fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu

Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:30
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu Hakkında

Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu 3-6 yaş grubu çocuklara GEMS projesi, ilköğretime hazırlık, oyunla öğrenme, inovasyon, konstrüksiyon, el sanatları, geri dönüşüm ve tamir, araştırma ve öğrenme, göster anlat, 100. Gün, eşik atlama, geziler, uzman konuk, dünyayı geziyorum ve dikkat becerileri etkinliklerini kullanarak özgün bir eğitim modeli uygulamaktadır. İstanbul Büyükçekmece’ de bulunan okulun branş eğitimleri yabancı dil eğitimi, ana dil etkinlikleri, matematik çalışmaları, fen ve doğa çalışmaları, el sanatları ve görsel sanat çalışmaları, müzik ve ORFF çalışmalarıdır. Okulda bilimsel ve eğlenceli deneylere yer verilmektedir. müfredata uygun olarak ayda bir veya iki kere kültürel ve bilimsel alan gezilerine yer verilmektedir. Okulda psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilmektedir. Rehberlik birimi ; öğrencileri tanıma ve gözlemleme çalışmaları yapar, öğrencilerin sosyal, duygusal, bilişsel gelişimini destekler, olumlu ve gerçekçi benlik gelişimin sağlanmasına destek olur, problem çözme becerisinin gelişmesine destek olur, sağlıklı iletişim becerileri kazanmalarına destek olur, velilere danışmanlık yapar, uyum ve davranış sorunlarının çözülmesinde yardımcı olur, sorunlarla başa çıkabilme becerilerinin gelişmesinde destek olur, kendini ifade edebilme becerilerin gelişmesini sağlar, kendini tanıma sürecinde destek olur. Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu'nda ki destek hizmetler; sağlık, temizlik, yemek, güvenliktir. Öğrencilerin dengeli beslenme alışkanlığı kazanmaları için yemekler sağlıklı besinlerden ve hijyenik koşullarda yapılmaktadır. Sınıflar başta olmak üzere tüm alanlar okulun deneyimli personeli tarafından düzenli olarak temizlenmektedir. Öğrenciler hastalandığında rapor alarak evde dinlenirler, hastalıkları geçtiğinde okula dönerler böylece diğer öğrenciler bu durumdan etkilenmez. Öğrencilerin okul içinde ve gezi etkinliklerinde güvende olması okulun en hassas olduğu konulardan biri olup güvenlik için gerekli önlemler alınmıştır.

Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu Yorumları (4)

  • ŞB

    GEMS projesi uyguluyorlar okulda. Her öğrenciyle tek tek ilgileniyorlar. Çocuklara bilgiyi hazır vermiyor öğretiyorlar. Kızımı yolluyorum bu okula kısa sürede gelişimi inanılmaz iyi ki yollamışız bu okula diyorum.

  • AE

    Eğitimi bakımından fark yaratmış bir okul bu bölgedeki kesinlikle en iyisi diyebilirim branş derslerinin çeşitliliği bol ve öğretmenlerinin hepsi tecrübeli ve özverili çalışıyor. Kurumsallık hakim okulda

  • DB

    Rehberlik birimi çok iyi zaten bu konuda öne çıkan bir okul. Çocuklarımızın sadece sorunlarıyla değil daha iyi nasıl öğrenebilirler daha iyi nasıl iletişim kurabilirler gibi bir çok konuda eğitim veriyorlar.

  • ŞS

    Bilimsel çalışmalar yapıyorlar çocuklar deneyerek görerek öğreniyor. Kaiteli bir eğitim veriyorlar ve her gün kendilerini daha da geliştiriyorlar. İyi bir eğitim hizmeti istiyorsanız bu okulla da görüşün derim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beylikdüzü Küçük Şeyler Anaokulu İletişim Bilgileri

Adnan Kahveci Mah. Kışla Cad. Kalekent Sitesi, No:34/6, Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum