fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 22
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu Hakkında

İstanbul Kağıthane ilçesinde yer alan Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulumuzun temel önceliği, hayatında ilk defa sosyal bir ortama giren çocuğun, kendini güvende ve rahat hissedebileceği ve öğretmeni ile sağlıklı bir iletişim ve paylaşım süreci yaşayabileceği ortamı hazırlamaktır.  Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu'nda, çocuklar bir sınıf, bir grup olarak değil, tek tek bireysel olarak ele alınmakta ve kişisel ihtiyaçları ve farklılıkları belirlenerek, ihtiyaca yönelik planlamalar yapılmaktadır. Öğrencileri bizim için eşsiz kılan en büyük özellikleri her alanda gelişmeye ihtiyacı duyan birey olmalarından kaynaklanmaktadır. Onların kişiliklerini, yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerini doğru rehberlik stratejileriyle gerçekleştirmek amaçlanmaktadır. Ders içeriklerimizi ve eğitim modelimizi çocuklarımızın; bedensel, zihinsel, sosyal ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak oluşturuyor, yabancı dil eğitimimizle öğrencilerimize dünya vatandaşı olma imkânı sağlıyoruz. “Bütünsel Eğitim Modeli” ile araştıran, proje üreten, takım çalışmasına yatkın, lider karakterli ve en az bir yabancı dili çok iyi konuşabilen öğrenciler yetiştirerek okul öncesinde “Dünya Benim Oyun Alanım” mottolarıyla eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.  İstanbul Kağıthane ilçesinde yer alan Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu öğrencilerini güçlü ve farklı kılan, Yenilikçi Eğitim Programlarıdır. Bu programda yer alan; Deney Zamanı/Bilime Yolculuk, Küresel farkındalık, İnovasyon, Düşünme Becerileri, Kodlama, gibi dersler, öğrencilerin akademik, kültürel ve sosyal gelişimlerini ön plana çıkarır. Her öğrencimizin değerli ve öncelikli olduğunu, farklı ilgi ve ihtiyaçları olduğunu biliyor, çocuklarımızı ve gençlerimizi teknoloji okuryazarı, girişimci, sosyal anlamda gelişmiş, etkili yetişkinler olarak yarınlara hazırlıyoruz. Ulusal ve uluslararası akademik disiplinlerden faydalanarak oluşturduğumuz ders içerikleri ve eğitim modellerimizle geleceği inşa edecek, yepyeni bakış açılarıyla yaşadıkları ülkeyi ve dünyayı güzelleştirecek, yenilikçi fikir ve buluşlarıyla insanlığa katkı sağlayacak bireyler yetiştiriyoruz.

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    22
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu Yorumları (1)

  • BT

    Kağıthane Açı Koleji'nde 2. yılımızı doldurmak üzereyiz. Kayıt esnasında 1. sınıfa başlayacak oğluma tavsiye üzerine; eğitim odaklı, bütçeme uygun ve butik okul olduğu için son derece güvenli bir okul olduğundan tercih ettim. Geçen sene değişen yönetimle, tüm kadro her geçen gün elinden gelenin daha iyisini yapma çabası içerisinde. Arada diğer özel okullar gibi branş öğretmenlerinin bazılarında değişiklikler olsa da gelecek sene tüm bu aksaklıklarında giderileceğine güvenim tam. Kapıdan içeri girdiğimde her zaman güler yüzle karşılandığım okuldan oğlum da çok memnun. Ortaokul ve liseyi de kesinlikle orada okumak istiyor. Şartlarımız uyduğu sürece bizde ebeveynleri olarak aynı fikirdeyiz...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mahallesi, Mermerciler Caddesi, No:3, Kağıthane/İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum