fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu

Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30

Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu Hakkında

İstanbul Çekmeköy'de 3-6 yaş grubu çocuklara tam gün eğitim imkanı sunan Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu milli manevi değerlerine bağlı, ülkesini seven, kendini geliştiren, temel becerilere sahip, iyi iletişim kurabilen ve çevreyi koruyan bireyler yetiştirmektedir. Okulda her yaş grubuna ayrı eğitim programları uygulanmaktadır. Sınıflar 15 kişilik gruplar halindedir. Çocukların yaşlarına uygun gelişim dönemlerinde, temel bilgi, beceri ve alışkanlıkları gözlemlenerek, geliştirilmesi için uygun eğitim planları belirlenmekte ve uygulanmaktadır. Yemekler okul yemekhanesinde pişirilmektedir, temizlik konusunda dikkatli davranılmaktadır ve okulun hijyenik kalmasına dikkat edilmektedir. Tam gün eğitim programı uygulanan okulda gün içerisinde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere çocuklara 3 öğün yemek imkanı sunulmaktadır. Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu çocukların eğlenerek öğreneceği; zihinsel gelişimini , bedensel gelişimini, duygusal gelişimini, sosyal zeka gelişimini sağlayan, kendilerini ifade etmelerine imkan verip özgüvenlerinin gelişmesini sağlayan eğitim etkinlikleri düzenleyip uygun çevre şartlarını oluşturarak eğitim vermektir. Okulun eğitim sürecinde öğrencilerin bilgiyi en doğru şekilde alması ve kalıcı olması için en etkili yöntemler bireysel olarak incelenerek öğrenciye uygun şekilde verilmektedir ve veliler detaylı bir şekilde bilgilendirilmektedir. Böylece veliler de çocukların eğitim sürecini yakından takip etmektedir. Eğitimin okuldan çıktıktan sonra, evde de devam etmesi öğrenilen bilgilerin kalıcılığını sağlamaktadır. Bu doğrultuda veli-öğrenci-okul iş birliği ile çeşitli etkinlikler ve veli katılımlı etkinlikler yapılmaktadır. Okulda çocukların mutlu olacağı bir ortamda, sevgiyle bakılacağı, sağlıklı besleneceği ve bakanlığın belirlediği program çerçevesinde, yaş guruplarına göre hazırlanmış sınıflarda eğitim verilmektedir. Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu'nda Ahşap Atölyesi, Sanat Atölyesi, Drama Atölyesi gibi özel çalışma sınıflarında eğitimler verilmektedir. Sabah erken saatlerde okula gelen çocuklarla birlikte gün içerisinde Akıl Oyunları, İngilizce, Fransızca, Değerler Eğitimi, Satranç, Ebru Sanatı, Jimnastik, At Biniciliği aktiviteleri yapılmaktadır. Okulda görerek yaşayarak öğrenme tekniğinden yola çıkarak eğitime yardımcı olacak mekanlara geziler düzenlenmekte ,ayrıca aile katılımı çalışmalarında ev ve iş ziyaretleri yapılmaktadır.

Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Hibrit Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu Yorumları (7)

  • HARİKA BİR ÇOCUK YETİŞTİRMEK İÇİN HARİKA BİR OKUL, ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.

  • CU

    O kadar çok okulun arasından araştırmalarım sonucu bu okulu bulmuştum iyi ki de öyle yapmışım, çocuklarımın aldığı eğitimden gayet memnunuz eşimle.

  • NA

    Okulumuzu çok beğeniyorum yeğenim gidiyor öğretmenler çok duyarlı ve çok iyiler. Eğitim sistemi fevkalade her velinin bu okulu görmesi lazım buradan başka bir yere göndermek istemezler :)

  • Na

    Cok iyi bi okul kesinlikle tavsiye ederim tereddütsüz kayit yapabilirsiniz.Ogretmenleri cok ilgili egitim konusunda cok iyiler

  • Okuldan çok memnun kaldık yiğenim 1 yıl burada eğitim gördü. Öğretmenleri çok iyi ilgileniyor bütün çocuklarla. Bütün çocuklar çok severek gidiyorlar eğlenerek bir şeyler öğreniyorlar.

  • Şö

    Oğlum Evren Özbey 2018 döneminde bu anaokulunda eğitim gördü. Öğretmenlerinden yönetiminden eğitim-öğretim çocuğumuza hem zihinsel hem bedensel hem de sevgi bakımında çok şey kattılar gönül rahatlığı ile evladınızı. Emanet edebileceğiniz bir Anaokulu Kesinlikle tavsiye ederim.

  • iu

    kızım bu anaokulu 2 yıldır okuyor cok memnunuz başta ögretmenlerin hepsi önlisans mezunu çift dilli eğitim var ingiliz ve fransızca ahşap atölyesinde çocuklar kendi oyuncaklarını kendileri yapıyor herkese tavsiye ederim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çamlık İsabet Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Çamlık Mah. Uludağ Sok. No:15, Çekmeköy/İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum