fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu

Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu Hakkında


Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu , İstanbul'un Maltepe ilçesinde eğitimci kuruluşu olan Artı Sonsuz Koleji'ne bağlıdır. 12 kişilik sınıflarda 3-6 yaş aralığında öğrencilere eğitim veren okul 08:30 ile 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Okul çocukların içlerinde doğuştan var olan zeka, yaratıcılık, araştırma ve bilme duygusu, merak gibi özelliklerini geliştirmeye yönelik eğitim sistemi geliştirmiştir.

Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu aynı amaç doğrultusunda MEB’in oluşturmuş olduğu eğitim progralarının yanı sıra »High Scope-Etkin öğrenme »Hovard Gardner-Çoklu zeka »Constructıvıst-Yapılandırmacı Öğrenme »Caıne ve Caıne-Beyin Temelli Öğrenim gibi Dünya’da kabul görmüş eğitim yaklaşımlarını benimseyip bu eğitim programlarını kullanarak kendilerine özgü eğitim programı oluşturan kurum yabancı dil eğitimine de oldukça önem verip çocukların doğru ve etkin İngilizce eğitimi almaları için özgün programlar sağlamaktadır.

‘Half Day English Every Day-Her gün yarım Gün İngilizce’ programı ile yoğun ve dolu dolu bir dil eğitimine başlangıç yapıyorlar.Yabancı dil eğitiminde Oxford ve Cambridge çözüm ortakları.Sınıf öğretmenine ek olarak İngilizce mentör öğretmen ile öğrencilerin gelişimleri takip edilip veliler ile ayrı ayrı15 günde bir iletişim kuruluyor.İki öğretmene ek olarak okul Psikolojik Danışman-Rehber öğretmen her hafta sınflar ile ders yapıp öğrencilerle birebir ilgilenir ve yakından takip eder. Bu sayede hiçbir şey gözden kaçmaz ve hiçbir konu atlanmaz.İngilizce dersi 3 farklı öğretmen (Main Course-Skills-Native/Speaking-Cambridge) ve 3 farklı kaynak ile takip edilir.İngilizcede en niteliklli olan Oxford ve Camridge yayınlarını tercih eder.Ayrıca ‘Robotik-Kodlama,Görsel Sanatlar,Beden Eğitimi,Drama,Dans,Satranç Bilim Çocuk’ vb ders öğretmenleri derslerini İngilizce yapmaktadır.Ayrca öğrenciler yaşadığı tüm deneyimlerin İngilizce telaffuzunu duyar bu sayede.
Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu'nda çocukların fiziksel, sosyal, kişisel ve akademik gelişimlerini sağlamaya yönelik tüm imkanlar sağlanmaktadır. Bu imkanlar içerisinde Robotik-Kodlama Atölyesi,Satranç Atölyesi,Görsel Sanatlar Atölyesi,Müzik Atölyesi,Drama Atölyesi,Dans Atölyesi,Fen Bilimleri Laboratuvarı, Yemekhane, Kapalı Spor salonu,Spor alanı, Bahçe,Oyun Parkı,Teras(Futbol Sahası) ve Konferans Salonu bulunmaktadır. Eğitim saatleri içerisinde tam zamanlı olarak Psikolojik Danışman- Rehber öğretmeni ve Hemşire bulunmaktadır. Okul güvenliği giriş-çıkış kontrolünü sağlamaktadır.

Okulda dönem boyunca çocuklarla birlikte . dekoratif sanatlar, müzik, drama, tiyatro, zeka oyunları, dans, halk oyunları, gezi, bilişim, atletizm, jimnastik, okçuluk gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler yapılmaktadır. Sanat atölyesinde yapılan çalışmalar ile çocukların sanatla ilgili teknikleri öğrenmeleri, yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin geliştirmeleri sağlanırken, bilim atölyeleri ile kendi başlarına buluşlarda bulunarak düşünme becerilerini kazanmaları, çevreye duyarlı, merak eden, keşfeden, sorgulayan bireyler olmaları sağlanmaktadır.

Okul eğitim anlayışında gelişmiş eğitim sistemlerine sahip olan ülkelerin eğitim sistemleri ile ülkemiz eğitim sisteminin eğitim sistemi ile harmanlayarak “Öğrenciye Özgü Öğretim Modeli” adını verdiği eğitim modelini benimsemiştir. Bu şekilde öğrencilerinin yaratıcılıkları desteklenmiş, bilimsel düşünebilen, kendi kültürel değerlerine bağlı, doğa bilinci gelişmiş bireyler yetiştirmek amacındadır. Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu , öğrencilerinin öncelikle sağlıklı, mutlu, yeniliklere açık, kendine güvenen, araştırmacı, sorgulayan, öğrenmeyi öğrenen,akademik başarısı yüksek,ingilizce bilen,spor yapan,bir enstrüman çalan,teknoloji çağının gereklerine uyum sağlayan,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini amaç edinmektedir.

Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu Yorumları (32)

  • mk

    Benim oğlum henüz anasınıfı öğrencisi. Okul ile tam gün öğrencisi olarak ilk tanışması olacağı için biraz daha hassas araştırma yaptım ve okulumuzu kendi oğlu da bu okulda okuyan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine seçtim. Seçimimizden gayet memnun kaldık. Öğretmenlerinin sevgiyle yaklaşımından dolayı oğlumun adaptasyon süreci minimum sıkıntıyla geçti. Gelişen her durumda en kısa sürede pozitif geri dönüşler aldık. Emekleri için tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim

  • sk

    Daha ilk görüşmede, güler yüz ve yaklaşımlarını çok sevdiğim için oğlumu kayıt ettirmeye karar verdim. Genç ve dinamik yapilari cok dikkat çekiciydi. Her gün iyi ki diyorum. Ozellikle sınıf öğretmenimiz Burcu Hanıma emekleri ve şefkati için çok çok teşekkür ediyorum. Oğlum ile güzel bir bağ oluştu aralarında ve bence en önemlisi de bu. Mentor öğretmenimiz Cansu hanıma da sevgi ve emekleri icin ayrıca teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız!

  • mk

    Benim oğlum henüz anasınıfı öğrencisi. Okul ile tam gün öğrencisi olarak ilk tanışması olacağı için biraz daha hassas araştırma yaptım ve okulumuzu kendi oğlu da bu okulda okuyan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine seçtim. Seçimimizden gayet memnun kaldık. Öğretmenlerinin sevgiyle yaklaşımından dolayı oğlumun adaptasyon süreci minimum sıkıntıyla geçti. Gelişen her durumda en kısa sürede pozitif geri dönüşler aldık. Emekleri için tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim

  • Bk

    Anaokulu ilk senemiz ve ilk okul deneyimimiz Maltepe artısonsuz koleji bizim özellıkle bu dönemdeki tüm korkularımızı yenmemize vesile oldu Deniz Ali’ ye okulu çok sevdiren sabah olsada biran önce okuluma gitsem demesine vesile olan denizin deyimiyle güzel öğretmeni Burcu Akın’a ingilizce öğretmenimiz Cansu hanıma satranç ve akıl oyunları öğretmenimiz beden eğitimi öğretmenimiz, proje geliştirme,modern dans,drama ,robotik kodlama,görsel sanatlar,, müzik unuttuğum tüm branş öğretmenlerimiz ve sevgili müdürümüz Özgen hanım ve müdür yardımcımız Merve hanıma sonsuz teşekkür ederiz eklemeden edemeyeceğim sevgili Özgen hocamızın Okul müdür olmasına rağmen her gittiğimde tüm öğrencilere ismiyle hitap etmesi tanıması beni çok şaşırtmıştı biz çok mutlu ,huzurlu ve umutluyuz İyi bir tercih yaptığımızı düşünüyoruz umarım orta okul son dönemine kadar da bir aksilik olmaz ise beraber olacağız Sevgiler saygılar....

  • Şk

    Okulumuzdan ve ogretmenlerimizden çok memnunuz.kızımın da okuluna severek gidiyor olması arkadaşlarıyla güzel anlaşması ve tabiki ilk günden bu yana kizimdaki farklılıkları görmekten çok mutluyum,ilgi alaka ve düşünceleri içinde çok teşekkür ediyorum arti sonsuz koleji öykü derin annesi

  • Ta

    Verilen her eğitim okadar özel ve değerli ki ilgi ve alakaları muhteşem öncelikle burcu ve cansu öğretmenimize ve tüm değerli öğretmenlerimize emeklerinden dolaya sonsuz teşekkürler.

  • Ak

    Maltepe kampüsünde bu sene anaokuluna başlayan oğlumuz için iyi bir tercih yaptığımızı her gün görüyor olmak anne ve baba olarak bizleri daha da çok mutlu ediyor. Öğretmenlerimizden yönetime kadar başta güler yüzünüz zaten yetiyor.Çocuğu okula geç alışan bir veli olarak, diğer velilere göre daha çok gözlem yapma şansım oldu. Sınıf kapısında beklediğimden ötürü ???? İçim rahat bir şekilde gerçekten çocuğumu emanet ediyorum. Eğitim tabiki önemli.Ama şu yaştaki çocuğun eğitimden önce okulunu, arkadaşlarını, öğretmenlerini sevmesi, onlarla iletişim kurabilmesi,, kaliteli vakit geçirebilmesi benim için çok daha önemli. Oğlumun okuluna severek gitmesi, sabahları kendisinin kalkıp 'anne geç kalıyoruz okula, hadi uyan' demesi de zaten bunları başarabildiğimizi gösteriyor. Bunda da tabiki öğretmenlerimizin ve okul yaklaşımının payı çok büyük. Hepsine buradan teşekkür ediyoruz. İyi ki sizinle bu yola çıkmışız. İnşallah bundan sonrasında da beraber devam ederiz

  • em

    Başta müdürümüz Özgen Hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimiz güler yüzlü çok anlayışlı ve sagduyulu .Emeginize ve yureginize saglik.Sizlere cok tesekkur ederiz.

  • Oğlum bu sene anaokulu ile başladı. Başka okula kaydını yaptıracağım gün tesadüf sonucu int okulu görmem ve okul müdüresi hn ile uzunca yaptığım görüşme sonucu karar değiştirerek okulunuzu oğlumu kaydettirdim. Şimdiye kadar Burcu öğretmen ve Cansu hoca başta olmak üzere tüm emeği geçen hocalarımıza tşk ederiz. Oğlum çok mutlu gidiyor okuluna

  • ÖÖ

    Merhaba, oğlum 3,5 yaşında kafamızda birçok soru isaretleriyle başladık ama hergun ne kadar iyi birşey yaptigimizi dusunuyoruz okulumuzu ve ögretmelerimizi çok seviyoruz çocuğum hergun okula sevinerek gidiyor teşekkürler artısonsuz

  • ST

    Anasınıfı ile başladığımız uzun eğitim serüvenine Artı Sonsuz Koleji’nde başladığımız için çok mutluyuz. Sınıf öğretmenimiz Burcu Akın ve İngilizce öğretmenimiz Cansu Maman, her zaman çok ilgili, sevecen ve yardımcılar. Oğlum her sabah heyecanla uyanarak okula gitmek istiyorsa, bunu hem Burcu ve Cansu Öğretmenlere hem de tüm branş öğretmenlerine borçluyuz. Kapıda bizi güler yüzle karşılayan Selman Bey’den başlayarak, tüm öğretmenlerimiz ve okul yönetimi size öğrenci-aile-okul üçgeninde doğru yerde olduğunuzu hissettiriyor. Her zaman iletişim kurabiliyor, akademik ve diğer gelişimsel alanlarda bilgi alabiliyorsunuz. Ders programları yaş grubuna göre oldukça verimli ve hangi derste neler yapıldığını öğretmenlerimizin paylaşımları ile rahatlıkla takip edebiliyorsunuz. Veli toplantısında da her öğretmenimizin öğrencilerle ilgili tek tek detaylı bir değerlendirme yapması, öğrencilerin her birinin ayrı ayrı gözlemlendiği ve kendi yetenekleri doğrultusunda değerlendirildiğini biz velilere hissettirdi. Ayrıca okulumuzun özel günlerde ve bayramlardaki özeni ve hazırlıklardaki emeği gerçekten takdir edilesi. Öğrenciler bu özel günlerin anlamına vararak ve bu günleri coşkuyla kutlayarak yetişiyorlar. Okul idaremize ve tüm öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

  • ŞA

    Ana okulunda ve 2. Sınıfta iki kızım var Cansu öğretmenden çok memnunuz,takibi de çok güzel, kendisi çok tatlı ve çocuklarım onu çok seviyor, teşekkürler Cansu hanım...Beyzanur Burcu öğretmenini çok seviyor,okuldan çok mutlu geliyor,gelişimi de çok güzel... Teşekkürler Burcu hocam...

  • GA

    Oğlum anaokulunda eğitim almakta, bu süreçte olumlu değişimler gözlemliyoruz buda anne ve baba olarak bizleri mutlu ediyor.Eskiye oranla daha mutlu , okula gitmek için hep heyecanlı, isteklerini bize iletmekte ve iletişimde daha özgüvenli. Okulumuzdan çok memnunuz, ayrıca müdürümüz Özgen hanım ve tüm okul personeli güler yüzlü harika insanlar.. Okulumuzu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz..

  • M

    Çocuğum mutlu olsun diyorsanız kesinlikle ziyarete gelmelisiniz. Konu eğitim olunca tüm imkanların sonuna kadar gözetildiği sevdi dolu bi eğitim yuvası. Butik okul olmasının ayrıcalığını biz sonuna kadar hissediyoruz.

  • a

    Biz nasıl evlatlarımızı gözümüzden sakınıp sağlıklarını düşünüyorsak onlarda aynı belki daha özverili davranıyorlar. Çoçuklarımıza sadece akademik eğitim vermiyorlar. Toplumsal olarak mutlu, yaratıcı ve dengeli bir birey olmalarını sağlıyorlar tüm idari kadroya ve öğretmenlerimize teşekkürler

  • f

    Anaokuluna giden çocuğum için uzun araştırmalar sonucu fiziki alan ve ilgili öğretmen kadrosu ile aradığımı bulduğumu düşünüyorum. Özellikle pandemi döneminde hijyen olarak gösterdikleri özen ve hassasiyet içimi daha da rahatlattı.

  • Yaşamış olduğumuz bu sıkıntılı süreçte çocuklarımız için gösterdiğiniz çabaya çok teşekkür ediyorum.

  • DA

    Pandemi dönemindeki özverili çalışmalarınızdan dolayı tüm Artı Sonsuz ailesine teşekkür ederiz. Eğitim + Özveri = Başarı

  • Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan sevgili öğretmenlerime özverilerinden, fedâkarlıklarından ve hassasiyetlerinden dolayı gönülden teşekkür ediyorum.

  • AG

    Benim aklıma gelmeyen detayları bile düşünmüş olmaları, fiziki ortamı buna göre düzenlemiş olmaları, diğer imkan ve olanakların da oldukça iyi olması sebebiyle tercih ettim okulumuzu. Yapılan etkinlikler, iyi bir yabancı dil eğitimi, çalışanların sıcak , samimi ve sevgi dolu yaklaşımları okulumuza olan memnuniyetimi artırıyor.

  • İA

    Okulumuzun sosyal ve fiziki imkanlarının yanı sıra, yabancı dil eğitimi çok iyi. Dil bilmenin öneminin yeterince anlaşıldığı çağımızda bu oldukça iyi bir imkan. Ve bu eğitimi oldukça iyi veriyor olmaları okulumuza olan memnuniyetimi artırıyor.

  • PA

    Çocuğum okuluna severek gidiyor. Okul yöneticileri ve çalışanları çok ilgili kişiler. Pandemi süreci çok iyi yönetildi. Başarı ve gayretlerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum

  • GA

    Çocuğum sevgi dolu ve tecrübeli öğretmenlerimizle sıcak, samimi bir ortam içerisinde keyif alarak öğreniyor. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim

  • Okul çalışanlarının özverili, sıcak ve samimi olmaları bizi oldukça mutlu ediyor. Okulumuzdan memnunuz, tüm çalışanlara teşekkür ederiz

  • DT

    Gerek fiziki imkanları gerekse okulumuzun olanakları bakımından okulumuzdan gayet memnunuz. Tavsiye edebileceğim bir okul. Gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz.

  • MD

    Pandemi bitse de okulumuza, arkadaşlarımıza kavuşsak istiyoruz. Umarım en kısa sürede okulumuza arkadaşlarımıza kavuşuruz

  • SA

    Eğlenerek öğreniyor olmaları , keyifli vakit geçirmeleri ve okulunu sevmesi bizim önceliğimiz. Okulumuz da bu konuda gayet iyi, oldukça memnunuz.

  • Okulun temizliği ve hijyeni oldukça iyi. Öğretmenlerimizin ilgi ve alakasından memnunuz

  • GT

    Pek kıymetlı kuruculardan Kamil hocamın degerlı sözuyle baslamak isterım:öğretmenlerımız aynı zamanda bırer eğitmen. Bu sözün hakkını layığıyla veren bır kurum. Kesınlıkle tavsıye ederım.

  • Öh

    Araştırıp tanıdık geldik ve gerçekten çok memnunuz oğlum ve ben tavsiye ederim

  • fk

    Öğrenmeyi öğreten, yenilikçi ve dinamik bir eğitim kadrosu olan herşeyiyle güvenebileceğiniz bir okul. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiziki imkanlarıyla çocuklarımıza çok yönlü gelişim imkanı sağlıyorlar.

  • fg

    Bir katın tamamen anaokulu için ayrılmış olup güvenli alan yaratılmasının yanında oyun odası yemek odası etkinlik odası gibi fiziki imkanların çok yüksek olması en büyük avantajlarından.Yoğun bir ingilizce programı ile ilkokula sağlam bir alt yapı oluşturdu,sosyal ve sanattanda eksik kalmadan gününü dolu dolu geçirmesi bir anne olarak beni çok mutlu ediyor teşekkür ediyorum

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Artı Sonsuz Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Lefke Sokak, No:14-1, Maltepe / İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum