fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu

Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu

ellipse-icon
school-icon
Özel Okul
ellipse-icon
phone-icon 0 224 322 0485

Genel Bilgiler

Tam gün Okul Saatleri: 07:30/18:30
Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Yabancı Diller:
İngilizce, Almanca

Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu Hakkında

Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu, Bursa’nın Osmangazi bölgesinde 15 kişilik sınıflarda interakif bir eğitim sunmaktadır. Anaokulu, tecrübeli eğitim kadrosuyla 3-6 yaş grubu için eğitimlerini sürdürmektedir. Akpınar Mahallesi’nde konumlanan anaokulu, modern fiziksel ve sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Bulundurduğu kapalı spor salonu ile çocukların fiziksel gelişimini desteklemektedir. Sanat ve müzik atölyesi aracılığıyla yaratıcı bir ortam yaratan anaokulu öğrencilerin beceri gelişimi sağlamaktadır.
Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu’nda öğrencilere basketbol, atletizm, eskrim ve futbol gibi farklı spor dallarında eğitim faaliyetleri sürdürülerek sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırılmaktadır. Sanat atölyelerinde çocuklar; drama, el sanatları, piyano, görsel sanatlar gibi aktiviteler yaparak farklı sanat disiplinlerini keşfetmekte ve yaratıcılıklarını geliştirmektedir. Anaokulu bu kazanımlar ile öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktadır. Kazanımlar hem ders sırasında, hem de ders dışındaki aktivite alanlarında öğrencilere aktarılmaktadır. Eğlenerek öğrenen minik bireyler sosyal becerilerini geliştirerek kendine daha çok güvenen çocuklar haline gelmektedir.
Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu’nda eğitim saat 7.30’da başlayarak 18.30’da bitmek üzere tam gündür. Anaokulu yemekhanesi sağlıklı ve organik besinler ile öğünler hazırlayarak çocukların günlük beslenme ihtiyacını karşılamaktadır. Ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını emanet edebilmesi için eğitim saatleri boyunca güvenlik kameraları dış ve iç alanları gözetim altında tutmaktadır. Yaz ayları boyunca aktivitelerle zenginleştirilmiş yaz okulu programlarıyla çocukların eğitimlerine devam ederken keyifli bir yaz tatili geçirmesi sağlanmaktadır. Yabancı dilin giderek daha çok önem kazandığı günümüz dünyasında Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu çocuklara İngilizce’nin yanı sıra Almanca eğitimi vererek onların bu dilleri tekerlemeler, hikayeler ve oyunlar aracılığıyla günlük hayatın bir parçası haline getirmelerini sağlamaktadır.


Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz! icon

Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

pin-icon Akpınar Mah., Gürçay Cad. No.1, Osmangazi/Bursa
phone-icon 0 224 322 0485
Harita
Okul ile Ücretsiz İletişime Geç!
Ad Soyad Lütfen ad soyad giriniz
E-posta Lütfen e-posta giriniz
Telefon Lütfen telefon giriniz
pink-phone-call-icon
Ücretsiz Eğitim Danışmanlarımızın yardımıyla aradığınız okulu bulabilirsiniz.
Hemen Arayın
0216 706 68 80
Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu

Özel Yedi Vadi Okulları Anaokulu
Bursa / Osmangazi

star
(0)
ellipse-icon
school-icon
Özel Okul
)

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum