fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kutup Işıkları Anaokulu

Özel Kutup Işıkları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Kutup Işıkları Anaokulu Hakkında

Özel Kutup Işıkları Anaokulu, öğrencilerini geleceğe hazırlarken uzman kadrosu ve yenilikçi yapısıyla Bursa Nilüfer bölgesinde ki okulunda hizmet vermektedir. 3 - 6 yaş arası öğrencilere hizmet verilen kurumda fiziki imkanlar açısından pek çok kullanım alanı bulunmaktadır. Bu alanlar dahilinde öğrencilere verilen eğitimler uygulamalı olarak ilerlemektedir. Eğlenceli oyunlarla ilerletilen eğitimlerle öğrencilere eğitim sevgisi aşılanmaktadır. Bu dönemde öğrencilerin derslerden ve okul anlayışından sıkılmaması oldukça önemlidir.
Özel Kutup Işıkları Anaokulu öğrencilerine 21. yüzyılın gerekliliklerinden biri olan yabancı dil eğitimlerini uzman öğretim görevlileriyle sürdürmektedir. Bu eğitimler dahilinde öğrencilere temel İngilizce eğitimleri zenginleştirilmiş içeriklerle, müzik destekli olarak verilmektedir. Öğrencilerin sağlığı bakımından oldukça dikkatli bir okul olan Özel Kutup Işıkları Anaokulu eğitim ve kullanım alanlarını temiz tutmakta, hijyenik bir ortamda eğitimlere devam edilmektedir.

Özel Kutup Işıkları Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Kutup Işıkları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kutup Işıkları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kutup Işıkları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Kutup Işıkları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kutup Işıkları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kutup Işıkları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kutup Işıkları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kutup Işıkları Anaokulu Yorumları (4)

  • EA

    Bir anaokulundan daha fazlası. Güven içerisinde kızımızı 2 yıl emanet ettik. Okulu ailemiz gibi gördük. Onlar da bize öyle hissettirdi.

  • Eu

    3 yılımız bu okulda geçti..Kurucusu,öğretmenlerimiz ne kadar teşekkür etsek az. Şimdi 1. Sınıfa başlayacağız ve ben hala şimdi ne yapacağız diye düşünüyorum. Başta Gönenc bey olmak üzere kızıma abilik bize her zaman yol gösterdiği için minnettarız. İlk öğretmenimiz küçük Cansu

  • Mk

    Kreşler çocukların okul hayatına başlamasının ilk ve en önemli adımıdır bence. Bunun içinde seçtiğiniz yer çok önemlidir. Ben kutup ışıkları anaokulunu secmekle hem kızım hem kendim için en dogru ve en güzel kararı vermişim. 2 yıl boyunca gösterdikleri sevgi şevkat ve sabırla gözumu bir gun bile arkada birakmadilar. Kızım okuluna hergun severek ve mutlu sekilde gitti. Bize hem ders hem kişilk hakkında öğrettikleri ve kattıklarından dolayı okul kurucumuz aynı zamanda cok degerli bir psikolog olan Gönenç Bey e, birbirinden değerli ve güzel öğretmenlerimiz Cansu ve Özge Hanımlara, kızıma ( anne Emine teyzemin yemekleri senden daha güzel ) dedirten ve yemek sorunumuz olduğu halde yemeklerini severek yediren Emine teyzemize sonsuz teşekkürler ediyorum. Buraya yazarken Bey Hanım diye resmi yazsamda onlar kızımın abisi ablaları oldular. İyiki varsınız.

  • Tesadüfen bulduğum sonrasında da bulduğuma binlerce şükürler ettiğim okuldur. Kızımı okula değil sanki kardeşlerime emanet eder gibi hissediyorum. Kurucusu da ,öğretmenleri de , yemek yapan personeli de dünya tatlısı ve işini hakkıyla severek yapan insanlar. Akademik alanda kızım 1 yılda ciddi seviye atladı,sosyal gelişimi inanılmaz derecede gelişti.Sabırlı olmayı , kurallara uymayı ve paylaşmayı öğrendi.Ama daha da önemlisi okulunda çok mutlu. İhtiyacı olan sevgiyi doya doya alıyor. Gözüm asla arkada kalmıyor , kendimden çok onlara güveniyorum, özellikle de kurucusuna. İyi ki varlar , böyle okul bulmak büyük şans.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kutup Işıkları Anaokulu İletişim Bilgileri

Altınşehir Mah. 214. Sk. No: 9 İç Kapı No: 1 Nilüfer / Bursa (Diğer İç Kapılar: 2)
0 224 433 0161
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum