fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bir Irmak Anaokulu

Özel Bir Irmak Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Öğlenci: 12:30/17:00
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel Bir Irmak Anaokulu Hakkında

Özel Bir Irmak Anaokulu psikolojik danışmanlık hizmetleri eşliğinde ve yaş grubu çocuklara eğitim veren sınıfları kişilik olarak düzenlenmiş bir anaokuludur. İstanbul Sultangazi’ de bulunan Özel Bir Irmak Anaokulu'nun uyku odası, yemekhanesi, bahçesi ve oyun alanı mevuttur. Okulda güvenlik ve servis hizmetlerinin yanı sıra yaz okulu hizmeti de mevcuttur. Yabancı dil eğitimi olarak İngilizce tercih edilmiştir. Özel Bir Irmak Anaokulun da gezi ve değerler kulübü mevuttur. Okulda bir gün boyunca ders içinde ve dışında çocuklarla hem İngilizce hem de Türkçe diyalog kurularak her iki dili de aynı periyotta öğrenmeleri sağlanmaktadır. Özel Bir Irmak Anaokulu 'nun eğitim anlayışında velilerin büyük önemi var. Yıl boyunca veliler arasındaki iletişim sıcak tutulmaya özen gösteriliyor. Özel Bir Irmak Anaokulunda Portfolyo çalışmaları ile öğrenciler yaptığı çalışmalar içinden beğendiklerini seçerek bir dosya oluşturuyor ve bunu velisine sunuyor. Yapılan gözlem ve bilimsel çalışmalara göre iki ara dönem, iki yılsonu döneminde olmak üzere toplamda dört adet gözlem raporu veliler ile paylaşılmaktadır. Okula başlangıç döneminde çocuklarla oryantasyon çalışmaları yapılır. Bunun amacı çocuğun okula ve arkadaşlarına alışmasını sağlamaktır. Her mevsim mevsime uygun etkinlik yapılmaktadır. Bu sayede çocukların mevsimleri tanıması sağlanmaktadır. Özel BİR Irmak ANAOKULUNUN temizlik konusunda beyaz bayrak ödülü bulunmaktadır. Bunun anlamı okulun temizlik konusunda asla taviz vermediğidir. Bir Irmak anaokulu Sabah, öğle ve ikindi olmak üzere günde üç öğün çocuklara beslenme saati olarak düşünülmüştür. Beslenme şekli organik besinler olarak tercihe dilmiştir. Özel Bir Irmak Anaokulu 'nda konsept partiler ve doğum günü partileri düzenlenmektedir. Okulda sosyal sorumluluk projelerine de yer verilmektedir. Okulda her yaş grubu için ayrı bir grup kurulmuştur. Özel Bir Irmak Anaokulu'nun Müdiresi ve kurucusu Sayın Nihal Yağmur Eğitimci kişiliğiylede okula hizmet sağlamaktadır. Diğer bir Kurucu olan klinik psikoloğu Merve Ateş ,Özel BİR IRMAK ANAOKULUN' da psikolog olarak hizmet vermektedir.

Özel Bir Irmak Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

Özel Bir Irmak Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bir Irmak Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Bir Irmak Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bir Irmak Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bir Irmak Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Bir Irmak Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bir Irmak Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bir Irmak Anaokulu Yorumları (17)

  • MK

    Yeni kayıt yaptırdık.Daha oncede yeğenim gidiyordu. Onların tavsiyesiyle biz de artık buradayız.Cok sevdik hersek icin tesekkur ederiz.

  • O

    Değerli Irmak Anaokulu sahipleri Kurucu Mudur Nihal hanım ve psikolok Merve hanıma cooook teşekkür ederım.Oğlum 2 yaşında başladı ve 6 yaşında mezun oldu su an 6.sınıfa gıdıyor.Aile ortamında bir okul.Gözümüz hıc arkada kalmadı.Tavsıye ederım muhakkak taniışmanız lazım

  • N

    Irmak Anaokuluna sonsuz tesekkur ederim.En zor günlerimizde karşımıza çıktı.Kizimda gelişim geriliği vardı bu zor dönemde kızıma çok destek oldular.Ogretmenimiz ve Kurum Müdürü Nihal hanım çok destek verdiler.Sadece çocuklarımıza değil biz ailelerede kapılarını açtılar.Samimi,güvenilir ve Ticari hiçbir kaygısı olmayan bir okul.kesinlikle tavsiye ederim.

  • Bp

    Merhaba.2 Kizimda bu okulda okudu .Simdi ilkokula gidiyorlar.Gozum hic arkada kalmadan birakiyordum.anne baba olarak gonluz rahat olsun.Vicdanli,merhametli okul sahipleri ve ogretmenleri var.Hala gorusuyorum kendileriyle.Cok sevdik biz onlari Hersey icin tesekkur ederim.

  • CC

    Irmak Anaokuluyla 3 yildir tanısıyoruz.Okulun fiziki konumu cok iyi yesilliklerin arasinda trafikten uzak cok guvenilir bir yer.Herkese tavsiye ediyorum

  • M

    Eğitim kaliteniz ve ilginiz için teşekkür ederim. Sıcak bi ortam gönül rahatlığı ile bırakabiliyorum.

  • NK

    3 yaşındaki oğlum Mert’i kimselere emanet edemezken gözüm kapalı bu okula gönderdim .Her anne gibi ilk başta benim de tereddütlerim oldu çocuğuma orda bir zarar geliri mi? Çocuğum ben yokken ihtiyaçları karşılanır mı ?( Tuvalete ,yemek gibi v.s)ancak bu tereddütlerimin hepsini yaklaşık on beş gün içersinde yendim. Başta okul müdürü Nurgün Hanım ve öğretmenleri oğlumun okula alışma sürecinde çok sabırlı ve samimi davrandılar. İlk başlarda okula gitmek istemeyen oğlum şimdi hafta sonları bile okula girmek istiyor. Zeynep ablamız birbirinden lezzetli yemekleriyle zaten gönlümüzün sultanı oldu. Okula başladığında oğlum yemekhaneye bile girmiyordu ancak Zeynep ablasının ve öğretmenlerimiz sayesinde onu da yendik. Öğretmenimiz Hamide Hanımı çok seviyoruz. Çünkü Oğlumu çok iyi gözlemliyor ve bu gözlemlerini benimle paylaşıyor ve sorunları karşılıklı olarak çözebiliyoruz. Çocuğumda okula başladıktan sonra çok fazla değişiklikler oldu artık arkadaşlarıyla oyuncaklarını paylaşıyor, boyama yaparken daha dikkatli oluyor. Sosyal bir ortamda olduğu için oğlum da biz de daha mutluyuz. Okul oğlum için bir fobi değil eğlence oldu tabi bunda en büyük pay Irmak Anaokulu müdürü Nurgün Hanım ve Hamide öğretmenimiz ve diğer öğretmenlerimizindir. Hepsi ailemizin bir üyesi gibi oldu çoook teşekkürler.

  • MK

    Herşey le, bu okul öncelikli. Eğitim olsun, ilgi, çocukların yemekleri. Mükemmel!!! 10 üzerinden 10. Íyki varsınız!!Olumsuz bir şey göremedim

  • BK

    Ilgi alaka ev ortaminda hissetmek bir cocuk icin en onemlisiydi ve okulumuz bize bunu sagladi

  • SS

    GENİS BAHCESİ VE KIŞIN KULLANACAKLARI OYUN ODASI GAYET IYI. DENEYİMLERİYLE,EĞİTİMCİ KİŞİLİKLERİYLE COK GUZEL BİR OKUL.COCUGUM SEVEREK GELİYOR IRMAK ANAOKULUNA .COK MEMNUNUM.

  • ME

    Gönül Rahatlığıyla bırakıyorum cocuğumu .3 yıldır buradayız.trafikten uzak yeşillikler arasında,kuş sesleriyle cok dinlendirici bir okul.Yemekler cok lezzetli.Eğitimi de kaliteli.Okulda calisan herkese cok tesekkur ederim.

  • SE

    Kızım 2 yaşındaydı Irmak Anaokuluna yazdırdığımızda.Şu an 6 yaşında ve hala Irmak Anaokulundayız.Ne mutlu ki bize böyle sıcak bir yuvaya sahibiz.Müdürlerinden,ögretmenlerimize kadar herkes cok pozitif.Anne olarak gönul rahatlıgıyla bırakıyorum iyi ki varsınız.

  • MD

    Oğlumun biri 4 yaşında başladı diğeri 6 yaşında. İkisi de çok severek gidiyorlar okullarına. Güvenli, temiz ve gerçekten vicdanlı ve sabırlı öğretmenlerle hizmet veriyorlar. Yemekleri bayıla bayıla yiyorlar ve çok beğendiklerini söylüyorlar. Çocuğunu göndermek isteyip tereddüt edene kesinlikle tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığı ile gönderebilirsiniz çocuğunuzu. Çat kapı gidip istediğiniz zaman görebilirsiniz yemekleri ve ortamı o kadar doğal ve temizler. Olumsuz hiç bir şeyi yok mükemmel bir kurum.

  • ÖŞ

    Güvenle çocukları bırakabileceğiniz bir yer. Tecrubelere hep kulak astık Irmak Anaokulunu bir kaç aile daha önerince tercih ettik. Yemekleri, oyun alanı, tuvaletleri, sınıfları tertemiz. Çocuğunuzu rahatça emanet edebilirsiniz. Hepsi çok güzel insanlar.

  • EY

    İlgilenen ailelere öncelikle söylemek istediğim Irmak anaokulunun çocuk psikolojisinden çok iyi anladığı. Çocukların eğitimi yanı sıra biz velilere de nasıl davranmamız gerektiği konusunda bilgi paylaşımında bulunmaları bizim açımızdan da çok önemli. Kesinlikle Irmak Anaokulu.

  • Buradaki çocuklar çok şanslı. Anne babalar tereddüt etmemeli Irmak Anaokulu üzerinde mutlaka bi şans vermeliler. Zira çocuk gelişimnde ne kadar tecrübeli olduklarını çocuğunuzu kayıt ettirdikten sonra farkedeceksiniz. Bizim konuşma ve el becerilerinde bi hali ilerleme oldu.

  • KS

    Ferah iç açıcı bir okul çocuklar için bilhassa. Rahatça oynayabildikleri, öğretmenlerin kontrolünde iyi vakit geçiriyorlar. Buna şahit olduk ve güvenimzi kazandılar. Memnunuz kısacası.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bir Irmak Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuri̇yet Mah.neci̇p Fazil Cad. No:41 Sultangazi̇-İstanbul
0 212 963 0169
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum