fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu

Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu Hakkında

Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu'nda; beden eğitimi, yüzme, sanat, müzik, drama, dans, bilişim-kodlama, satranç ve kütüphane gibi branş dersleri bulunmaktadır. Tüm branş dersleri, PYP Sorgulama Programı çerçevesinde anaokulu programıyla eşgüdümlü, disiplinler arası ortak planlama çalışmaları yapılarak gerçekleştirilmektedir. Ayrıca, öğrencilerin sosyal duygusal gelişimlerini destekleyecek “İKİNCİ ADIM - SECOND STEP” programı uygulanmaktadır. Öğrencilerin doğayla bağ kurmaları ve doğa duyarlılığını kazanmaları için de her hafta Orman Günü düzenlenmektedir. Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu erken yaşlarda, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini fark etmek, kişilik ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli programlarla öğrencilere öğrenme fırsatları sunar.Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu Kampüsü içinde bulunan anaokulu kampüsün tüm olanaklarından yararlanır. İSTEK Okulları; üstün nitelikli ve kaliteli bir eğitimin, çocuklarımızın hakkı olduğu gerçeğinden hareketle, Atatürkçü eğitim ilkeleri ışığında hedeflerini daima yüksek tutmakta ve yaşam boyu öğrenmenin temelini atmaktadır. Öğrenme ortamları çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek için çok yönlü bir biçimde hazırlanır. Öğrenme; işbirliği, yaratıcılık, merak, empati, şevk, saygı, hoşgörü gibi tutumları deneyimleyecekleri ve geliştirecekleri süreçler üzerine planlanır. Her öğrencinin, bireysel hazırlık durumu ve gelişim düzeyi temel alınarak gelişimleri desteklenir. Öğrenciler, öğrenen topluluğunun değerli bir parçası kabul edilir ve bireysel, küçük ya da büyük grup çalışmaları yoluyla sorgulama sürecine dahil edilmeleri sağlanır. Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu’nda eğitim; sadece sınıfın içinde yaşanan bir süreç olarak görülmez. Çocukların öğrendikleri ile gerçek yaşam arasında bağlantılar kurması, daha iyi bir dünya yaratmanın yolları üzerinde düşünmeleri ve tüm dünya için daha iyi neler yapabileceklerine ilişkin kararlar alarak bu kararlarını eyleme dönüştürmelerini amaçlayan bir sistem üzerine kurulmuştur. Öğrencilerin, İngilizceyi sadece ders olarak değil, günlük hayatın içinde deneyimlemeleri ve sürekli kullanarak geliştirmeleri için sağlayan İstek Okulları’nda özel olarak Crossroads programı geliştirilmiştir. Crossroads Programı ile öğrencilerin, günün doğal akışı boyunca İngilizce öğretmenleriyle birlikte her ortamda İngilizce konuşabilmeleri sağlanırken, ders programları eş zamanlı olarak iki dilde yürütülmektedir. Böylece öğrenciler, İngilizceyi diğer disiplinler gibi öğrenilecek bir ders değil, edinilmesi gereken çok önemli bir iletişim aracı olarak içselleştirmektedirler. Crossroads Programı anaokulu 4-5 ve 5-6 yaş gruplarında uygulanmaktadır.

Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu Yorumları (5)

  • C

    Üç çocuk annesi olarak çocuklarımın üçünü de İstek Bilge Kağan Okulu’na gönderiyorum. En büyük çocuğum şuanda 13 yaşında 4 yaşında İstek Bilge Kağan Anaokulu’na başladı. Mükemmel bir müdürü ve harika, sevgi dolu öğretmenleri var. Çok memnun kaldım. İlkokula da devam ettik. Hazırlık sınıfında çocuğumu o kadar güzel ilkokula alıştırdılar ki ilkokula başladığında hiç zorluk yaşamadık. O kadar memnun kaldık ki şimdi ortaokulu İstek Bilge Kağan’da bitiriyor. Lise olarak da benim okulum çok güzel burayı kazanmak istiyorum diyor. 4 yaş ve 6 yaş sınıfında iki çocuğum var. İkisini de 3 yaşında güvenle Bilge Kağan Anaokulu’na kaydettirdim. Müdürümüz aynıydı. Aynı samimiyet, aynı profesyonellik, aynı çağdaş düşünceye sahip bilinç ve en önemlisi sorun çözebilme yetisi. Bir problem yaşadığınızı düşündüğünüz an hemen çözüm bulunuyor. Öğretmen kadrosu da değişmiyor kolay kolay. Eminim çok memnun kalacaksınız.

  • KA

    Okulun fiziksel imkanları çok iyi donanımlı ve temiz sınıfları sanat ve spor dersleri için ayrı sınıflar var dersler nitelikli bir şekiklde işleniyor öğretmenler de çok ilgili.

  • ÇG

    Bol miktarda gezi etkinlikleri yapılıyor okulda Gezilerde öğretmenleri çocukları hiç yalnız bırakmadığı için güveniyoruz. Gezilerde belli bir konu üzerine planlanıyor çocukların yaşayarak görerek tanıması öğrenmesi amaçlanıyor.

  • Bir çok etkinlik yapılıyor okulda mutfak etkinliklerini özellikle çok seviyor oğlum hem öğreniyorlar hem eğleniyorlar. Öğretmenleri sevgi dolu yaklaşıyorlar ve çok ilgililer.

  • MA

    Çocuğumuz kaliteli bir eğitim alsın eğitim hayatına bir adım önde başlasın istedik. İstek okulları hem dersleriyle hem öğretmenleriyle ve sunduğu imkanlarla tam aradığımız okuldu. Çocuğum geçen dönem başladı okula başladığından beri gelişimi inanılmaz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İSTEK Bilge Kağan Anaokulu İletişim Bilgileri

Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi, No:2, Bakırköy / İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum