fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
İELEV Özel Anaokulu

İELEV Özel Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:05/15:35

İELEV Özel Anaokulu Hakkında

İstanbula bağlı olan Fatih ilçesinin Cağaloğlu semtinde bulunan Özel İELEV Anaokulu disiplinler arası yaklaşımla oluşturduğu okul öncesi programı ile 4-5 yaşındaki çocuklara hizmet vermektedir. Anaokulunda öğrencilerin bilişsel, psikomotor, sosyal-duygusal, dil ve öz bakım becerilerini geliştirici çalışmalar yapılarak ilkokula en nitelikli şekilde hazırlanmaları sağlanmaktadır. Özel İELEV Okulları Anaokulu 'nda öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyabilecekleri özgür eğitim ortamları hazırlanarak fiziksel ve mental gelişimleri desteklenir. Atatürk ilkeleri doğrultusunda eğitim ve öğretim uygulanan ana sınıfında serbest yapılandırılmış oyun saatleriyle öğrenciler keşfetmeyi, hayal güçlerini geliştirmeyi ve becerilerini geliştirmeyi öğrenirler. Çocukların çalışmaları gözlemlenerek ve merakları teşvik edilerek başarıları ödüllendirilir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul öncesi programına ek olarak güncel okul öncesi eğitim yaklaşımlarıyla desteklenen Özel İELEV Okulları Anaokulu Eğitim Planı; sorun çözme becerileri ve sorumluluk duyguları gelişmiş, demokratik, analitik düşünen, insana ve çevreye saygılı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Eğitim programı Türkçe ve Almanca disiplinlerde yetişmiş alanında uzman eğitimciler tarafından özel olarak hazırlanmaktadır. Eğitim içeriğinde Türkçe Dil Etkinlikleri, Sanat Etkinlikleri, Fen ve Matematik Etkinlikleri, Okuma ve Yazmaya Hazırlık Çalışmaları, Oyun Etkinlikleri, Müzik / Orff Etkinlikleri, Drama Etkinlikleri, Akıl Oyunları, GEMS Uygulamaları ve Geziler bulunmaktadır. Ayrıca Beden Eğitimi, Yüzme, Dans, Müzik, Satranç, Görsel Sanatlar, Bilişim Teknolojileri, Drama gibi branş dersleri de ders programı dahilindedir. Okulda yabancı dil Almancadır. Öğrencilerimiz Almancayı tüm güne yayılan uygulamalar ve oyunlarla öğrenmektedirler. Yabancı dil programı Türkçe ve Almanca olarak alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanır ve uygulanır. Özel İELEV Okulları Anaokulu 'nda çok kültürlülük anlayışı gereğince Alman kültürüne ait etkinlikler düzenlenerek, öğrenme sürecince Laternenumzug (Fener Alayı), Nikolaus Günü, Weihnachtsbasar (Yeni Yıl Panayırı), Fasching (Karnaval,) Ostern (Paskalya) gibi kutlamalar bulunmaktadır. Okuldaki yemeklerin standartlara uygun olup olmadığı yemek hizmetleri yöneticisi tarafından ve diyetisyen yardımıyla sürekli denetlenmektedir. Servis hizmetini alınan şirketteki şoförler okul taşımacılığına uygun olup olmadıklarıyla ilgili olarak zihinsel ve fiziksel özelliklerin ölçüldüğü psikoteknik testlere tabi tutulurlar. Okulun çocuklara sunmuş olduğu hizmetler arasında servis, güvenlik ve yemekhane de bulunmaktadır.

İELEV Özel Anaokulu Soru - Cevap

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

İELEV Özel Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • İELEV Özel Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • İELEV Özel Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:05 - 15:35 şeklindedir.
  • İELEV Özel Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • İELEV Özel Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-5
  • İELEV Özel Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • İELEV Özel Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

İELEV Özel Anaokulu Yorumları (4)

  • Temiz bir yıl geçirdik. Öğretmenlerinden tüm personeli çocuklara nasıl davranılması gerektiğini çok iyi biliyor. Eğitim kalitesi çocuklar için hem öğretici hem eğlenceli. Bir de yanında Almancaya hakim oluyorlar. Özellikle Almanca eğitimi üzerine düşen ailelere tavsiyemizdir.

  • CT

    Kendini bozmayan uzun yıllardır çizgisinden ayrılmayan eşsiz bir okul. Biz de anasınıfından ielevle başlayarak uzun seneler birlikte olmayı düşünüyoruz. okul imkanları temizliği ilgisi her şey çok iyi. Teşekkürler IELEV

  • TS

    İlkokul ortaokul ve lise eğitimlerinin ne kadar iyi olduğun biliyorduk. aldığımızı bi kaç tavsiye üzerine anasınıfı kayıt ettirdik ve biz de söyleyebiliriz ki ielev profesyonel eğitimcilerden oluşan bir eğitim kurumu. İyi ki sizleri tercih etmişiz. Teşekkürler.

  • VY

    Almanca dil eğitimi veren iyi okulların başında geliyor ielev. Sağlanan hijyenik ortam çocukları gözü kapalı emanet edebilceğiniz bir yer haline getiriyor. Eğitimleri tartışmasız kaliteli. Teşekkürler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

İELEV Özel Anaokulu İletişim Bilgileri

Hobyar Mah. Cemal Nadir Sok. No:17, Fatih/İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum