fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu

Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:50/16:20

Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu Hakkında

Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu vizyonu gereğince; kendinden emin, kararlı, duyarlı, çevrenin önemini bilen, hayvan sevgisi sahibi, vizyon ve misyon sahibi, sorun çözme kabiliyeti olan çocukların eğitilmesini amaçlar. Anaokulu içerisinde verilen eğitim çeşitli programlar dahilinde yürütülmektedir. 18 tane sınıf öğretmeni, 1 adet bilişim teknolojileri öğretmeni, 7 yabancı dil öğretmeni, 4 adet güzel sanatlar öğretmeni, 6 adet uygulamalı dersler öğretmeni ve 1 adet kütüphane öğretmeniyle dev bir kadroya sahiptir. Öğretmenler branşlarında uzman ve ilgili bölümlerden mezun tercih edilmektedir. Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu aktif saatleri olarak; 08.50 – 16.20 arası belirlenmiştir. Okul fiziki imkanları içerisinde geniş ve temiz yemekhanesini sunar. Yemekhane görevlileri bayandır. Ve yalnızca yemek yapımı ve yemekhane temizliğinden sorumludurlar. Okul her alanı temizlik ve hijyen bakımından bölümlere ayrılmıştır. Yemekhane içerisinde çocukların boyutlarına uygun olarak masa ve sandalye düzeni ayarlanmıştır bu düzen ile birleşen renkler çocukların yemek zamanlarının daha eğlenceli hale gelmesine fırsat vermektedir. Bunların dışında fiziki imkanlar içerisinde; oyun alanı, revir ve bahçe yer alır. Özel hizmetler bakımından sayılabilecekler ise; güvenlik, servis ve rehberliktir. Servis hizmeti bir zorunluluk değildir. Ancak tercihen velilerin hizmetine sunulur. Okul güvenlik standartları bakımından üstün korumaya sahiptir. Rehberlik hizmeti kapsamında çocukların ve velilerin vizyonları bakımından izlemeleri gereken yollar üzerinde durulur. Çocuklar dönem içerisinde sürekli rehberlik görevlileri tarafından izlenir ve herhangi bir kişisel sorunun varlığı halinde veli gözetiminde müdahalesi yapılır. Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu çocuklar için ikinci bir dil olarak İngilizce eğitimi verilir ve İngilizce eğitimi bir taraftan görsel bir taraftan işitsel olarak yürütülür. Anaokulu aktif spor etkinliği yüzme alanı çerçevesinde programlandırılmıştır. Çocuklar için hazırlanmış özel havuzlar ve her grup için belirlenmiş bölümler vardır. Yüzme eğitimi çocukların her etkinlik saatlerinde uzman eğitimci tarafından gerçekleştirilmektedir. Deniz gözlüğü, mayo ve bone gibi gerekli eşyalar okul tarafından verilir. Kulüpler içerisinde aktif olarak müzik kulübü kullanılır. Müzik kulübü etkinlik saatleri müzik aletleri ve tınılar konusunda uzman olan eğitimcilerce gerçekleştirilir. Her sınıf ile ve her sınıf içerisindeki öğrenciler ile bireysel olarak ilgilenilir. Çocukların tamamı müzik aletleri ile tanışır. Ana okulu içerisinde şık bir kütüphane ve çalışma odası mevcuttur. Anaokulu İstanbul Beşiktaş da yer almaktadır. İçerikleri ve fiziksel görünüşü bakımından her çocuğun dikkatini çekebilecek formata sahiptir.

Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:50 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu Yorumları (6)

  • SD

    fiziki şartları okul müdürü sınıf öğretmenleri ve tabi ki beden eğitimi kadrosu son derece profesyonel.uzun zaman sonra kaliteli bir okul buldum.ve oğluma sporu sevdiren beden eğitimi öğretmeni anıl hocaya sonsuz teşekkür ediyorum. çok iyi bir okul tavsiye ederim.-

  • MK

    Bahçeleri çok geniş. Gerek ilkokul gerek anaokulu hepsinin maksimum imkanlar ile yararlanması isteniyor. Bu kaideyi daima sürdürürler umarım

  • 2 yaşından beri bir çok farklı kreş tecrübesi yaşadıktan sonra kızımı bu Atanur Oguz anaokuluna verdim. Anaokulu müdürü, sınıf öğretmenleri, yabancı dil öğretmenleri tüm öğretmenlerden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.Biraz daha yeşil bir bahçe lazım.

  • BA

    Eğitim,ögretim,ögretmenler....Çok memnunum çok Her şeyi ile çok güzel bir okul :))

  • NK

    Canım kızım anaokuluna başlarken çok araştırdım çok düşündüm ve sonunda karar verdim. İstek Atanur Oğuz Anaokulu'na göndermeye karar verdim.Eğitim kadrosu ve eğitim planından cok memnunuz.

  • Okulun öğretim görevlileri,özellikle yemekhane çalışanları çok özenli ve düzenli titizlik konusunda çok dikkatliler ve bundan dolayı emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum.Eğitim planı olarak manevi eğitime de yer verilmesi halinde tam anlamıyla vazgeçilmez bir okul olacağını düşünüyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İSTEK Atanur Oğuz Anaokulu İletişim Bilgileri

Balmumcu Mah. Gazi Umurpaşa Sok. No:26, Beşiktaş / İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum