göre değişiklik göstermektedir. Devlet bünyesinde hizmet veren anaokullarında ise öğrencilere ücretsiz eğitimler sunulmaktadır. Ücretsiz Kestel anaokulları sınırlı kontenjanlarla yakın bölgelerden öğrenci kabul edebilmektedir. Ücretler ve birçok detaylı bilgiye hemen ulaşmak için okulların profillerini inceleyebilir iletişime geç butonundan okullarla hemen bağlantı sağlayabilirsiniz.


Sizin için hazırladığımız Kestel anaokulu listesini filtreleme seçeneklerini kullanarak kendinize ve öğrencinize uygun şekilde düzenleyebilirsiniz. Filtreleme seçenekleri dahilinde devlet, özel okul ve kolejleri listeleyebilir, okulların verdiği eğitimlere, fiziksel imkanlarına, sundukları aktivitelere, yabancı dil eğitimlerine ve daha birçok detaylı bilgiye göre sıralama yapabilirsiniz. Okulların profillerinden fotoğraflarını görüntüleyebilir, okullara gitmeden fiziki yapılarını inceleyebilirsiniz. Yine profillerden daha önce okulla ilgili tecrübe edinmiş velilerin yorumlarını okuyarak ön bilgi sahibi olabilir, üye olarak sizde okullara yorum yapabilirsiniz. Dilerseniz Ücretsiz Eğitim Danışmanlarımıza bağlanarak size ve öğrencinize uygun özel okul önerilerini alabilirsiniz.

Kestel Kreş Fiyatları

Kestel kreş fiyatları 2000 - 4000 TL arasında değişmektedir. Okul öncesinde öğrencilerin temel beceri gelişimi desteklenmektedir. Kaliteli ve özgün eğitim modelleri ile Kestel kreşleri, küçük yaştaki bireylerin gelişiminde aktif rol oynamaktadır. Kestel kreş ve anaokulları okul öncesi dönemde 21. yüzyıl becerilerini öğrencilere kazandırmak adına yenilikçi eğitim anlayışı ile hizmet vermektedir. Kestel anaokulu fiyatları 1750 - 4500 TL aralığında değişmektedir. Öğrencinizin eğitim ihtiyacına cevap verebilecek kurum ya da kurumları Okul.com.tr'den kolayca inceleyin! Listeleme sayfasındaki filtreleri kullanarak kriterlerinize uyan kurumlarla anında iletişime geçin.

Kestel Kreş Tavsiyeleri

Kestel bölgesinde anaokulu ve kreş tercih ederken okulların; fotoğraflarını, fiziki imkanlarını, aktivite ve eğitim programlarını inceleyin! Okullar hakkında yapılan veli yorumlarına göz atarak tercihinizi netleştirin. İhtiyaç ve isteklerinize cevap verecek kurumları Okul.com.tr listeleme sayfalarında bulunan filtreleri kullanarak keşfedin! Kestel'de tavsiye edilen kreşler;

Kestel Anaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum