fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu

Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:45/18:30

Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu Hakkında

İstanbul Çatalca bölgesinde eğitim ve öğretim vermekte olan Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu 17 kişilik sınıf mevcutlarına sahiptir. 3 ve 6 yaş arasındaki çocuklarımızı kendi yaş gruplarına uygun olarak sınıflandırmaktadır. Okul saatleri 07.45 ve 18.00 arasındadır. Çalışan anne ve babalara uygun okul saatleri bulunmaktadır. Okulun fiziksel imkanları içerisinde uyku odası, yemekhanesi, bahçesi, açık ve kapalı oyun alanları bulunmaktadır. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’yla işbirliği içerisinde hizmet vermektedir. Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu yemekhanesinde çıkan yemeklerin listesi okulun kendi sitesi üzerinden velilere sunulmaktadır. Yemek listeleri çocuklara uygun olarak beslenme uzmanları tarafından hazırlanmaktadır. Çocuklara 3 öğün olarak sunulan yemekler sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak verilmektedir. Sabah kahvaltısı açık büfe olarak çocuklara sunulmaktadır. Rehberlik servisi sağlayan anaokulunun kendi psikolojik danışmanı da bulunmaktadır. Çocuklara yönelik çalışmalarının yanı sıra velilere ve ailelere yönelik çalışmaları da bulunmaktadır. Okulun verdiği servisler arasında servisler arasında güvenlik servisi, rehberlik servisi ve yaz okulu seçeneği bulunmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi verilmektedir. Çocukların sanatsal ve kültürel gelişimini desteklemek adına bale, tiyatro, modern dans, drama, görsel sanatlar ve dans dersleri verilmektedir. Bu derslere bağlı olarak etkinlikler ve çalışmalar düzenlenmektedir. Satranç, gezi kulübü ve müzik kulübüne sahiptir. Aktif görev alan gezi kulübüyle sinema, tiyatro, müze ve doğa gezileri düzenlenmektedir. Gezi kulübünün yaptığı bu etkinliklere dahil olarak özel gün ve haftalara uygun olarak geziler düzenlenmektedir. Bu geziler ve etkinlikler sayesinde çocukların yaşayarak, eğlenerek ve görerek öğrenmesi sağlanmaktadır. Okulun bahçesi içerisinde oyun parkı ve yeşil alanları bulunmaktadır. Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu içerisinde çocukların eğitimini ve öğretimini desteklemeye yönelik mobilya, eşya ve materyaller bulunmaktadır. Ayrıca sınıflarında ve oyun alanlarında zemin ahşap zemin olarak yapılmıştır. Çocukların el becerilerini geliştirmeye yönelik el beceri sanatları dersi ve etkinlikleri yapılmaktadır. Velilere gerekli konularda bilgilendirme yapılmaktadır. Çocukların potansiyellerinin saptanması ve üzerine gidilmesi için çalışmalar yapılmaktadır. Aile sıcaklığında, sıcak, samimi bir ortam düzenlenmiştir. Temizlik ve hijyen konusunda hassas davranılmıştır.

Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Gems ve High Scope

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:45 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu Yorumları (9)

  • AT

    Gözünuz arkada kalmadan çocuğunuzu teslim edebilirsiniz. Tüm personel ve özellikle Ayşe hanım harika insanlar. Binaları da anaokulu olarak yapıldı, yani evden bozma bir bina değil. Bu aralar korona yüzünden okullar kapalı. Okulların açılmasıni dört gözle bekliyoruz. Kızım okulunu çok özledi.

  • FD

    Anaokuluna başlamadan önce her anne babanın kafasında olan sorular vardı. Ama kızım bu okula başlayınca olumlu gelişmeler kendini gösterdi ve artık daha disiplinli ve sosyal. Yeni binaları da harika olmuş. İyi ki Renkli Rüyalar Anaokulu'nu seçmişiz.

  • SK

    İlk çocuğumu mezun ettik. İkincisi de Renkli Rüyalarda. Yeni binaları harika. Yıllardır çizgilerini bozmadan, her yıl üstüne koyarak büyüyen okulumuzu tavsiye ederim. İlker Hocanın beden eğitimi derslerinin olduğu gün ayrı bir heyecanla okula gidiyoruz. Teşekkürler Renkli Rüyalar...Servis aracını değiştirseler artık :)

  • SN

    Okul Öncesi için en iyi seçim. Çatalca'nin ilk özel okulu olması, tecrübeli ve uzman kadrosuyla, branş dersleriyle gözünüz arkada kalmadan en iyi hizmeti alabilirsiniz.

  • AS

    Bizimki hafta sonları da gitmek istiyor. Oradan geçirdiği vaktin güzel olduğuna eminim. Tabi ki bunun yanında verilen eğitim ve sosyal faliyetler bulunduğumuz bölge için gerçekten ideal.

  • SC

    Etrafımızda çok önerilmesiyle kızımızı kayıt ettirmiştik. Gerçekten tavsiyeler boşuna değilmiş. sanatsal faaliyetleri ve sosyal imkanları ile iyi bir başlangıç yaptığımıza eminim. Emeği geçenlere teşekkürler.

  • Gelecek yıl ilkokula başlayacağız ve sizler sayesinde verilen sosyal imkanlarla çok daha hazırız diyebilirim. Ayrıca yemeklerinden de oldukca memnun olduğunu görebiliyorum.

  • SK

    Oğlumuzun müziğe olan ilgisini sizle keşfettik. Verilen eğitimlerden, sosyal olanaklardan oldukça memnunuz. En önemlisi de bu. Teşekkürler.

  • OY

    Çok araştırdım ve gerçekten kızımız için doğru okul olduğunu zamanla daha iyi farkediyoruz. Sosyal imkanları ve özellikle yemeklerinden çok memnun olduğunu söylemeliyim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çatalca Renkli Rüyalar Anaokulu İletişim Bilgileri

Ferhatpaşa Mah. Ergene Sok. No:8, Çatalca/İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum