fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Başak Yuva Anaokulu

Özel Başak Yuva Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:30/13:30
Öğlenci: 12:30/17:00

Özel Başak Yuva Anaokulu Hakkında

Özel Başak Yuva Anaokulu olarak çıktığımız bu yolda çocuklarımızın eğitim alanında zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemenin yanında yenilikçi yaklaşımlarımızla Beylikdüzü’nün Kavaklı ilçesinde sizlere hizmet veren Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumuyuz. Pandemi ve değişen yaşam koşullarında çocuklarımızın bahçemizde ve özenle hazırladığımız sınıflarımızda keşfederek öğrenme, araştırma, merak duygularını destekliyoruz.

Özel Başak Yuva Anaokulu olarak temel vizyonumuz, kendine güvenen, bilgiye ulaşmaya meraklı, üreten, çözüm odaklı, keşfederek öğrenen, farklılıklara saygılı bir nesil yetişmesine katkıda bulunmak. Bu vizyonla çocuklarımızın kendi yeteneklerini fark etmeleri için alanına hakim kadromuzla siz değerli ailelerimize rehber olmak için yola çıktık.

Özel Başak Yuva Anaokulu olarak “Kuşlar uçar, balıklar yüzer, çocuklar oyun oynar.” ilkesi üzerine eğitim sistemimizi temellendiriyoruz. Oyunun çocuğun dünyasında büyük bir yeri vardır. Etkinlikleri ve eğitimimizi oyun odaklı vererek çocuklarımızın edindiği bilgileri deneyimlemelerine ve gerçek hayatla bağdaştırmalarına olanak sunuyoruz. Erken çocukluk döneminde destekleyici yapılandırılmış oyunlarımız açık hava ve sınıflarımızın vazgeçilmezidir.

Alanında Uzman Psikoloğumuz, pedagojik yaklaşımlarla çocuklarımızla çalışmalar yapıyor ve ruhsal gelişimine katkıda bulunuyor. Globalleşen dünyamızda İngilizce dil eğitimini önemli bir yere koyarak çocuklarımızın sevmesine ve öğrenmesine olanak sunuyoruz. İkinci bir dil öğrenmenin hassasiyetini anlıyor ve alandaki literatüre hakim kadromuzla günlük hayat içerisinde kendilerini ifade edebilecek yeterlilik sağlıyoruz.

Özel Başak Yuva Anaokulu olarak çocuklarımızın ve sizlerin eğitim hayatına attığınız ilk adımda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Başak Yuva Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

Özel Başak Yuva Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Başak Yuva Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Başak Yuva Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 13:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Başak Yuva Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Başak Yuva Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Başak Yuva Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Başak Yuva Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Başak Yuva Anaokulu Yorumları (28)

  • ÖA

    Geçtiğimiz yıllardan tanırım deniz hocayı ve filiz hocayı… Ersem hocada yıllardır onlarla birlikte ersem hocanın tecrübesine iş deneyimine söylencebilecek hiç bir şey yok küçük kızımıda yazdırmak için ilk tercihim tabiki bu okul oldu çevrede en düzgün en samimi yerlerden bir yer okulun bahçesi çocuklarla olan etkinlikler şahane büyük kızımdan da bildiğim için çizgisini hiç bozmayan çözüm odaklı çalışanlar…

  • HA

    Kurumsal kimliği, güvenilirliği ve profosyonel eğitim anlayışı ve donanımlı eğitimci kadrosu bizlere güven vermektedir. Çocuklarımıza sundukları uyguladıkları okul öncesi eğitimlerin çocuklarımızın gelişiminde ne kadar etkin rol aldıklarına sahit oluyoruz, bunları canlı yaşıyoruz. Kurum sahiplerinin ve eğitim kadrosunun bir aile gibi davranmaları, açık iletişim ve samimi yaklaşımları bizlere ayrıca bir güven vermektedir. Evlatları için kreş veya okul öncesi eğitim kurumu arayan velilere benim buradan tavsiyem hiç düşünmeden veya başka bir kurum ile görüşmeden dırek çocuklarını emin ellere teslim etmeleridir.Sosyal etkinliklerin, sosyal gezilerin biraz daha artırılması daha iyi olacağını düşünmekteyim.

  • İY

    Okulumuzu birçok okulu inceledikten sonra seçtik. Zaman geçtikçe çocuğumuzun okula koşarak gitmesi doğru seçim yaptığımızı anladık. Yabancı dil sanat faaliyetleri spor dans gezi etkinlik birçok faaliyet var. Çocuklar eğlenerek öğreniyor. Herşey onlar için değil mi? Teşekkürler Başak anaokulu.

  • EY

    Atatürkçü okul. Öğretmenler güzel, bakımlı ve sevgi dolu genç kadınlar. Teşekkürler

  • Ben eski çalışan olarak yazıyorum girdiğim günden beri sgortam baslatildi ve maaş konusunda bir sıkıntı yaşamadım. İki yıllık bir beraberliğimiz oldu ben sorunsuz şekilde ayrıldım. Eğitim konusuna gelincede gayet başarılı bir okul

  • TN

    Ben bir kaç anaokul aradım araştırdım.Sonunda yolumuz Başak anaokulu ile kesişti. İyi bir anaokul.Oğlum öğretmenini çok seviyor.ben çok menunum.

  • Bi

    Aile sıcaklığında güvenilir tertemiz gerek çalışanları profosyonel güler yüzlü samimi korkmadan çocuklarınızı emanet edebileceginiz bir kurum gerek eğitim kalitesiyle etkinlikleriyle harika bir okul emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

  • ÇÖ

    Okul sahibinden tut müdürüne ve öğretmenleriyle tam anlamıyla harika bir ekip❤️ emeklerine ellerine sağlık çocuklarımızla kendi cocuklari gibi sahip çıktıkları için teşekkürler basakyuva ❤️❤️

  • HA

    Başak yuva Ana okulu ile yollarımız 1 sene önce kesişti. Şimdi iyiki diyoruz, özellikle yönetim ekibinin sıcaklığı , samimiyeti ve özveriyi daima hissediyoruz. Profesyonel kurum kimliği ile bütün süreçlere proaktif yaklaşıp daima çözüm odaklı bir kurum olduğunu gördük. Bunun yanında vermiş oldukları eğitim kalitesi sayesinde çocuklarimizin hem gelisimlerine destek olup hemde ileriki yaşlarda başlayacakları okula hazırlamaları için vermiş oldukları eğitim modeli çok harika. Bunun yanında özellikle özel günlerde yapmış oldukları etkinlikler hem bizleri gururlandırıyor hem duygusallastiriyor. Bu çocuklar Vatan sevgisini, bayrak sevgisini, insan sevgisini, doğa sevgisini, hayvan sevgisini, saygıyı paylaşmayı örnekleri çoğaltabiliriz hep burada öğreniyor. Kısacası önce insan olmayı önce Başak yuva anaokulunda öğrenmeye başlıyorlar. Bu vesile ile Başak yuva yönetim kuruluna, çok değerli öğretmenlerimize, okulda hizmet veren görevlilere çok teşekkür ediyorum.Ayda 1 sefer çocuklar için etkinlikler duzenlenirse iyi olur. Mesela akvaryum, hayvanat bahçesi vs vs.

  • Başak Anaokulu Egitim sevgiyle güvenle başlar"ın en iyi açılımı .Alanında deneyimli dev kadrosuyla ilk öncelikle biz ailelerle güven dolu iletişim kurabilen ilk okul deneyimlerimizi bizlere en doğru şekilde sevgiyle ilgiyle ögreten Egitim plan program ingilizce egitimleri dahil her adımlarını bilinçli donanımlı kadrosuyla sevgiyle ilgiyle özveriyle bizlere aktaran Başak anaokulu mutlu okul mutlu çocuklar mutlu aiileler

  • Sk

    Çocuğunuzu evindeki sicakliktan ayirmayan bir okul...Gayet basarili bir okul her anlamda

  • Ea

    Günlerce okul arayışından sonra cıktı karşıma beylikdüzünde nerdeyse görmediğim okul kalmadi diyebilirim fakat buraya geldiğimde sıcacık bir okulun varlığını hissettim 2 yıldır beraberiz bu yıl mezun olucaz inşallah ben cevremde ve bana soran herkese tavsiye ediyorum tabiki ama bilin isterim ki çok samimi idareciler ve eğitim anlayışları var çocuğuma emek veren bütün eğitimlerimize tesekkur ederim mutlaka tanışın nedemek istediğimi anlayacaksınız

  • Bk

    Okulumuzda eğitim ve öğretim keza bakım açısından emeği geçen herkese çok teşekkür ediyrm çocuğumun gelsimine eğitimine çok büyük katkıları oldu benim görüşüm herkesin gönül rahatlığıyla evlatlarını emanet edebilirler iyiki varsınız başak yuva anaokulu ailesi :)

  • CA

    Çocuklarimizi kendi cocuklari gibi sevip sahip çıkan bi ekip cocuklarin etkinlikleri,egitimleri, gelişimleri uyum içinde bir aile gibi hepinize sonsuz tesekurler.şahsim adina iyiki sizleri seçmişiz.ben memnunum her aileyede tavsiye ederim.çocuklariniz güzel bir ortamda egitim gormesi için güvenebilirsiniz.

  • Sizin çocuğunuza kendi çocuğu gibi davranan muhteşem insanlar. İyiki varsınız iyiki yollarımız kesismiş böyle bir okulda olduğumuz için çok mutluyuz

  • Ad

    Basak yuva anaokulu değil sadece cocuklarimiz bir aile ortaminda yetişiyor şeklinde sevgi mutluluk ve eğitim verililiyor.her gün okula gitmek için heyecanla kalkip gülen gozlerle okuluna gidiyor tesekkur ederim basak yuva örf adet gelenek goreneklerimizi de yaşattığınız için sizlere minnettarım.Hiç düşünmeye gerek yok çünkü o kadar yenilik getirecek muhteşem kadrosu var zaten

  • Öe

    Kızım ela bu okulda çok memnunuz bi ev bi aile gibi gözümüz arkada kalmasan birakiyoruz Filiz hanima e Deniz hanima çok tskur ediyorum Her şey çok iyi

  • FU

    İki yıldır kızım devam ediyor. Bölgemizde bulabileceğimiz en iyi okulu araştırdık ve bulduk. Hocalarımıza yöneticilerimize sonsuz teşekkürler

  • YS

    İşini özveri ile yapan muhteşem bir ekip . Tüm öğretmenler alanında eğitimli . Oğlum daha önce 2 kreşinde ağlayarak gidiyordu. Ancak burada kapıda bay bay anne git diyerek gülerek içeri giriyor. Tüm emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz yavrularınızı

  • Dy

    Sevgiyle güzelleşen çok iyi bir kadro çocuklarım için en doğru karar verdim okadar çok yer gezdimki nasıl ayrılacağım derken dualar ettim doğru yer doğru insanlar çıkar karşıma diye samimiyet büsbütün dediğimiz noktalardan diyebilirim kendi adıma güleryüzle kurucular işini Hakkıyla yapan müdüre hanım öğretmenlerimizin nezaketi şevkati kesinlikle tavsiye ederim

  • Gerçekten oraya gittikten beri güzel çiziyorlar , İngilizce konuşuyorlar , harfleri sayıyorlar , sayıları sayıyorlar memnunuz yani .

  • Bir çocuğun gelişimi ciddi bir iştir ve siz bunun önemli bir parçasısınız iyi ki varsınız iyi ki tanıdık sizleri☺memnuniyet mesajıdır...

  • Nk

    Çocuklarımıza kendi çocuklarınız gibi şefkatle yaklaştığınız, güler yüzünüz ve samimiyetiniz için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki sizlerle yollarımız kesişmiş iyi ki sizin gibi değerli hocalarla birlikte çocuklarımız bizler çok mutluyuz orası çoçuklarımız ikinci evi iyi ki varsınız Başak yuva Anaokulu Başak yuva Anaokulundan çok memnun

  • Nk

    Çocuklarımıza kendi çocuklarınız gibi şefkatle yaklaştığınız, güler yüzünüz ve samimiyetiniz için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki sizlerle yollarımız kesişmiş iyi ki sizin gibi değerli hocalarla birlikte çocuklarımız bizler çok mutluyuz orası çoçuklarımız ikinci evi iyi ki varsınız Başak yuva Anaokulu Ben çok memunum okuldan

  • Çö

    Güvenimiz ve memnuniyetimiz Başak yuva Anaokulu herdaim bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok ama çok teşekkür ederiz iyiki varsınız iyiki sizinleyizŞimdilik her konuda memnunuz teşekkür ederim

  • GB

    Yazacak o kadar çok şey varki ama bu alana sığmaz.Gözünüz kapalı güveneceğiniz bir kurum.Şahane kadroya sahip bir okul.

  • AE

    Bir problem yaşandığında karşınızda muhattap olabileceğiniz insanlar olması ilgi ve alakanın hissettirilmesi güzel çünkü çocuklarınızı emanet ettiğiniz insanlarla diyalog kurabilmek çok önemli, etkinliklerin aktivitelerin bol olması çocuğun gerçekten eve bişeyler öğrenerek gelmesi ayrıca mutluluk verici

  • Et

    Çok memnunum Başta Filiz hanım & Deniz hanım olmak üzere diğer tüm öğretmenlerimizden Allah razı olsun sıcak yuva eğitim herşey çok güzel herkese tavsiye ediyorum♥️

  • Özel Başak Yuva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    sevgili velim`;değerli yorumunuz bizim için çok kıymetli. BAŞAK ANAOKULUNU tercih edecek velilerimiz için rehberlik edecektir.teşşekür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Başak Yuva Anaokulu İletişim Bilgileri

Kavaklı Mah. Orhangazi Cad. No:21 Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum