fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Doğan Çocukevi

Özel Doğan Çocukevi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/12:00
Öğlenci: 12:00/16:00

Özel Doğan Çocukevi Hakkında

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bulunan Özel Doğan Çocukevi 2-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim vermektedir. Sınıflar yaş gruplarına göre oluşturulmuş ve 15 kişi ile sınıflar sınırlı tutulmuştur. Okul tam gün eğitim vermektedir. Tam gün hizmet saatleri ise 07.00-19.00 saatleri arasıdır. Okul çocukların her yönden gelişimine oldukça önem vermektedir. Bu yüzden okulda çocukların vakit geçirdiği her alan özenle dizayn edilmiştir. Okulda uyku odası, yemekhane, bahçe ve oyun alanı gibi fiziki ihtiyaçların giderilebileceği alanlar mevcuttur.Okul çocukların yabancı dil eğitimi için İngilizce tercih edilmiştir.Çocukların sanatsal olarak da gelişim gösterebilmesi için birçok farklı etkinlik düzenlenmektedir. Verilen tiyatro eğitimi ile çocukların sanatsal olarak gelişiminin yanında kendilerini ifade edebilme yetilerini de geliştirmektedir. Bu yaş aralığındaki çocukların merak duyguları oldukça baskındır bu duyguyu desteklemek için okulda Gezi Kulübü bulunmaktadır. Bu kulüp ile çocukların merak ettikleri yerlere geziler düzenlenmesi sağlanmaktadır bu geziler ile çocuklar gözlem yaparak öğrenebilmektedir.

Özel Doğan Çocukevi 'nde ayın belli günlerinde faaliyetlere ailelerin de katılımları sağlanmaktadır. Bu sayede çocukların ailesi ile daha mutlu ve kaliteli vakit geçirmesine olanak sağlanmaktadır. Havalar ısındığında çocuklarla haftada en az bir kez olmak üzere tiyatro gezisi düzenlenmektedir. Ayrıca kapalı eğlence merkezlerine, açık park alanlarına geziler düzenlenmekte ve çocuklarla doğa yürüyüşleri yapılmaktadır.Okulda sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek hizmeti verilmektedir. Okul iç ve dışında temizliğe son derece büyük önem verilmektedir. Okulun branş dersleri jimnastik , beden eğitimi, İngilizce, bale, yüzme, mental aritmetik, drama, ebru sanatı ve satranç dersleri verilmektedir. Verilen jimnastik ve beden eğitimi dersleri ile çocukların kendi bedenlerini tanıması sağlanmakta ve fiziksel olarak güçlenmeleri sağlanmaya çalışılmaktadır. Mental aritmetik dersleri ile çocukların temel 4 işlemi yapabilecek hale gelmesi ve bazı temel matematiksel kavramlar öğretilmeye çalışılmaktadır.

Özel Doğan Çocukevi 'nde birçok eğitim yöntemi kullanılmaktadır. Bu yöntemlerden biri de son zamanların en modern eğitim yöntemi olan Montessoridir. Bunun dışında Scamper çalışması, sudoku, tangram, mandala,akıl-zeka oyunları, robotik kodlama, fen ve doğa etkinlikleri, Türkçe dil etkinlikleri, sanat ve serbest zaman etkinlikleri, okuma ve yazma etkinlikleri, değerler eğitimi ve branş etkinlikleri yapılmaktadır. Benimsenen eğitim sistemlerinin hepsinin temelinde çocuk bulunmaktadır. Çocukların istekleri ön planda tutulmaktadır. Okulda çocukların en iyi şekilde gelişim gösterebilmesi ve bu gelişimin düzenli olarak takip edilebilmesi için Rehberlik hizmeti bulunmaktadır. Bu hizmet ile çocuklara belli aralıklarla gelişim testleri uygulanmakta ve ailelere gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır. Çocukların okula güvenle gelip gidebilmesi için okul servis hizmeti de sağlamaktadır. English Kids Academy danışmanlığı altında haftanın 5 tam günü İngilizce eğitimi verilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Doğan Çocukevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Çocuk Oyun Parkı

Özel Doğan Çocukevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Doğan Çocukevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Doğan Çocukevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Doğan Çocukevi yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Doğan Çocukevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Doğan Çocukevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Doğan Çocukevi Yorumları (36)

  • KS

    Kızım okul hayatına Doğan Çocuk Evi'nde başladı buna hem seviniyor hem üzülüyorum. Seviniyorum çok kıymetli öğretmenleri oldu, çok mutlu gidip geldi okula. Üzülüyorum çünkü, taşınmamız gerektiği için 6 ay sonrasında ayrılmak durumunda kaldık. Büşra hanım okulum müdürü kendisini de çok sevdik, o da kızımla çok ilgilendi. Kader ve Nebahat öğretmene çok teşekkür ediyorum kızımla çok güzel ilgilendikleri için. Gönül rahatlığı ile gönderebilirsiniz çocuğunuzu gözünüz arkada asla kalmaz.Dini eğitimi biraz artırılabilir.

  • Şg

    Oğlumu 3 yaşında itibaren veriyorum. Oğlumun son seni ve her sabah aşkla geldiği okuluna veda edecek olması ondan çok bizi üzüyor diyebilirim. İçim ve kafam öyle rahat ki okul,yönetici ve değerli öğretmenlerinden yana. Ne kadar teşekkür etsem az. Hepsi çok kıymetli,çok fedakar ❤️ iyi ki siz,hep siz❤️Çocukların günlük yemek fotoğrafları olsun isterdim. Kahvaltı,öğlen ve ara öğün fotoğraflı şekilde paylaşılabilir.

  • 2015 yılında ilk prensesime başladı yolculuğumuz doğan cocukevi ile. Dolu dolu 4 yıl geçirdi kızım. Daha ilk okula başlamadan ingilizce konuşmayı , Kur'an okumayı , bale yapmayı öğrendi. Güvenle emanet edebileceğim tek kurum. Şimdi ikinci prensesime yuva oldu ☺️ saygıdeğer muduremiz , sevgili öğretmenlerimiz sahanesiniz. Gözüm kapalı onerebilecegim tek yuva

  • İs

    Kızım 2 yıldır gidiyor çok memnunuz her şeyiyle harika bir okul kızımın gelişiminden çok memnunum çok güzel şeyler kattı öğretmenleri iyi ki varlar

  • HB

    15 yaşında bir kızım var yıllar önce doğan çocuk evinde eğitim aldı yıllar sonra diğer kızımı da gözüm kapalı eğitimine güvendiğim, öğretmenleri mükemmel bir okuldan başka bir tercih yapmayı düşünemezdim:)

  • Ma

    Bir senedir bu okuldayız ve çok memnunuz . Her anlamda düşünmeden çocuğunuzu emanet edebileceğiniz çok güzel bir okul Yeme içme alışkanlığı el becerileri diğer yetenekleri çocuk gelişiminde çok başarılı .

  • Okulu çok beğeniyorum öğretmenleri de çalışma saatleri ve tatil günleri işime çok uygun olduğu için tercih etmemde en büyük etken başka ilçede olduğum için servis saati biraz zorluyor onun dışında herşey harika

  • Ls

    Merhabalar, yaklaşık 3 sene önce bağcılar DOĞAN ÇOCUK EVİ ANAOKULU Aile’sine dâhil olduk. Geçen süre boyunca veli olarak, idareci(BÜŞRA KARADAĞ)ve öğretmenlerimizden(KARANFİL BARLAK)’ın içten, samimi ve her koşulda çözüm odaklı yaklaşımları; kaygı ve tereddütlerimizin zamanla yok olmasına, yerini güven duygusuna bırakarak doğru karar verdiğimiz konusunda inancımızın daha da pekişmesine imkan tanıdı. Her gün heyecan ve sevinçle okula gönderdiğimiz kızımız, yeni şeyler öğrenmiş ve başarmış olmanın gururuyla mutlu bir şekilde eve dönmekte. Öğretmen- öğrenci ilişkisinde pek çok kez tanık olduğumuz; güven, anlayış ve motive edici davranış modelleri kızımızın sosyo- kültürel açıdan gelişimine de olumlu katkılar sağlamaktadır. Teşekkürlerimizle… LALE SIMSIK…

  • AP

    Mükemmel başka söze gerek yok tereddütsüz göndere bilirsiniz

  • HB

    Kızım sabahları kosarak ve severek okula gidiyor. 2 yıldır gönül rahatligiyla cocugumu emanet ediyorum. Tesekkürler Dogan Cocuk Evi.

  • SP

    Okulumuzdan, eğitiminden, sevgi dolu öğretmenlerimizden çok memnunuz, kızım severek okuluna gittiği ve onu güvenle gözümüz arkada kalmadan bırakabildiğimiz için bunu bize sağlayan yönetime de değerli öğretmenlerimize de çok teşekkür ederiz

  • DG

    Oğlumu güvenle teslim ediyorum.Her konuda oğlumun geliştiğini, sosyal alanlarda kendine güveninin yükseldiğini ve en önemlisi farkındalığının her alanda arttığını görmek beni çok mutlu ediyor. İyi ki sizi tercih etmişim

  • RA

    Etkinlik ve proje programları çocuklara bilişsel gelişim ve özgünlük kazandırmak üstüne kurulu olması bizim için öncelikliydi, bu yönüyle kızıma çok şey kattığını ilk aylardan beri gözlemliyebiliyorum. Bir seneyi geçti kızım başlayalı o da ben de mutluyuz. Herkesin emeğine tekrar teşekkür ediyorum.Gün içinde yaşanılanları, çocuklarımızın sınıf ortamında davranışlarını daha sık görebilsek güzel olur.

  • Hc

    Dogan anaokulu Ile 2015 yilinda oglum Ile tanistik 4 yilimiz birlikte gecti 2 yil Ara Ile tekrar kizimi hic tereddut ve baska bir yer arastirma icerisinde girmeden tekrar tercigimiz oldu yil 2024 birlikteyiz biz cok mutluyuz egitimi, proje etkinlikleri cocugun gelisim evresi Ile ilgili verilen bilgi temizligi, asci teyzelerimizin bizden daha guzel yaptiklari o ispanak yemekleri en onemlisi cocugunuza verilen deger ve ilgi benim icin cok onemli akliniz asla kalmiyor kisacasi Ben cok memnunum kurum Sahibi Busra hanim ve her ogretmenimize cok tesekkur ederim cocuklarimiza bu Kadar degerli seyler kattiklari icin iyi varsiniz ve tercihimizsiniz❤️

  • BD

    3 yıl boyunca oglumun her gun heyecanla gelip okulda neler ogrendigini ne kadar guzel zaman gecirdigini anlatmasi paha bicilmez dolu doku aktiviteleri ile cesitli spor ve sanat icerikli aktiviteleriyle ingilizce destekli harika bir egitim kurumu iyiki varlar..Daha çok gezi yapılsın :))

  • BP

    Velilere tavsiye edebileceğim, çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz öğretmenlere sahip bir okul. Gönülden tebrikler Doğan Çocukevi

  • HK

    Kızım orada bestinimiz geçti ve çok memnunduk öğretmenlerimiz ayrı Büşra Hanım'a ayrı ilgilendi İyi ki varlar İyi ki oraya Vermişiz oğlum da oraya vermeyi düşünüyorum birazcık daha büyüsün inşallah vereceğim �yi ki varsınız Doğan Çocuk EviBazı kreşlerde dini bilgiler Doğa gibi veriliyor sizin de vermenizi isteriz açıkçası

  • ey

    Zamanında 2016lı ikizlerim 2 sene gittiler doğan cocukevine emeğiniz hakkınız çok bizde

  • FS

    Öncelikle eğitim sistemi harika. Ben kızımı burda büyüttüm. Şimdi oğlum gidiyor ikinci senesi. Gönlünüz çok rahat olsun. Öğretmenlerimiz hepsi birbirinden değerli ve ilgili. Yemekhanedeki ablamızın yaklaşımına bayılıyorum bir insan bu kadar tatlı olamaz. Sistemleri çok farklı ve çok etkili. Diger kreşlerden cok cok farklı sıradışı zaten kreşe gidip gördüğünüzde farkı anlayacaksınız. Çocuklar için herşey düşünülmüş en ince ayrıntısıda kadar. İyiki tanıdık sizi iyiki varsınız...Oğlum şiddete eğilimli bir cocuktu oyun bozup sürekli hırçınlıklar yapıyordu. Bulunduğu ortamlara cok uyum sağlayamıyordu. Ençok burda bunu aştık. Daha sakin, daha sorgulayıcı ve meraklı oldu herseyi öğrenmek istiyor. Çözüm odaklı bir cocuga dönüştü resmen. İleriki yaşamı bu sayede cok daha iyi olacağına eminim. Teşekkürler Doğan Çocukevimiz...

  • SD

    Kızım iki yıldır doğan çocukevinde. gerçekten çok memnunum öğrettikleriniz ve her şey için minnettarım iyi ki doğan çocuk evi Her şey düşünülmüş geliştirilmesini düşündüğüm herhangi bir yanı yok

  • RU

    Uzun bir araştırmadan sonra karar kılıp sonrasında çok memnun kaldığımız okul.Okulun içine girince hissediyorsunuz işte burası aradığım yer diyorsunuz zaten.İngilizce eğitimine çok önem veren biri olarak bu noktada da beklentimi karşıladı.Reggio Emilla yaklaşımını uygulayıp biz velilere de online olarak eğitim vermeleri çok hoşuma gitti.Tavsiye ederim.Öğretmenlerin idareci tarafından takip edilmesi gerekiyor

  • Gd

    Çocuğunuzu güvenle birakabileceginiz bir okul ariyorsaniz dogru adrestesiniz;)

  • ÖM

    Öncelikle çocuğuma okul ararken benim güven almam gerekirken Büşra hocam kendi işinde hem nekadar iyi olduğunu ve o güveni verdi için iyiki karşilaşmış yolumuz ve tabiki canımız gülsüm hocam iyiki önce Allah'a sonra size emanet ve diğer öğretmenlerimiz iyiki çocuklarımız sizle ... Biz kocaman bir aile olduk Büşra hocam ..Sizlerde çocuğunuza değer verilen bir yerde ćocuklarinizin gözünün içine bakılmasını istiyorsanız buyrun bizim güzel okulumuza ailemiz ...

  • Fs

    Tecrubenin ne demek oldugunu gercekten daha iyi anliyor insan. Teseduf eseri buldugum dogancocukevi anne olarak hic aklimin kalmamasi ve gercekten guvenle cocugumu emanet adebilmek huzur verici. Cocugumdaki olumlu degisimler icin cok tesekkur ederim.

  • Ek

    Iki kızımı da doğan çocukevine kaydettim çok memnun kaldım.Bagcilardaki en iyi kreşlerden biri doğan çocukevi on numara

  • Et

    Oğlumun biraz içine kapanık olmasından dolayı okula başlamasını istemiştim ama şimdi onun gelişimi olsun etkinliklere katılımı olsun öğretmenleri ve arkadaşlarıyla iletişimlerinden dolayı çok memnunum... okulla ilgili olarakta düzenli güvenilir temiz olduğunu düşünüyorum

  • Bir anaokulu nasıl olmalı neleri yapmalı neleri yapmamalı tartışmalarına son veren okul. Okulunuzun yönetimini, öğretmenlerini çok yeterli buluyorum. Daha önemlisi çocuklara yaklaşım açısından sıcak, samimi bir aile ortamı yaratılıyor. Çocuğunuzu göndermeyi düşünüyorsanız kesinlikle erken yaşta başlatın, çok daha büyük bir fark yarattigini anlayacaksınız. Biz cok memnunuz ve kesinlikle tavsiye ederizHiç bir olumsuz yanı yoktur

  • P

    Çocuğumuz geçen yıl itibariyle bu kuruma başladı.Memnuniyetinmiz nedeniyle ikinci yılda yine burası tercihimiz oldu.Soru ve isteklerimizle ilgili samimiyetle karşılık alabiliyoruz.Faaliyetler,eğitim çok güzel ve çocuğumuzu takip edebiliyoruz.

  • Bc

    Yaklasik 1 yildir çocuğum bu kreste basta okul muduru busra hanim olmak uzere tum ogretmenler gercekten tum sevgileri ile bir anne olarak davraniyorlar gerek egitimleri gerekse ilgi ve alakalri ile cok memnunum gonul rahatligi ile cocuklarinizi teslim edebilrsiniz tesekkurler dogan cocuk evi

  • Biz 2015 yılında tanıştık doğan çocuk evi ile. Ve kızım hala devam ediyor. Okul daki eğitim hariç verilen guven gösterilen saygı kendinizi ailenizle birlikteymis gibi hissettiriyor. Okulumuzun muduresi okula guvenmenin en büyük nedeni . Büşra Hanim bir eğitimci ve yönetici olarak çocuklarımız için sürekli geliştirilen ve yenilenen bir eğitim sistemi ile her yıl okula biraz daha değer katıyor. En ufak problemde kendisi muhakkak en ince detayına kadar ilgilenir. Bizim mükemmel bir okulumuz harika bir muduremiz ve çok değerli öğretmenlerimiz var. Çocuğumun geleceğe adımlarını atma yolunda ilerleyebilecegi en iyi yol olduğuna emin olduğum bir kurum ve herkese tavsiye ederim. Çocuğunu ve geleceğini düşünen bütün annelere hiç dusunmeden Büşra hanımla iletişime geçmelerini tavsiye ederim.

  • dk

    oğlumun ikinci evi. eğitimi ve öğretmenleri çok iyi. iletişim konusunda asla sorun yaşanmıyor her soruma ilgili kişi tarafından yanıt alabiliyorum.oğlumu kontrole gidebiliyorum. faaliyetleri gelişim açısında çok başarılı. 1,5 yıldır aynı okuldayız çok memnunuz ilk okula kadar aynı yerde kalacağız inş. iyiki de doğan çocukluyuz

  • Ek

    Profesyonelliği ile ilgileriyle ve en önemlisi çocuklara yaklaşımıyla kesinlikle doğan çocuk evi en önceliğimiz oldu. Çocuğumu okula gidip gelirken çok keyifli görüyorum ve hatta hafta sonları okulunu öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok özlediğini söylüyor . Kesinlikle her tanıdığıma tavsiye ediyorum ve edeceğim bı okul Sizi seviyoruz doğan ailesi

  • H

    İki çocuğum da doğan çocukevine gönderdim ve çok çok memnun kaldım. Çoğu okullara baktım ama hiç biri doğan çocukevi kadar ilgili değillerdi. Öğretmenlerinin girişteki o güler yüzü samimiyeti ve çocuklarıma karşı ilgileri her zaman eksiksiz yaşadım. 20 yıldır eğitim veren bi kurum olarak herşeyin en iyisini en güzelini önümüze sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Çocuklarım sizlere emanet❤️

  • G

    Çok temiz ferah mükemmel bir okul . Branş dersleri açısından zengin . Aradığımız her turlu imkanlar sağlanıyor . herkesin gidip gormesi çocuğunu yazdirmasi gereken bir kurum . Tecbureli eğitim ortamı . İyi ki varsın doğan çocuk evi

  • Y

    Öncelikle Sıcak Bir Okul Ortamı Öğretmenler ve Kuruluş müdürü sevgi dolu . Herkesin kesinlikle Güvene bileceği bir ortam . Çocuğum 2senedir orda ve gozum kapalı emanet edebiliyorum orayı tercih ettiğimiz için çok şanslıyız . Teşekkür ederiz Doğan Çocuk Ailesi

  • TZ

    Dogan Anaokulu, oglumun 2 yil boyunca okul oncesi egitimini layiginca aldigi bir kurum oldu. Gerek yonetici gerekse ogretmenlerinden cok memnun kaldik. Verilen egitim okula hazirlik icin iyi bir alt yapi oldu. Sevgi ile hatirliyoruz, okul oncesi egitim icin dostlarimi buraya yonlendiriyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Doğan Çocukevi İletişim Bilgileri

Sancaktepe Mah. 899. Sok. No:9/A Bağcilar/İst
0 212 963 2073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum