fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip

Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00

Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip Hakkında

Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip İstanbul Bahçeşehir’de bulunmaktadır.

TAC (Turkish American Council) Koleji ; Dünya’nın en büyük dil eğitim kuruluşlarından birisi olan Amerikan Kültür Eğitim Kurumları’nın markası olup İngilizceye hakim ve farklı kültürleri tanıyan, iki yabancı dilin alt yapısını oluşturmuş ,dünyayı takip eden ”Dünya Vatandaşları” ve insanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek ,fark yaratan bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Eğitimde 109. Yıllık geçmişi olan TAC (Turkish American Council) Kolejleri; tüm eğitim programlarında hür ve kendine güvenen, topluma ve devletine faydalı yetkin bireyler yetiştirerek eğitimde bir dünya markası olmayı hedeflemektedir.

Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip'nda Öğrencilerimize ”Çocuk Merkezli” tüm duyusal ve motor gelişimlerini destekleyecek sarmal bir eğitim programı uygulanmaktadır. Bu program, basitten karmaşığa; çocuğun yaşı, gelişim özellikleri (motor becerileri), ilgi ve gereksinimleri, bireysel farklılıkları ve yakın çevre özellikleri göz önünde bulundurulup çocuğun çok yönlü gelişmesi hedeflenerek hazırlanmıştır.
Öğrencilerimizin fiziksel, bilişsel, sosyo-duygusal gelişim, dil ve öz bakım becerilerini destekleyerek, öğrencilerimizi, kendine güvenen, olumlu benlik algısı kazanan ve okulunu seven bireyler olarak bir üst kademeye hazırlıyoruz.

Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip, 1800 m2 kapalı 1600 m2 açık alana sahiptir. Geniş bir peyzaj alanı, hayvanat bahçesine sahip olan kampüsümüzde, dersliklerin haricinde müzik ve görsel sanatlar atölyesi, robotik kodlama ve teknoloji atölyesi, yüzme havuzu, kum havuzu, açık ve kapalı oyun alanı, çocuk parkı ve oyun parkuru mevcuttur.
Sınırlı kontenjanlarla eğitim hizmeti verilmektedir.

Öğrencilerimizin, farklı kültür ve dillerle erken yaşta tanışması amacı ile okulumuzda Avrupa Birliği normlarına uygun anadili seviyesinde İngilizce eğitimi verilmektedir.

Bu eğitim süreci, öğrencilerimize verilen Avrupa Dil Portfolyosu ile belgelenmektedir. Kids bölümü ile başlayan yoğun İngilizce eğitimi her yaş grubunda artarak devam etmektedir.

TAC Kolejin öğrencilerine yoga, TAC beceri koordinasyon, drama, dans, ritm&perküsyon, robotik kodlama, jimnastik TACart (sanat etkinliği), ekoloji, yüzme dersi gibi geniş yelpazeli branş dersleri olanağı sağlamaktadır.
Geniş peyzaj alanına sahip olan kampüsümüzde açık hava etkinlikleri, parkur oyunları ve ekoloji derslerinde öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarabilmektedir.

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Başakşehir'de bulunan okulumuza katılımınızı heyecanla bekliyor olacağız.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

- Rehberlik

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- Masal Terapisi Eğitimi

- Eklektik Yaklaşım

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Sanat Bursu

Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip Yorumları (32)

  • Sd

    Orman okulu diye reklam yapan bir çok okula gidip hüsrana uğradım. Taş toprak içinde ekolojide bahçede dersler diye küçücük alanları gezdiğim okullar sayısız.Artık umudum kalmadı dediğim anda instagramdan önüme çıkan Tac koleji bütün beklentilerimi karşıladı. Bence kendilerini orman okulu diye tanıtması gereken Bahçeşehirdeki tek okul. Bunu yönetime de bizzat ilettim zaten kesinlikle okulumuz gerçekten bir orman okulu.Bütün ekibe müdürlerimiz başta olmak üzere buradan çok teşekkür ediyorum.

  • Tg

    1.sınıfta başladık şimdi 3.sınıf olduk kızım okuluna çok güven duyuyor ve seviyor ekolojik olması artı bir avantaj natür ortamda oyun oynaması ruhsal açıdanda pozitiflik veriyor .meltem hnm çözüm odaklı gayet başarılı bir iadereci ingilizce hocamız talia ve rabia hocamızda kurumun en iyi hocalarındandır hepsine sevgilerDeney sınıfı olmasını istiyoruz.

  • MD

    Okulumuzdan ve değerli çalışanlarından öğretmenlerimizden çocuklarımıza verdikleri ilgi ve sevgi için çok teşekkür ederiz çok memnunuz çok daha sevgi dolu öğretim yılları diliyorum Daha fazla aktivite ve geziler düzenlenmesi

  • 2 ÇOCUĞUMDA BU OKULDA OKUYOR BİRİ ANAOKULUNDA BİRİ İLKOKULDA . OKUL TERCİH EDERKEN DİKKAT ETTİĞİM EN ÖNEMLİ ŞEY BAHÇE,FİZİKSEL OLANAKLAR VE SAHİPLERİNİNİ GERÇEKTEN EĞİTİMCİ GİBİ DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEDİKLERİ. ŞAHANE BİR BAHÇESİ VAR OKULUN, ÇALIŞANLAR ÇOK GÜLER YÜZLÜ VE MUTLU , SINIF SAYILARIMIZ AZ ,YEMEKLERİ KALİTELİ , EN ÖNEMLİSİ ÇOCUKLARIM MUTLU VE GELİŞİMLERİ ÇOK İYİ, İYİ OKUL ARAYIŞINDA OLANLARIN DEĞERLENDİRMESİ GEREKEN BİR OKUL OLDUĞUNU DAHA ÖNCEKİ TECRÜBELERİME DAYANARAK SÖYLEYEBİLİRİM.

  • DP

    Çok kötü 3 okul deneyimimizin ardından travmalarımızı sona erdiren canımız okulumuz. Ne zaman görüşmek istesem görüşebildiğim bir yönetim ve kadro. En başından beri yönetim değişmedi. Aynı öğretmenleri görmek bizi de kızımı da çok mutlu ediyor.Hep daha iyisi için çabalayan bir okul

  • MT

    Kids grubunda yaz okuluyla başlangıç yaptık TAC Koleji’nde. Özellikle bu yaş grubunda okul konusunda kararsız annelere tavsiyem arafta kalmamaları çocuğumun kendi yaşıtlarıyla aynı ortama girmesi, yapılan etkinliklerden gönderilen fotoğraf ve videolardaki katılımını, mutluluğunu görmek muazzam. Oryantasyon süreci bizim için yumuşak bir geçişle 1,5 hafta sürdü. Dil anlamında da daha çok kelime kullanımı arttı hatta şimdiden yes no lar başladı

  • NY

    Eda Hn’ın bize vermiş olduğu güvenle, 3 yaşındaki kızımın kaydını yaptırdık. İlk gün itibariyle gözüm arkada kalmadan teslim ettim. Sene sonuna az kaldı ve taşınma nedeniyle başka bölgede okula vereceğiz. Bu nedenle çok üzgünüm. TAC Anaokulu kadrosu ; sıcakkanlılığı ve ilgisi ile ve tabi ki ilk okul deneyimimiz ( memnun kaldığımız için ) olduğu için hep özel kalacak bizim için. Dilerdim ki küçük kızımda bu okulda ilk deneyimini yaşayabilsin. Belirtmeden geçmek istemediğim en büyük detay ise bahçesi … Bayılıyorum. İnanın çok okul gezdim ama botanik ve geniş bir bahçeye sahip olan tek okul. Gönül rahatlığı ile kayıt yaptırabilirsiniz.

  • AE

    Çok okul gezdikten sonra tac kolejinde karar kıldık. Kızımız 4 yaşında ilk okul deneyimi olacaktı. Burası butik bir okul. Az öğrencinin az sınıfın olduğu sıcak bir okul. Kızımız okula girdiğinde bütün öğretmenleri ve çocukları tanıyor. Büyük okullarda böyle bir şansımız olmayacaktı. Gerçekten içimize sindi. Öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz çok çalışkan, çok şefkatliler.

  • SK

    5 yasindaki oglumuzu kaydettirdik. Uzun suren okul arayislarimiz sonucunda bahcesehir tac kolejinde karar kildik okul muazzam gercekten icerisi sicacik bir yuva gibi oglumuz onumuzdeki sene sizlere emanet. Egitim kalitesinden memnun kalacagimizdan suphemiz yok. Okulun calisanlari bu sektorde tecrubeli olduklari belli ve guleryuzlu ilgili insanlar. Tesekkur ediyoruz.

  • 8 Yaşındaki kızım duru için özel bahçeşehir taç kolejine kayıt sağladık ve meltem hanım bizimle gerçekten itina ile ilgilendi teşekkür ederim TAC.

  • E

    Oryantasyon sürecini diğer deneyimlerimize göre cok sağlıklı atlattık. Tesekkürler bahcesehir tac koleji

  • Bir yıl içinde, oğlum alışamadığı için 2 okul değiştirmek zorunda kaldım.çocuğum hiçbir okula alışamayacak diye düşünürken Bahçeşehir Tac kolejiyle tanıştık iyi ki de tanıştık. ilk günden hiç sıkıntı yaşamadan uyum sağladı ve geceden okula gitmek istemiyorum deyip ağlayan oğlum sabahları keyifle okula gidiyor. Öğretmenlerimize ve okul yönetimine burdan da çok teşekkür etmek istiyorum

  • YG

    Hem bizlerin çok mutlu olduğu hemde çocuğumun gelişimin de önemli rol oynayan bahçeşehir tac kolejine teşekkürlerimi sunuyorum.Kayıt dönemin de Tayin durumumun olduğunu belirttiğim de eğer tayininiz başka yere çıkarsa kesintisiz şekilde ücret iadesini yapacaklarını belirtmişlerdi açıkçası bu sözünde durabileceklerine inanmamıştım.Ancak Tayinim çıkınca ve bu durumu kendilerine izah ettiğim de bana 2 hafta içinde kesintisiz bir şekilde ücretimi iade edeceklerini söylediler.ve 2 hafta bile geçmeden ücretimi banka havalesi yoluyla iade ettiler.İlgi ve anlayışları için başta Eda Hanım'a ardından eğitim veren tüm öğretmenlere teşekkürlerimi sunuyorum.eğer dönersem geleceğim ilk yer tekrardan siz olacaksınız.Teşekkürler TAC ailesi

  • ÖE

    Yazdırmadan önce bu civardaki tüm okulları çok araştırdım şu an iyiki diyorum. Benim yokluğumu aratmayacak ve benden ayrışmasını sağlayan mükemmel bir öğretmeni var. Kızım evde İngilizce şarkılar söyleyerek oyun oynuyor, botanik bahçede yaptıkları etkinliklerden dolayı bitki bakımını ve değerini öğrenmiş bana anne yürürken bitkilere basma diyor :) sık sık farklı etkinlikler yapıyorlar eve kendi yaptığı turşuyu bile getirdi. Hem öğreniyor hem eğleniyor. Beni yanıltmadığınız için teşekkür ederim

  • MA

    Oğlumun ilk okul deneyimi olmasına rağmen ilk günden itibaren kendisini bu kadar güvende ve mutlu hissetmesi ekibin ne denli sıcak güleryüzlü ve profesyonel olduğunun göstergesidir kalite kesinlikle tesadüf olamaz. Çocuğunuza yapabileceğiniz en büyük iyilik ona iyi bir eğitim aldırmaktır.Bizim gibi detaya önem veren ailelere tavsiyem Taç Koleji ile tanışmalarıdır. Emeği geçen tüm ekibe ve öğretmenlerimize saygı ve sevgilerimi iletiyorum❤️

  • ÖD

    Çok memnun kaldık , cocuklarınızı gönül rahatlığıyla verebilirsiniz ;her şey güzel ve güvenli

  • Taç kolejinde çok memnunuz gerek eğitim kalitesi gerek öğretmenleri çok güleryüzlü ve ilgililer gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz bir kurum çok teşekkürler taç koleji❤

  • Gs

    Okula yeni başladık kimsede kalmayan oglum icin oryantadyon donemi ni cok kolay atlattık.bu dönemde pedagog cok ilgili keza sinif ogr oyle.yrni başladık bundan sonra da herseyin guzel olacağını düşünüyorum.ing ağırlıklı olması da ar tı bir tercih sebebi..

  • MA

    İlk okul deneyimimiz olmasına rağmen oğlumun sanki yıllardır öğretmenlerini tanıyormuş gibi kendisini güvende hissetmesi ve bu kadar mutlu olması gerçekten buradaki insanların işini mükemmel şekilde ve severek yaptığının göstergesi kalite gerçekten tesadüf olamaz emeği geçen herkese şükranlarımı iletiyorum iyiki varsınız. Şu hayatta Çocuğunuza yapabileceğiniz en büyük iyilik iyi bir eğitim aldırmak Taç Koleji bunu fazlasıyla sağlıyor.Herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum

  • Gerek eğitim kadrosu gerekse idare yönetimi son derece donanımlı. Çocuğum için okul öncesi eğitimde hayal ettiğim herşeyi bu okulda bulabildim. Çocuğum da ki gelişimde düşüncelerimi destekler şekildedir.

  • Her yönüyle mükemmel. Egitim ,imkanlar hersey olmasi gerektigi gibi. Öğretmenleri ve diğer bütün çalışanlar hem profesyonel hemde sevgi dolu

  • ED

    Tac Koleji’nden her anlamda çok memnunuz❤️. Gerek 3 yaş grubunun öğretmeni Rozerin Öğretmen, gerek okulun kurucusu Eda Hanım ile pedagog Esin Hanım ve İngilizce öğretmenimiz Caroline Hanım gerçekten bu süreçte 30 aylık oğlumun okula hem rahatlıkla alışmasını sağladılar hem de oğlumun sosyal ve fiziksel becerileri inanılmaz gelişti. Kendim de üniversitede bir akademisyen olmam sebebiyle okul araştırması sürecinde ince eleyip sık dokuduğum için Bahçeşehir’de araştırmadığım kreş kalmamıştı ve diyebilirim iyi ki Tac Koleji’ni tercih etmişim. Güzel öğretmenlerimize herşey için çok teşekkür ederim❤️

  • Sz

    Biz çoçuğumuza okul araştırırken yabancı dil ağırlıkta bakıyorduk taç kolejinde de bu özelllkligin olmasıyla gittik bizi güzel karşıladılar oğlumda çok ısındı öğretmenlere eğitimleri hakkında bizi ikna ettiler her yönüyle biz memnunuz herkese tavsiye ederim Şimdilik benim için olumsuz yanı yok olacağını da sanmıyorum

  • GK

    Çocukların doğayla iç içe bir ortamda eğitim olanağına sahip olmasını sağlayan bir kolej, genel olarak dil ağırlıklı bir kolej olduğunu söyleyebilirim çocuğum başlayalı daha iki hafta oldu ama yabancı dilindeki gelişmesi bizi çok mutlu etti, güler yüzlü ve ilgili çalışanlarıyla eğitim kalitesine tam puan verdiğimiz okulumuzdan çok memnunuz ayrıca Eda hanıma ekstra ilgisi ve kayıt dönemimiz de yardımları için çok teşekkür ederim.

  • Kd

    Okulu gözlemleme imkanım oldu, diğer özel okullara kıyasla çok daha yenilikçi ve kaliteli olduğunu samimiyetle söyleyebilirim. Anne babaların gözünün arkada kalmadan emanet edebileceği bir ortam. Çalışanlar ve öğretmenler güler yüzlü ve enerjik. Yabancı dil ağırlıklı eğitim uygulanması beni ilk çeken şey oldu. 10/10 rahatlıkla verilir.

  • GE

    Çocuğumu merhametli ve eğitim donanımlı güzel insanlara emanet ettiğim için cok şanslıyım. Tertemiz , harika bir okul . Iyi ki sizleri tanımışız .Yolumuz uzun ...simdiden bize katacaklariniz için teşekkür ederiz

  • IG

    Okulun fiziki imkanlari ve eğitim kalitesinden memnunum. Ayrica ogretmenlerimizin ilgisinden güleryuzunden cok memnunuz. Iyi ki tercih etmisiz teşekkürler her sey icin :)

  • SA

    Gerek fiziki gerek diğer şartları olsun diğer anaokullarına göre çok çok iyi. Öğretmenler, psikolojik danışmanlar çocuğumla çok güzel ilgileniyorlar. Özellikle Bahçesi olması ve bahçelerine özenerek bakmaları harika, sınıflarıda ona keza çok güzel ve tertemiz. Hijyen açısından gönlümüz çok rahat. Güvenle teslim ediyoruz. Çok memnunuz teşekkürler Bahçeşehir Taç koleji ☺️

  • M

    İlgili egitimciler, doğa ile iç içe eğitim verilmesi yeterli imkanlarıyla çocuğumun deneyimleyerek bir çok şey öğrendiğini, kazandığını görüyorum. Çocuğumu bu okula vermekle çok doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlamıs oldum. Her şey için teşekkürler

  • D

    Yabancı dil eğitimi olması Başarılı, ileri görüşlü, yenilikçi ve donanımlı öğretmenlere sahip olması Sosyal faaliyetler yapılması

  • ŞG

    Okulun sınıfları çok geniş ve öğrenci sayısını az tutuyorlar. Pandemi önlemleri alınıyor. Bahçesi çocukların etkinlik yapması için çok elverişli. Eğitim kadrosu çok ilgili. Kurum müdürü, Psikolog, Öğretmenler hepsi donanımlı. Konumu da çok iyi. Çok beğendim

  • Fs

    İlgi alaka mükemmel tavsiye edebilirim. İlk eğitim yılı olsuğu için eğitim kalitesini bilemem lakin, bu kadroyla iyi şeyler olur diye düşünüyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir TAC Koleji Anaokulu Vip İletişim Bilgileri

Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Turgut Özal Bul. No:9, Başakşehir/İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum