fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu

Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu Hakkında

Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu, Bursa'nın Nilüfer bölgesinde eğitimde uzman öğretim görevlileriyle 3-6 yaş arası öğrencilerini geleceğe hazırlamakta olan özel öğretim kurumudur. Kurumumuz eğitim felsefesi olarak; özü, insanın yüceliğini amaç ve olgunluk sayan hümanist yaklaşımlarla öz disiplini yüksek, ailesine, topluma ve çevreye saygılı bireyleri hayata hazırlamaktır. Öğrenciler, kazandıkları disiplin, öz güven ve bilgi birikimlerini manevi bir kültürel miras olarak kendilerinden sonra gelen kuşaklara aktarırlar. Disiplin, adalet ve çevreye saygı okulun vazgeçilmez kuralıdır. Disiplin anlayışı, çocuklara korku ve tehdide değil saygı ve sevgiye dayalı verilmektedir. Verdiği eğitimlerle öğrencilerin tüm yönleriyle geleceğe ve akademik hayatlarına hazır olmalarını amaçlayan bir kurumdur. Okul içerisinde öğrenci gelişimleri uzman öğretim görevlileri tarafından takip edilmekte ve çocuğun fiziksel ve zihinsel gelişim haritası düzenli olarak velilerle paylaşılmaktadır. Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu eğitim saatlerinde veliye ve öğrencilere kolaylık sağlamak amacıyla tam gün eğitim seçeneğinin yanında sabahçı ve öğlenci eğitim imkanları da sunmaktadır. Bu sayede veliler iş saatlerine uygun şekilde öğrencilerini okula bırakabilmektedir. Okula severek ve isteyerek gelen öğrencilere, fiziksel donanımları dahilinde, akıl ve zeka oyunları, origami, drama, yüzme, jimnastik, tiyatro, el sanatları ve satranç gibi aktiviteler yaz ve kış okullarına bağlı olarak düzenlenmektedir.

Doğa eğitimi konseptine sahip olan okulumuz, her hafta doğa ve orman gezisi ile doğal hayatın bireye kazandırdıklarına vakıf olup, doğada yapılabilecek çeşitli doğa aktiviteleri ve etkinlikleriyle bu kazanımlara sahip oluyoruz. ayrıca geniş bahçe alanına sahip olan okulumuzda doğa aktivitelerini bahçemizde bulunan çamur mutfağı, bostan alanı, doğa parkurları ve tamamen ahşaptan oluşan doğa sınıfımızla doğa eğitimlerimizi okulumuz bünyesinde de alabiliyoruz. Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu yabancı dil eğitimine son derece önem vermektedir. Bu bağlamda okulumuz kendi bünyesinde İngilizce öğretmenine sahip olup, temel İngilizce eğitimlerini müzik destekli ve eğitim gereçleriyle beraber zenginleştirilmiş bir şekilde her gün İngilizce aktivitesi yapmaktadır. Aynı zamanda ulaşımda kolaylık sağlamak üzerine servis imkanı da sunmaktadır. İçerisinde fiziki imkanlar bakımından pek çok olanağın bulunduğu kurumumuzda geniş bahçe alanına sahip olmamızla her gün bahçe ve park saatimiz bulunmakta ve bol bol dışarıda vakit geçirmekteyiz . Uyku odası dahilinde öğrencilere gün içerisinde dinlenme imkanı sunulmaktadır. Yemekhane hizmetiyle öğrencilere sağlıklı ve düzenli beslenme anlayışı kazandırmak amacıyla organik besinler içeren eğlenceli tabaklarla oluşturulan menüler sunulmakta ve bu menüler velilerle paylaşılmaktadır.
Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu olarak bireyin sahip olması gereken temel ahlak ve değerlere verdiğimiz önemle, kendi bünyemizdeki kadrolu öğretmenimizle her gün değerler eğitimi anlayışıyla konularımızı bütün eğitim akışına yayarak tam zamanlı değerler eğitimi vermekteyiz.
Haftanın bir günü psikoloğumuz çocuklarımızı, onların günlük planları dahilinde, oyun oynarken, eğitim ve etkinlik aktiviteleri içerisindeyken gözlemleyip çocuğumuzda baş gösteren veya baş gösterme ihtimali olan davranış veya gelişim bozukluklarını tespit edip okul-aile işbirliği sağlayarak atılması gereken adımları uzman eşliğinde gerektiği gibi atmış oluyoruz.

Bu ayrıcalıklı eğitime sizde sahip olmak istemez misiniz ?

Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- P4C Eğitim Sistemi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu Yorumları (3)

  • es

    Nilüfer Çiçekleri Anaokulu'na oğlu mu 2 yıl gönderdik. Okula başlayana kadar oğlumla hiç ayrı kalmamıştık. Öğretmenimiz ,okul yönetimi ve yardimci personel dahil o kadar güzel şefkatle kucakladilar ki oğlumu, çok iyi bir bağ kurdular koşa koşa okula gidiyordu. En kıymetli emanetinizi gözü kapalı bırakabileceğiniz bir kurum herşey için teşekkür ederiz. Henüz 3 aylık kızımda allah nasip ederse sizin öğrenciniz olacak

  • FA

    2 çocuğumu gözüm kapalı emanet ettiğim anaokulu. 7 yıllık süre içerisinde hep kendilerini yenilemek için çaba gösterdiler. Hep daha iyinin peşinde oldular. En önemlisi de bunları sadece çocuklarımızı önceleyerek yaptılar. Ben çok memnun aynı zamanda buruk ayrıldım. Sağolsun, hep varolsunlar. Teşekkür ediyorum.

  • TM

    En değerli varlığımı emanet edebileceğim tek yer çok ama çok memnunum büyük kızımda bu okulda yetişti şimdi ise oğlum hatta üçüncü kuzumda yaşını tamamlasın hiç düşünmeden onuda yazdıracağım Allah razı olsun

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Nilüfer Çiçekleri Doğa Anaokulu İletişim Bilgileri

Altınşehir Mah. 217. Sok. No: 4, Nilüfer / Bursa
0 224 322 0546
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum