fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu Hakkında

Beylikdüzü'nde bulunan Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu 3 ile 6 yaş arası öğrencileri bünyesinde barındırmakta olan kurum İstanbul Beylikdüzü bölgesinde özel anaokulu hizmeti sağlamaktadır. Bilingual ( Çift dilli ) Eğitim sistemi ile öğrencilerimizin bilişsel gelişimine paralel olarak belirlenmiş akademik ve sosyal kazanımlarını hem ana dilinde hem de yabancı dilde doğal yollarla, interaktif ve iletişimsel öğrenme ortamlarında edinmelerini sağlıyoruz. 3 yaş itibarı ile her sınıfta partner İngilizce öğretmenlerimiz ile tüm eğitim, etkinlik ve komutlar çift dil olarak hem Türkçe hem İngilizce gerçekleşmektedir. Öğrencilerimiz İngilizce derslerinin yanı sıra sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile birlikte gerçekleştirilen derslerde, yaparak ve yaşayarak dil edinimlerinin devam ettirirler. Büyük ve ferah ortamlarını öğrenciler için hazırlayan kurum, öğrencilerin dikkatinin dağılmaması ve eğitime yoğunlaşması için özel olarak hazırlanmaktadır. Oyun temelli eğitim yaklaşımları ile öğrencilere sunulan bilgilerin akılda kalmasını amaçlayan Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu öğrencilerin çok yönlü gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Öğrencilerin bilişsel ve fiziksel gelişimini destekleyici beslenme, önemsenmekte olup öğrencilere sunulan sabah, öğle ve ikindi yemekleri beslenme uzmanları tarafından belirlenip özel okulun mutfağında özel olarak hazırlanmaktadır. Öğrencilerin güvenli ortamlarda sağlıklı biçimde eğitim görmelerini amaçlayan Özel Beylikdüzü Dolmabahçe Okulları Anaokulu güvenlik ve sağlık konusundaki çalışmaları ile ön plana çıkmaktadır. Adnan Kahveci Mahallesi'ndeki özel anaokulu ulaşım açısından kolay bir konumdadır. Anaokulumuz Çalışan velilerimiz için 07:30-19:00 saatleri arasında hizmet verilmektedir. Haftalık toplam 44 saat ders saati ile uygulamalı branşlarda ön plana çıkmaktadır. Satranç, rehberlik, robotik kodlama, main course, skills, dans, drama ve görsel sanatlar gibi branşlarda da aktif çift dilli eğitim verilmektedir. K-12 Sistem üzerinden velilerimize her gün bilgi akışı sağlayarak sistemin içerisine velileri katmaktadır. Gelişim karneleri her dönem sonunda hazırlanır. Motor gelişim, duygusal gelişim, dil gelişimi, sosyal gelişim ve öz bakım becerileri gibi gelişim alanları gözlemlenerek velilerimize rapor halinde sunulur. Portfolyo çalışmalarıyla yapılan tüm eğitimler velilerimize öğretmen - öğrenci sunumu ile aktarılır. Yapılan geziler ve sosyal aktiviteler ile eğitim alanı desteklenmektedir. BEYLİKDÜZÜ ÖZEL ANAOKULU

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu Yorumları (28)

  • Oğlum çok heyecanlı ve istekli başladı. Uzun bir arayışın sonunda Dolmabahçe okulları ile buluşmamız bizim için büyük bir şans. Yönetim kısmı çok ilgili hiçbir detayı atlamamışlar okulumuzdan çok memnunuz

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için teşekkür ederiz. Odak noktamız çocuklar olduğundan dolayı hiç bir detayı atlamamaya özen gösteriyoruz. Öğrencimize eğitim hayatında başarılar dileriz.

  • FA

    Güvenli ve kaliteli bir okul çocuklar çok severek gidiyorlar. Çocuklar için her ihtimali düşünüyorlar, burada olmaktan çok memnunuz

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bizler de akademik yolculuğunuzda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.

  • Kampüsü çok büyük ve ferah bir okul. Kızım ilkokulda ve eğitim olarak çok doyurucu özellikle yabancı dil konusunda çok başarılı bir öğretmen kadrosu var. Yıl sonu gösterileri yabancı dil gösterileri ve nicelerinde veli olarak farkediyoruz. Oğlumda ablası gibi Dolmabahçeli oldu. Çok memnunuz

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, öncelikle kıymetli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yabancı dil üzerine ağırlık veren bir okul olmamızın amacı öğrencilerimizi yeni dünya düzenine ayak uydurabilmeleri ve kendilerine bu dünya üzerinde bir yer edinebilmelerini sağlayabilmektir. Öğrencilerimize verdiğimiz yabancı dil eğitimlerinde hem eğleniyor hem de öğreniyoruz. Akademik yolculuğunuzda bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

  • ÇO

    Bir oğlum ilkokulda diğer oğlumu anaokuluna yazdırdık, küçük oğlum henüz eğitime başlamadı ama ilkokula giden öğrencimden anaokulu kısmını tecrübe ettik. Oğlum çok heyecanlı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, eğitim sürecinizde bizimle birlikte olmanızdan dolayı oldukça mutluyuz. Minik öğrencimizi yeni eğitim döneminde karşılamak için sabırsızlanıyoruz. Değerli yorumunuz için teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

  • HG

    İzmirden taşınıp geldik ve burada okul arayışına geçtiğimizde çok stresliydik ama bütün önyargı ve endişelerimizi Dolmabahçe okulları ile yok ettik. Canımız öğretmenimiz ve müdürlerimiz çok ilgililer ikizlerimiz ve biz çok mutluyuz. Ayrıca yabancı dil konusunda yoğun bir ingilizce anaokulundan başlatmaları bizim için bir artı oldu bu okulu seçmemizde.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, öncelikle kıymetli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yabancı dil üzerine ağırlık veren bir okul olmamızın amacı öğrencilerimizi yeni dünya düzenine ayak uydurabilmeleri ve kendilerine bu dünya üzerinde bir yer edinebilmelerini sağlayabilmektir. Öğrencilerimize verdiğimiz yabancı dil eğitimlerinde hem eğleniyor hem de öğreniyoruz. O halde sizlerle yolumuz iyi ki buluşmuş, biz ikizlerimizi çok seviyoruz iyi bizimle birlikteler.

  • ŞÇ

    Oğlumun her gün severek ve heyecan dolu geldiği bir okul. Dolmabahçe okulları ile iyi ki yolumuz kesişmiş. Kayıt sırasında ki yaklaşımları ve sonra ki yaklaşımları birbiriyle örtüşüyor yani diğer okullar gibi kaydı alana kadar değil her şey. Burada herkes çok içten ve samimi.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Bizler için verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra sizlere karşı olan yaklaşımlar da bizim için son derece önemli bir konudur. Odak noktanın çocuk olduğu bir sektörde bulunduğumuzdan ötürü sadece çocuklarla kalmayıp sizlere yani geleceğin nesillerini yetiştiren ailelere dahi yaklaşımları önemli ve kıymetli buluyoruz. Sizlere bu yaklaşımı yansıtabildiysek ne mutlu bizlere.

  • GY

    Yönetim kadrosundan tutun da yardımcı personel kadrosuna kadar işlerini bu kadar titizlikle yapan bir okul daha görmedim. Çvre kolejlerden kat kat kalitede bir okul. Kızım için görüşmeye gittiğimiz de çok ilgili ve işlerinde titizlerdi. Burada anlatılanın dışında bir şey yok ne söylüyorlarsa gerçekten yapıyotlar. Buna rastlamak bu zamanda zor çünkü çoğu okul veliyi kandırarark işi ilerletiyor. Kızımın eğitiminden ve öğretmeninden çok memnunum. Kardeşi için de zamanı gelince okul bakmama gerek yok iyiki Dolmabahçe Okulları

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, sizlerle yaptığımız her görüşmede olabildiğince şeffaf olabiliyor ve bunu sizlere yansıtabiliyorsak ne mutlu. Öğrencilerimize eğitim imkanı sağlarken bunu sıcak aile havasında yansıtmak istiyoruz. Ayrıca minik öğrencimizi okulumuzda görmeyi ve eğitimine katkı sağlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Değerli yorumunuz için teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

  • D

    Egitim konusunda kalitesini anlatmamiza gerek yok ögretmenlerimizin ne kadar bilincli detayci ve bilincli olduklarindan dolayi gonul rahatligiyla guvenip cocugunuzu gonderebilirsiniz

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bu pozitif dönüşünüz ve bu yorumu yazmak için zaman ayırmanız sebebi ile çok teşekkür ederiz. Okulumuz, anaokulu öğrencilerine bireysel ilgi ve özenle yaklaşarak, deneyimsel öğrenme yöntemlerini benimseyen bir kurumdur. Çalışan velilerimize yönelik 19.00'a kadar Nöbet Sınıfı hizmetimizle güvenli, sevgi dolu bir atmosferde, öğrencilerimiz temel becerileri kazanırken yaratıcıklarını genişletirler.

  • Okulumuzdan ,öğretmenlerimizden ve güler yüzlü bizleri bıkmadan her sabah bizleri karsılayan ekibe çok tesekkür ederim.akademik olarak dönemin ortasında olmamıza ragmen çok güzel gelişmeler görmekteyiz cocugumuzda bir veli olarak .

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ediyoruz. Öğrencinizin gelişmelerini görmek beni mutlu ediyor. Okulumuzdaki öğretmenlerimiz ve ekibimiz, her gün enerjileriyle ve destekleriyle öğrencilerin başarılarına katkı sağlamaya devam ediyor. Oğlunuzun başarılarına ortak olmak bizim için büyük bir memnuniyet. İlerleyen dönemde de aynı olumlu gelişmelerin devam etmesini dilerim.

  • TS

    Kızımın geçen sene kötü bir deneyimi olmasına rağmen sizlerin desteği ile okula iyi bir başlangıç yaptık. teşekkürler

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, başta çocuğunuzun sınıf öğretmeni olmak üzere, okulumuzun aşçımızdan kat görevlimize varana kadar tüm personelinin, uyum sürecinde değerli çocuklarımızı anlamak ve onlarla iletişim kurmak için, onlara nasıl yaklaşmaları gerektiği konusunda, kurum çalışanlarına rehberli servisi tarafından destek verildiğini bilmeniz ve ekip olarak bize güvenmeniz, bu süreci birlikte tamamlamamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmemiz dileğiyle.

  • PA

    Çift dil sisteminiz mükemmel sürekli İngilizce öğretmenini evde taklit ederek merakını yabancı dile yönlendirdi, değerli öğretmenlerimizin sıcaklığı ve profesyonelliği için teşekkür ederiz.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, Dolmabahçe Okullarında Çift Dilli Eğitim Sistemi güçlü bir teorik altyapıya sahip. Yabancı dil eğitim kitapları titizlikle seçiliyor, eğitimin her aşaması uzmanlar tarafından planlanıyor ve hayata geçiriliyor, başarıyla uyguladığı çift dil eğitim sistemiyle İngilizceye anadil seviyesinde hakim olacak bireyler yetiştiriyoruz. Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

  • NK

    Merhaba, bu yıl sizinle başladık ve gerçekten çok memnun kaldım. Oryantasyon sürecini kızımla muhteşem atlattık. Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Umarım güzel bir yıl olur.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, Dolmabahçe Okulları olarak tüm öğrencilerimize ulaşabileceğimiz gelişimsel ve önleyici rehberlik çalışmalarımız sayesinde her öğrencimizin gelişim süreçlerine tam destek verirken yaşanabilecek olası sorunlarla ilgili önleyici rolümüzü de yerine getiriyoruz çünkü oryantasyon dönemi öğrencilerimizin olumlu bir eğitim alabilmesi için en önemli dönem olduğunu bilmekteyiz. Pozitif dönüşünüz ve yorumunuz için teşekkür ediyoruz.

  • YK

    İngilizce Eğitiminden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yaşta bu kadar akıcı konuşup anlaması benim tek tercih sebebim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, Dolmabahçe Okulları Yabancı Diller Bölümü olarak; öğrencilerimizi uluslararası standartlara uygun eğitimimiz ve yabancı dil becerilerini test etme yolundaki vizyonumuzu başarılı bir şekilde sürdürmekten mutluluk duymakta ve yepyeni güncel programlarla yola devam etmekteyiz. Değerlendirmeniz ve yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

  • lt

    Profesyonel bir ekibe çocuğumu gözü kapalı bırakabilmenin mutluluğunu buraya yazarak paylaşmak istedim. tesekkür ederim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederiz. Dolmabahçe Okulları; bugünün öğrencilerini, yarının ebeveynleri ve ülkemizin gelecek mimarları olarak görüp, mutlu okul, yaşayan okul, çevreci okul, sportif-sanatsal okul, teknolojik okul, temiz okul anlayışı ve kuralları ile “Bıraktığın Yerden, Gösterdiğin Hedefe” sloganı ile ulaşmayı vizyon edinmiştir.

  • EA

    Öğretmenlerimiz ve Yöneticilerimiz Gülesin hanım aile ve çocuklarla gayet ilgili :) Okulumuzu cok seviyoruz .

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, alanında branş öğretmenlerimiz öğrencilerimizin, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme ve okul dışı etkinlikler, tasarım-beceri atölyeleri, sanatsal ve sportif faaliyetler ve kulüp çalışmalarıyla eğitimini desteklemektedir. Samimi yorumunuz için teşekkür eder, öğrencimize başarılar diliyoruz.

  • HD

    İngilizce eğitiminizden oldukça memnunum. Umarım kaliteniz değişmez ve liseye kadar sizlerle devam edebiliriz.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Anaokulunda bilingual dil eğitimi ile başlayan lisede KGL Uluslararası İngilizce ağırlıklı bir eğitim verilmekte olup öğrencimizin üst sınıf kademelerinde ENGLISH ASSESSMENT SINAVLARI'nda başarı sağlaması ve bizleri bu sene gururlandıran öğrencilerimizin arasında olacağından hiç endişemiz yoktur. Değerlendirmeniz ve yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

  • Md

    Okulumuzun giriş çıkış güvenlik gibi durumlarından çok memnunum. Özellikle de öğretmenimizden.Velileri ve öğrencileri seçerken bence daha ince elenmeli özellikle yabancı öğrenciler ve veliler büyük sorun yaratıyorlar. Çocuğum iki üç tane yabancı öğrenci yüzünden okula gitmek istemediği zamanlar çok oldu.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Taleplerinizi dikkate aldığımızı bilmenizi isteriz.

  • ND

    Oğlum 2 yıldır devam ediyor. Seneye 1. Sınıf olarak kaydımızı gönül rahatlığıyla yeniledik. Müdürümüz öğretmenlerimiz en büyük şansımız. En güzel iyikimiz..

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz,Değerli yorumunuz için çok çok teşekkür ederiz.

  • HY

    Cok iyi okul. Öğretmenler ve müdür harika. Çocuğum severek gidiyor.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • BT

    3 yıldır Oğlum devam ediyor. Çok memnunuz. Öğretmenlerin her biri ayrı kıymetli. Atölye çalışmaları dolu dolu. Herşeyden önemlisi oğlum çok mutlu gidiyor.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Kızım okula severek gidiyor. Eğitim ve ilgi alakaları için tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. En ufacık bir şeyde hemen haber veriliyor içim çok rahat iyi ki Dolmabahçe Okulları ❤️

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • EY

    Çok iyi ve değerli öğretmenler var. Teknoloji de takip ediyorlar, buna ben şahit oldum.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • FH

    Harika bir kurum. Her açıdan profesyonel bir bakış açıları var. Kampüs çok güzel ve büyük.Her şey gayet güzel

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Rh

    Geleceğin teknisyen ve pilotları bu okuldan mezun olacakDaha çok yatırım

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Çocuğum her gün okuluna çok severek gidiyor. Güveniniz ve profesyonelliğiniz için çok teşekkür ederiz.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Kısa sürede çocuğumun kişisel, sosyal ve bilişsel anlamda gelişiminde ilerlemeler olduğunu fark ettik. Çocukları sevgi ile yetiştiren tüm öğretmenlerine ve emek veren güler yüzlü tüm çalışanlara çok teşekkür ederim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Çocuklarımızı bu kadar sevgiyle kucaklayıp, öz bakımlarına bu kadar özen gösterip, ayrıca alanında profesyonel ve işini severek yapan öğretmenlerinizin öğrencilerimizin akademik gelişimine sağladığınız katkıdan dolayı teşekkür ederiz. İyi ki Dolmabahçe Okulları…

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • ME

    Geniş alanı ile ilgi ve alakanın üst seviyede tutulduğu çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir okul.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Dolmabahçe Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Adnan Kahveci Mahallesi Avrupa Caddesi No:62 Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum