fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu

Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:30
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu Hakkında

Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu eğitimdeki tecrübesi ve uzman kadrosu ile yıllardan beri süren kaliteyi bir adım daha ileri götürmeyi temel ilki edinmiştir.Yüzme ve binicilik gibi anaokulu seviyesindeki çocuklara çok büyük katkısı olan dersler veren kurum, programının odağına MEB i koysa da farklı eğitim modellerinden yararlanmaktadır. Gezi kulübü aracılığıyla çeşitli geziler düzenleyen ve çocuklara farklı dünyaların kapılarını açan okul, onları keşfetmeye ve sorgulamaya yönlendirmektedir. Satranç ve çeşitli akıl zeka oyunları ile zihinsel anlamda programa ek gelişim göstermeleri konusunda çocuklara yardımcı olunmaktadır. Değerler eğitimi ile ahlak ve toplum bilincini perçinleyen Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu , toplum içinde yaşamaya hazır öz benlik sahibi ve kendine güvenen çocuklar yetiştirmektedir. Servis ve güvenlik hizmeti bulunan okul, yemekhane ve bahçeye sahiptir. El sanatları eğitimi de veren okul aynı zamanda çocukların ihtiyaçları doğrultusunda rehberlik görüşmeleri yaparak onların psikolojik, toplumsal, bireysel sorunlarına eğilmektedir. Dil eğitimi için İngilizce eğitim veren okul, dil eğitimi konusuna büyük önem vermektedir. Güvenlik ve servis konularında özenli davranan Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu çocukların her zaman huzurlu, güvenli bir ortamda eğitim almalarını istemektedir. Binicilik kulübüne ekstra zaman ve vakit ayıran okul bu doğrultuda çocukların tamamen anlayarak ve her durumda en güzel eğitimi alarak gelişmesini hedeflediğini kanıtlamaktadır. Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu 'nda yemekhane için ekstra özen gösteren okulun, tüm yemekleri yaş grubundaki çocukların kalori ihtiyacına göre hesaplanıp, öğünlere ayrılmaktadır. Olabildiğince çok öğretmen ile öğrencilerin birebir ilgi ve eğitim için daha fazla fırsat bulmasını hedef belirlemişlerdir. Öğrenci, öğretmen ve veli ilişkisine de büyük önem gösteren Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu her durumda en doğru çözüme giderek çocukların sorunlarını çözmek istemektedir. Bu doğrultuda gerekli görülen sıklık ve durumlarda psikolojik danışman ile görüşmeler yapılmaktadır.

Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu Soru - Cevap

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu Yorumları (4)

  • sA

    Butik bir okul olduğu için kontenjan dolmak üzereydi geçen sefer erken kaydı kaçırınca son anda kayıt yaptırdık bu sene hemen ilk sıraya yazdırdık kendimizi. içim çok rahat teslim ediyorum çocuğumu. Eğitim kadrosu her sene daha iyiye gidiyor. eğitim seminerleri sık sık oluyor. veliyi de bu konuda destekliyorlar. Çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Kardeşinin yaşı tutuyor bu sene okul arama derdimiz kalmadı yerimiz belli :))

  • Ss

    Çocuğum 4 yaşındayken başladık. İlk defa okula gittiği için acabalarım endişelerim çoktu. Fakat girişten itibaren bütün ilgi alakanın öğrencilerin üzerinde olduğunu görünce, her bir ayrıntının düşünüldüğü, sağlıklı ve helal gıda hassayeti olan ve kesinlikle velileri destekleyip rehber olan bir eğitim süreci her annenin isteyeceği bir okul.

  • MA

    3 yaşındaki kızımın ilk okul deneyimi için harika bir okul. Neredeyse 1 seneyi tamamlayacaz kızıma çok şey kattığına inandığım bir okul. Öğretmenler sevkatli ve samimi çocuğu gözünüz arkada kalmadan bırakabiliyorsunuz. Şu anda yaşanan korona virüs krizinde evlerimizde olmamıza rağmen verdikleri psikolojik ve eğitimsel destekse değerlerine değer kattı. Taşınmayı düşündüğümüz semtten kızımızın mutluluğu için kalmamıza vesile oldular. Bu okuldan çıkan çocukların gelecek hayatlarının çok başarılı olacağına inanıyorum

  • UU

    Akıl zeka oyunları konusunda büyük bir özenleri var. Çocukları ezberci ve standartın dışına taşırarak onlara zeka gelişimi sağlarken ilgi duymalarını amaçlamaktalar. Bu amacın gerçekten işe yaradığını kendi oğlumuzdan görebiliyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beylerbeyi Lale Bahçesi Anaokulu İletişim Bilgileri

Burhaniye Mah., Beybostanı Sok., No:28/D Üsküdar/İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum