fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu

Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 09:00/13:00

Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu Hakkında

Okul öncesi eğitimin kaliteli olması son derece önemlidir. İstanbul Çatalca'da bulunan Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu okul öncesi dönemde ki çocuklar için eğitim vermektedir. Okul öncesi eğitimde her çocuk ile özel olarak ilgilenilmesi gerekmektedir. Bu nedenle sınıf mevcudu 12 olarak belirlenmiştir. 12 kişilik sınıf mevcudu 2.5 ile 6 yaş arası çocukların yaş gruplarına göre ayrılmaktadır. Okul giriş saati 09.00 çıkış saati ise 17.00 olarak belirlenmiştir. Okul saatleri çocukların aile durumlarına göre farklılık göstermektedir. Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu'nda her çocuk ile özel olarak ilgilenen psikoloji danışman bulunmaktadır. Psikolojik danışman düzenli olarak her çocuk ile özel görüşmeler yaparak gelişimlerine destek de bulunmaktadır. Sağlıklı gelişen çocukların ortak paydası sağlıklı yemekler ve uykudur. Bu nedenle yemekhane de sağlıklı ve çocuklara uygun yemekler hazırlanmaktadır. Uyku odalarında da çocuklar düzenli uyku ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Uyku odaları ve yemekhane oldukça temizdir. Çünkü düzenli olarak profesyonel temizlik hizmeti alınmaktadır. Anaokulunda çocukların oynayabileceği oyun alanları bulunmaktadır. Bu oyunlar kesinlikle eğitimcilerin kontrolü dahilinde oynanmaktadır. Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu'nda bulunan bahçe çocukların aktivitelerini yapabilmeleri için oldukça idealdir. Aynı zamanda da farklı eğitim çeşitleri için de bahçe kullanılabilir. Okulda temizlik kadar önemli olan başka bir nokta ise güvenliktir. Güvenlik konusuna okulun her yerinde ve servis de dahil dikkat edilmektedir. Yaz okulu her çocuğun severek gelmek isteyeceği aktiviteler ile doludur. Yaz okulu aktiviteleri de dönem içinden biraz farklı olarak düzenlenmiştir. Okulumuzda bulunan rehberlik hizmeti velileri bilgilendirmek açısından son derece önemlidir. Rehberlik bölümünde bulunan uzmanlar tarafında çocuklar sürekli takip edilmektedir. Çocuklar için Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu'nda uygulanan ders programında ki başarılarından kişisel ilişkilerine kadar her konu ile rehberlik ilgilenmektedir. Bu dönemde verilen İngilizce ve satranç dersleri ile çocukların zihinsel gelişimi desteklenmektedir. İngilizce dersleri her çocuğun öğrenme potansiyeline göre verilmektedir. Bu dersler daha çok çocukların ilgisini çekebilecek bir formatta sunulmaktadır. Çocuklar için sanatsal aktiviteler de önemlidir. Okulda verilen tiyatro ve bale dersleri fiziksel gelişimin yanında grup çalışmasının da benimsenmesi açısından önemlidir.

Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu Yorumları (6)

  • YS

    Doğru seçim. Özellikle sağlanan güvenlik ile içimiz rahat diyebiliriz. Ayrıca verilen çeşitli dans müzik satranç gibi faaliyetler ne yönde ilgisinin olduğuna ilkokula başlamadan anlamamız için önemli. Verdikleri emek büyük gerçekten. Her çocuk için tek tek ilgilenilmesi bir artı.

  • HS

    Kızımızın sağlığı için bulunduğu ortamın hijyeni çok önemliydi. Okula kayıt ettirmeden gidip görme fırsatımız oldu ve bu zamana kadar da hiç bir problem yaşamadık. bunun için sizlere teşekkür ederiz. Ayrıca sanatsal faaliyetler gelişim için faydalı. Tekrar teşekkürler Erdem Çocuk.

  • CS

    Sizinle birlikte satranc ve müzik yeteneğini keşfettik. Güvenle okula bırakırken bunun yanında gelişimini en güzel şekilde tamamlamasından çok memnunuz. İyi ki bize sizi önermişler. Bizim de diğer ailelere tavsiyemiz olsun. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

  • ŞÖ

    Çok araştırdık. Kızımızı güvenle emanet edebileceğimiz güzel vakit geçirebileceği sosyal imkanları olan yabancı dile de bir başlangıç yapabileceği bir yer. Erdem Çocuk bu konuda çok başarılı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

  • ST

    Güvenle çocuğumuzu emanet edebilmemiz bizim için çok önemliydi. Diğer yandan öğretmeninin her çocuk için ilgisi ve sevgisi eğitimi iyi kılan unsurlardan. Oyun imkanları, bahçesi muhteşem.

  • FO

    Çocugumuza gösterilen ilgi ve sunulan geniş sosyal imkanlardan fazlasıyla memnunuz. Her şey için çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çatalca Erdem Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Ferhatpaşa Mahallesi, Ferhat Aygen Sokak, No:5, Çatalca / İstanbul
0 212 963 2073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum