fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Dragos AKD Kids Anaokulu

Özel Dragos AKD Kids Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:00

Özel Dragos AKD Kids Anaokulu Hakkında

AKD Kids bünyesinde bulunan ve İstanbul Kartal’da hizmet veren Özel Dragos AKD Kids Anaokulu çift dil programı benimseyerek yola çıkmıştır.Bu programa göre her sınıfta biri Türkçe diğeri İngilizce konuşan iki öğretmen aynı anda bulunur. Okulda, İngilizce konuşan öğretmenler, uluslararası İngilizce öğretmenliği belgesine sahiptir. İngilizce bilen öğretmenin dersler sırasında Türkçe konuşması yasaktır. Bu uygulama ile çocuklar, zaman içerisinde İngilizcenin öğrenilmesi gereken bir ders değil normal bir konuşma durumu olduğunu düşünerek, İngilizce öğrendiğinin farkına varmadan, İngilizce anlamaya ve konuşmaya başlamaktadır. Özel Dragos AKD Kids Anaokulu 'nda eğitim süreci, çocuklara verilen Avrupa Dil Portfolyosu ile belgelenmektedir. Öğrencilere ihtiyaçları olan her konuda psikolojik danışmanlık sunan rehberlik birimi, bilişsel ve duygusal gelişimlerini de gözlemlemektedir. Tüm veliler, ihtiyaçları doğrultusunda ücretsiz psikolog desteği alabilmektedir. Ayrıca her sınıfta çocukların öz bakımına yardımcı olmak üzere anaokulu öğretmenliği mezunu yardımcı öğretmen daima bulunur. Öğrencilerin uyku vakitleri kısa tutularak, bu süreyi; piyano, yüzme, dans , jimnastik , bale gibi branş aktiviteleri ile geçirmeleri sağlanmaktadır. Satranç, aritmetik gibi derslerle çocukların zeka gelişimini, yaratıcılığını arttırmak hedeflenmektedir. İngilizce eğitimi yanında çocukların tek bir yabancı dil eğitimi ile sınırlı kalmamasını isteyen okul çocuklar için Rusça ve İspanyolca eğitimleri de vermektedir. Okulda verilen mental aritmetik dersleri kapsamında çocukların sayı sayma , basit şekilde toplama çıkarma yapabilmesi gibi yetilerinin gelişmesi sağlanmaktadır fakat bu eğitim asıl önemli noktası çocukların bu eğitimi İngilizce olarak almasıdır. Çocukların gelişim sürecinde temel noktanın beslenme olduğun düşünen Özel Dragos AKD Kids Anaokulu 'nda organik süt ve serbest dolaşımlı doğal ortamlarda yaşayan tavuklardan temin edilen organik yumurtalar ikram edilmektedir. Diğer tüm gıdalarda, HACCP belgesi sahibi, ülkemizin tanınan markalarının kaliteli ve doğala en yakın ürünler kullanılmaktadır. AKD Kids Anaokullarında en hassas olunan konu temizlik ve temizlik kontrolüdür bu titizlik Tüketici Akademisi tarafından tastiklenmiştir ve okul en çok güvenilen marka ünvanını kazanmıştır. Okulda güvenlik hizmeti verilmekte olup, çocukların okul içinde herhangi bir kaza yaşamalarına neden olacak araç gereçler kullanılmamaktadır. Çocuklar hastalandığında rapor alır ve evde dinlenir iyileşmeden okula gelmesi diğer çocukları da etkileyeceğinden bu süreçte okula gelmemesi önerilir.

Özel Dragos AKD Kids Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Dragos AKD Kids Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Dragos AKD Kids Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Dragos AKD Kids Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Dragos AKD Kids Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Dragos AKD Kids Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Dragos AKD Kids Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Dragos AKD Kids Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Dragos AKD Kids Anaokulu Yorumları (7)

  • CC

    Diger okulumuzu bırakma sebebimiz oldu desem ...Okul kadrosu ve tum personel her acidan mukemmel.Okul oncesi egitimlerinden de cok memnun kaldik.Ögretmen ve cocuk iliskisinden daha onceki okulumuzda cok problem yasamistik .AKD kids kaliteli egitimin adresidir diyorum. 2.cocugumda da tercihimizi bu okulumuzdan yana yaptik.Ilkokuluna da devam edecegiz .Gonul rahatligi ile cocugunuzu emanet edebilirsiniz.

  • BİZ İKİ ÇOCUĞUMUZUDA BU OKULA YOLLADIK.ŞİMDİ DE AÇILAN KOLEJLERİNE DEVAM EDİYORUZ.AİLE SICALIĞINDA AMA UZMAN EĞİTİCİ KADROSU İLE İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE ÇOK İYİLER.HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

  • MB

    Rehberlik hizmetinden çok memnunuz ve okuldaki en önemli kriterlerden biriydi bizim için çünkü kızım şimdiye kadar anaokulna hiç gitmemişti ve alışma sorunu yaşayabilme ihtimali çok yüksek olan bir çocuk. Sağolsunlar Öğretmenleri de bize çok yardımcı oldu bu süreçte.

  • AA

    yüzme ,binicilik, buz pateni gibi diğer okullardan ayıran dersleri var. Ders çeşitliliğini fazla olması ve öğretmenlerin tecrübeli olması çok güzel. İyi eğitimin yanında fiziksel olarak pek çok imkanın olması da cabası. Yemklerden güvenliğe ve temizliğe kadar hiç bir kusur yok

  • FA

    İspanyolca ve rusca dersleri de veriliyor ve bu dersler öğrencileri yormadan oyunlarla işleniyor. Öğretmenler yaptıkları işin hakkını veriyor gerçekten. Okul yönetiminin personel seçiminde çok titiz. Zaten tüm çalışanlar tecrübeli.

  • ÖG

    Yemeklerde organik ürün kullanılmasına ve dengeli beslenmeye çok önem veriyorlar bizim de içimiz rahat ediyor. Kaliteli bir eğitim anlayışları var. Hiç bir zaman pişmanlık yaşamadık. Kızım da okulunu çok seviyor.

  • SA

    Dil eğitimi olarak oldukça başarılı bir okul derslerde ingilizce öğretmenleri sadece ingilizce konuşuyor ve çocukların dil gelişimi açısından çok fayda sağlıyor. Fiziksel şartları bakımından eksiksiz diyebileceğim bir okul her şey düşünülmüş.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Dragos AKD Kids Anaokulu İletişim Bilgileri

Orhantepe Mah. Orhangazi̇ Cad. No:121 Dragos Kartal / İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum