fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çekmeköy Erse Anaokulu

Özel Çekmeköy Erse Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Çekmeköy Erse Anaokulu Hakkında

İstanbul Ümraniye'de bulunanÖzel Çekmeköy Erse Anaokulu Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, sorumluluk sahibi, yabancı dili etkin kullanabilen, başarılı, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akademik donanıma sahip, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal becerileri gelişmiş nitelikli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Okulda 2 ile 6 yaş aralığındaki çocuklara hizmet verilmektedir. Anaokulunda okul saatleri 07:30 ile 19:00 arasında devam etmektedir. Anaokulunda sürekli olarak kurumda bulunan bir psikolojik danışman bulunmaktadır. Anaokulunun eğitim anlayışında çocukların duygularını, tüm ihtiyaçlarını ve bireysel farklılıklarını ön planda tutarak eğitimsel yaklaşımlarda onların tüm gelişim alanlarını desteklemek vardır. Anaokulunda yemekhane de çocukların gelişimlerine uygun yemekler verilmektedir. Beslenme programları ve yemek listeleri uzmanlarca hazırlanmış olup çocukların sağlıklı gelişimine önem verilmektedir. Alanında uzman eğitmen kadrosuyla MEB müfredat programları doğrultusunda, öğrencilerin; öğrenme stilleri, bireysel farklılıkları ve öğrenim süreçleri dikkate alınarak, farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş akademik eğitim ortamlarında bilgi ve becerilere sahip bireyler olarak yetiştirilmeleri hedeflenmektedir. Eğitimde “Yapılandırmacı Öğrenme Yaklaşımı ve Öğrenci Merkezli Eğitim ’’anlayışı uygulanmaktadır.
Özel Çekmeköy Erse Anaokulu eğitim sistemi içerisinde GEMS modeli, fen ve teknoloji üzerinde durulmaktadır. Bu alanda çocukların keşiflerini desteklemek adına birçok zengin materyale sahiptir. Çocukların yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri için deney, gezi, gözlem çalışmaları yapılmaktadır. Okul içerisinde çocukların kişisel, sosyal ve fiziksel gelişimlerini tamamlayabilmeleri ve geliştirebilmeleri için geniş bahçe, fen laboratuvarları, akıl oyunları derslikleri, kütüphane, görsel sanatlar dersliği, resim, seramik, heykel ve ebru atölyeleri, müzik dersliği, enstrüman çalışma odaları, kapalı spor salonu, basketbol, voleybol, jimnastik, yüzme havuzu ve masa tenisi alanları, tenis kortu, yapay tırmanış platformu, atletizm pisti gibi daha birçok imkan sağlanmaktadır. Ayrıca okulun sunduğu hizmetler arasında yaz okulu da bulunmaktadır. Yabancı dil eğitimi olarak İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
Özel Çekmeköy Erse Anaokulu'nun temizlik ve hijyen konusu kadar çocukların güvenlikleri konusunda da aynı özveriyi göstermektedir. Okul içerisinde güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca okulun kendi servisi içerisinde servis personeli sayesinde bu hizmet ulaşım sırasında da devam etmektedir.

Özel Çekmeköy Erse Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Gems ve High Scope

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Çekmeköy Erse Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çekmeköy Erse Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Çekmeköy Erse Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Çekmeköy Erse Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çekmeköy Erse Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çekmeköy Erse Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çekmeköy Erse Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çekmeköy Erse Anaokulu Yorumları (10)

  • Sb

    Kızımı anaokuluna kayıt yaptırmak için araştırma yaparken erse listemin başlarındaydı evime yakınlığı açısından. 2. Görüştüğüm okuldu ve hiç düşünmeden kaydını yaptırdım çünkü okul müdürü elif hanım bana o kadar çok güven verdi ki … aradığım tüm özellikler ersedeydi . Daha okula başlayalı 2 ay oldu ve kızımda bariz ilerlemeler görüyoruz tüm çevresinde . Evde de ilgileniyodum zaten kızımla . Ekstradan dans bale mental aritmetik piyano gibi dersleri de sağlıyor okul veli tercihine bağlı olarak verebiliyorsunuz. Yemekhane , temizlik personelinden tutun da sınıf öğretmeni karşılama öğretmeni ingilizce öğretmeni bale öğretmeni mental aritmetik öğretmeni okuldaki diğer tüm öğretmenler ve müdürümüzü hergün asla dilinden düşürmüyor kızım hepsi birbirinden güleryüzlü anlayışlı . Okul müdürü en ufak kafanıza takılan bir soru olsun en ufak bi derdiniz olsun her konuda veliye özel zaman ayırarak rahatlatıyor. Yemekleri 3 öğün dengeli ve sağlıklı beslenmeye uygun menüler olarak hazırlanıyor mevsimine uygun beslenmeye özen gösteriliyor. Yazmalara doyamıyorum yazdıkça erseyi çok sevdiğimi fark ediyorum. Gönül rahatlığıyla hiç düşünmeden kıymetli yavrunuzu erseye kaydettirebilirsiniz. İyi ki erse ❤️

  • Başta sınıf öğretmenimiz olmak üzere tüm Erse Ailesine çok teşekkür ederim. 3 yıldır kızımız Erse anaokulunda ve inanılmaz memnunum. Çocuğumuzdaki gelişimi sırf biz değil etrafımızdaki o kadar çok insan fark ediyor ki… Çocuğu şekillendirmek hem ebeveynlerin hem de öğretmenlerin elinde. Veli ile işbirliği yaparak bunu çok güzel sağlıyorlar. Hiç gözüm arkada kalmadı. Ben kızıma kreş ararken çok yer araştırdım, internet yorumlarını okudum. O zamanlar çok kızmıştım memnun olan kişiler hiç mi yorum yapmaz diye. Bu yüzden bu yorumu çok isteyerek yazıyorum. Daha kendini ifade edemeyen derdini anlatamayan çocuğumu bırakmak benim için çok zordu. Bizim şansımız yaver gitti karşımıza şu anki öğretmeni çıktı. Bu süreçte hem çocuğumuza hem de bizlere çok şey öğretti Erse Okulları. Her sabah o gülen yüzüyle bizi karşılayan danışmaya, her koşulda çözüm yolu bulan okul müdürümüze, kızımın dilinden düşürmediği mutfak personeline, pandemi sürecinde desteğini yakından gördüğümüz öğretmenimize, Erse Anaokulu çalışanlarına ve öğretmenlerine, ilk iki yıl boyunca yine sınıftaki güler yüzlü olan ve çocuğuma bu kadar çok güzellik katan onun yüreğine sınıf öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler!

  • HI

    Çocuğumuz sevdi ve ERSEli olduk. Görüşmeye gittiğim birçok okulda güven problemi yaşadım. Erse’ye geldiğimde ise sıcakkanlı sohbetiyle akademik yapısıyla beni cezbetti. Okulun temiz olması, önceliğin çocuklara verilmesi, güler yüzlü olmaları, çocukların beslenmesi, oyun alanları, etkinlikleri işin özü çocukların oynayarak öğrenebilecekleri harika bir ortamları var. Sadece bina, okul, öğrenci ve öğretmen olarak bakılmayan aslında içinde sevgi olan bir kurum. Öğretmenimizin de bizim şansımız olması bizi okulla bütünleştirdi. Oğlumu öğretmenine gönül rahatlığıyla bırakıyorum. Başladığı günden beri kendine güvenen, isteklerini ifade edebilen bir ortamda arkadaşları ve öğretmeniyle çok mutlu olduğunu gördükçe olumsuz hiçbir düşünce olmuyor. Hastalandığında veya özel bir durumu olduğunda en az benim kadar ilgili ve düşünceli öğretmenimize çok teşekkür ederim. Erse de olmak bizim için ayrıcalık. Sevgi saygı çerçevesinde çocukları özenle dinleyen onları anlayan öğretmenimize çok teşekkür ederim. Hangi görevde olursa olsun çocukların en iyi şekilde ihtiyaçlarını karşılayan bütün çalışanlarınıza da minnetlerimi sunarım. Teşekkürler ERSE…

  • RD

    Çalışma hayatına geri dönüşüm, kızımın iki yaşına denk geliyordu. Hem iş yerime yakınlığı hem de aldığım referanslar doğrultusuna ilk yüz yüze görüşmeye gittiğim okuldu ERSE.   Hissettiğim sıcaklık, yakınlık ve eğitim şekli hemen karar vermeme ve o gün kayıt yaptırmama neden olmuştu. İyi ki de öyle olmuş. Çünkü okula başladığı ilk günden beri güvenli ve huzurlu bir şekilde bırakıyorum.   Sabahları okula girerken karşılamalarından akşam uğurlarken ki sıcaklıkları, sevgileri iyi ki Erse’de dememize bir nedendir. Öğretmenlerinin kızıma olan sevgisi, sarılması, kızımın öğretmenlerine ailenin bir parçası gibi saygı ve sevgi duyması bizi mutlu ediyor.   Beraber nice senelere Erse!

  • AY

    Çalışan anne olmamdan dolayı Mert’e kreş arayışımız 2 yaşındayken başladı. Evimize yakın olması dolayısıyla ilk olarak Erse ile görüşmemizi yaptık. Okulu gezdikten sonra içimize o kadar sindi ki başka bir okul arayışına girmedik. Öğretmenimizle tanıştığımızda da ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anlamış olduk. İlk günler okula bırakırken ayrılmalarımız zor olsada, öğretmenimizin bize “Okula girerken değil, aldığınızda nasıl olduğu önemli.” demesi içimizi rahatlattı. Gerçekten de Mert’i okuldan her aldığımızda çok mutlu geliyordu. Kısa süre içinde okuluna ve arkadaşlarına alıştı, öğrendikleriyle bizi her gün şaşırttı. 4 senedir Erse Ailesinin bir üyesiyiz. Biz oğlumuzun üzerine ne kadar titriyorsak, okulda da öğretmenlerinden idari kadrosuna kadar tüm çalışanlar sevgisini ve ilgisini her zaman gösterdi. Bu süreci Erse ile yaşadığımız için çok mutluyuz.

  • GS

    Erse Anaokulu, oturduğumuz bölgedeki tüm arkadaşlarımdan aldığım referanslar doğrultusunda gönül rahatlığı ile çocukların gönderildiği bir kurum olarak aklımda yer etmişti. Ön görüşmeye geldiğimde okulu beğenmiş ve kararımı vermiştim. Tek sorunumuz oğlumuzun biz hariç kimseyle iletişim kurmaması, konuşmaması ve okula gitmeyeceğim diye inatlaşmasıydı. Aslında bu durum bizim en büyük problemimizdi. Yetişkinlerle iletişim kurmaması ve korkması bizi endişelendiriyordu. Oğlumuz okula başladı, öğretmenini çok sevdi, her gün koşa koşa okula gidiyor etkinliklere bayılıyor ve çok mutlu. Biz evde ona bir resim bile yaptıramazdık şimdi adeta bir ressam oldu, hayret ediyoruz! Öyle güzel süper kahraman resimleri yapıyor ki, duvarlarımız resim sergisi gibi oldu. Bizim için bu harika bir gelişimdi. Kardeşinin gideceği okul da belli, tabi ki gönül rahatlığı ve deneyimimiz ile “ERSE”! Öğretmenimize ve kurum müdürümüze tüm destek ve ilgilerinden dolayı eşim ve kendi adıma teşekkür ederiz.

  • Kızım için iyi bir okul arayışındayken çevremdeki insanların yönlendirmesiyle Erse Okulları ile tanıştım. Okulu ziyaret ettiğimde yönetimin ilgisi ve sunulan imkanlar Erse’yi seçmemde çok büyük rol oynadı. Okul açıldıktan sonra da öğretmeninin ilgisi, şefkati ve güler yüzü sayesinde kızım okuldan eve mutlu dönmeye ve heyecanla yaptıkları etkinlikleri anlatmaya başladı. Özel günler için önceden planlanmış organizasyonlar kızımı olduğu kadar beni de heyecanlandırıyor. Dilediğim zaman telefonlarımıza yüklediğimiz uygulamadan kızımın o gün neler yediğini, hangi etkinlikleri yaptıklarını görebiliyor, fotoğraf ve videolara erişebiliyorum açıkçası bu da Erse Okulları’na duyduğum güveni artırıyor. Bence bir okulun başarısı, öğrencilerinin mutluluğundan okunabilir ancak. Kızım mutlu olduğu için anne ve babası olarak bizler de çok memnunuz. Erse Okulları Yönetim ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  • DK

    Çocuklara sevgi ile yaklaşıldığında beyin hücrelerinde binlerce nöron uyarılırmış. Biz kızım için anaokulu araştırırken buna çok yakından şahit olduk. Farklı bir kaç kurumu araştırma sürecimizde kızımız ile beraber ziyaret ettik ve erse kolejine geldiğimizde öyle ilgili öyle sevgi dolu bir yaklaşımla karşılaştık ki okula gitmek istemeyen kızım bir anda burası benim okulum diye sahipleniverdi. Daha başlamamış olmasına rağmen okulun önünden her geçişte ne zaman okuluma gideceğim, öğretmenim beni merak ediyor mu acaba sorularına maruz kaldık. Ardından okul serüvenimiz bu şekilde başladı. Tecrübeli ve profesyonel yönetim anlayışı, işini ciddiye alan, eğitimli, sevgi dolu öğretmenleri ve arka planda çocuklarımızın beslenme, temizlik gibi ihtiyaçlarını titizlikle karşılayan personeli ile pandemi sürecinde aklımız kalmadan kızımızı okula gönderdik. Bu zorlu süreçte hem maddi hem manevi anlamda bizleri hiç üzmeyen erse okulları yönetimine, aldığımız eğitimden, çocuklarımıza gösterilen sevgi ve ilgiden dolayı değerli öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliyorum. İyi ki... Çocuk sevERSE dünya değişir...

  • BK

    Bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştığım ERSE EĞİTİM KURUMLARI ile bağımızın aile gibi kuvvetli boyutlara geleceğini tahmin etmemiştim. Güzelliği, iyiliği, hoşgörü ve sevgiyi bulduğumuz bu çatı altında daha nice sağlıklı ve mutlu zamanlarımızın geçeceğine inancım tam. Oğlumun kişilik gelişiminde, toplumda bir birey oluşunun farkına varmasındaki katkınız ve desteğiniz tartışılmaz. Zor zamanlarımızda da yanımızda destekçi oluşunuz, anlayışınız ve alçakgönüllülüğünüz için minnettarız. İyi ki varsınız, iyi ki hayatımızdasınız!

  • ÖB

    Her ebeveyn gibi okul araştırmamızı yaptık. Ancak Erse Okullarıyla tanıştıktan sonra önce bize verdiği güven ve sonrasında çocuklarımız için verilen eğitim, sosyal aktiviteler, yakın ilgi, beceri gelişimi ve disiplinleri bizlere Erse Okulları’nın ne kadar güvenli ve tecrübeli olduğunu gösterdi. Öğretmenlerimizin çocuğumuza karşı sevgi dolu yaklaşımı ve çocuğumuzun kendini güvende hissetmesinden önemli ne olabilir ki! Anaokulu ve ilkokul eğitimini Erse ile devam ettirmeye kararlıyız. Çünkü bizler de Erseliyiz ve bir aileyiz. Erse Okulları’nın tüm çalışanlarına teşekkür ederiz!

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çekmeköy Erse Anaokulu İletişim Bilgileri

Madenler Mah., Halid Sok., No:2 Ümraniye/İstanbul
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum