fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu

Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 12:30/17:00

Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu Hakkında

Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu İstanbul Başakşehir, Kayaşehir 'de Millet Bahçesi'nin karşısında renkli sınıfları, çoçukların ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş yapısı, kaliteli eğitim programları ve alanlarında deneyimli eğitmen kadrosu ile birlikte 2-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim vermektedir.

Okulda verilen eğitimler ile okulunu seven, değerlerini bilen, çalışkan, insanlarla iyi ilişkiler kurabilen, çevresine karşı duyarlı ve öz güven sahibi bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır.
Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu gün ışığı alan, sağlıklı ve bakterilerinden arındırılmış malzemelerle dizayn edilmiş her yaşa uygun sınıflar, açık-kapalı oyun alanları, uyku odası, ilgi köşeleri ile çocuklar için hayal edilen okulun eğitiminin yanı sıra fiziki şartlarını da en ince detayına kadar planlayarak tesis edilen okulda yıl boyu sürecek hoş bir serüvene eşlik etmekten memnuniyet duyacakları güveni sağlamaktır.

Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 1 Anaokulu 'nda çocuklara İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Dil eğitimi kodlama eğitimi denilen yöntemler ile çocuklara verilmektedir. Bu sayede çocuklar İngilizceyi Türkçe tercümesiyle değil, o dilde anlama tekniğiyle öğrenirler. Dil eğitimi branş derslerde materyaller, telaffuz çalışmaları ve aktif konuşma-dinleme şeklinde işlenirken tüm sınıf öğretmenleri müfredat konularının İngilizce karşılığını da programa alır. Okulda yaşamın her alanında yabancı dil aktif halde kullanılır. Çocuklar bu programla yabancı dili yaşayarak öğrenmiş olurlar.

Tam gün eğitim programı uygulanmakta olan Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu 'nda gün içerisinde çocuklarla birlikte zeka oyunları, yüzme, jimnastik, sanat, mental aritmetik, robotik kodlama, mutfak atölyesi ve hobi çalışmaları yapılmaktadır.
Scamper eğitim modeli uygulanan okulda bu eğitim modeli ile çocukların yaratıcılıklarının geliştirilmesi, farklı düşünme, hayal kurma, orjinallik ve sezgi gibi becerileri kazanmaları sağlanmaktadır.

Ayrıca psikolojik danışman bulunan Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 1 Anaokulu 'nda dönem boyunca çocukların ders içerisindeki davranışları ve arkadaşları ile olan ilişkileri gözlemlenmekte,okul öncesi testler psikolojik uygulanmakta ve problem olduğu düşünülen konularda velilerle irtibata geçilerek çocuklara yardımcı olunmaktadır.
Okulda gün içerisinde çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek servis edilmektedir.
Mutfakta hazır meyve suyu, margarin, hazır ve paketli yiyecekler tüketilmemektedir Aylık olarak hazırlanan yemek listeleri velileri bilgilendirmek amacıyla düzenli olarak okulun mobil aplikasyonundan paylaşılmaktadır.

Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Anaokullarının mobil aplikasyonu üzerinden veliler her öğün yemek raporlarını anlık olarak takip edebilir, öğretmeniyle anlık mesajlaşma sağlayabilir, aylık etkinlik ve eğitim bültenlerini görüntüleyebilir, her gün fotoğraf ve videoları hem anne hem baba ulaşıp görüntüleyebilir.

Çocukların merhamet ve sevgiyle eğitim görebilecekleri okullarımıza değerli velilerimizi bekliyoruz.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Klasik Sistem

- Eklektik Yaklaşım

- Çoklu Zeka Modeli

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Hibrit Eğitim Modeli

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

- SCAMPER Tekniği

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu Yorumları (21)

  • HY

    Gerçekten çocuğunuzu kendi evindeymiş gibi tavsiye ediyorum.özellikle Ayşe hocamın ilgi alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum

  • EA

    Beyaz Bulut Anaokulundaki İdarecimız Ayse ögretmen bir anne olarak bana cok guven verıyor Guvenılır etkınlıklerı ve cıcuga olan duyarlılıkları ,yaklasımlarını cok begenıyormBiraz daha buyuk olsa muhtesem

  • VA

    Büyük kızımın 3. Yılı küçük kızımın 2. Yılı Beyaz Bulut Anaokulu ailemiz gibi oldu çocuklarımıza verdikleri eğitim ve değerden dolayı çok teşekkür ederiz hiç düşünmeden kayıt olabilirsiniz

  • EN

    Gerçekten mükemmel bir anaokuldur. Kadrosu sevimli ve tecrubeli. Mavera2 daki şubenin müdürü çok kibar ve gayretili. Benim kızım (Ayla Nedimoğlu)sevimli yüzler sınıfında. Öğretmeni Rabia hoca çok nazik ve çocuk seven biridir. Çocuklarınızın gelecekleri için hemen kayıt yapın. Hepinizi tavsiye ederim.Rabia hocayı muhafaza edin. Size gerçekten büyük bir kazanç.

  • SM

    They are my child's second family❤️Everything is perfect, there is nothing to change

  • Hs

    Güzel müdür güzel öğretmenler oğluma birinci gün bugün çok sevindi ve o ve ben çok memnun olduk herkes yardımcı ve neşeli, gül yüzlü maşalla müdür ve öğretmenler mühteşim rahat rahat konuşuyor bu bana en önemli bir şey size tavsiye ediyorumGüzel müdür güzel öğretmenler oğluma birinci gün bugün çok sevindi ve o ve ben çok memnun olduk herkes yardımcı ve neşeli, gül yüzlü maşalla müdür ve öğretmenler mühteşim rahat rahat konuşuyor bu bana en önemli bir şey size tavsiye ediyorum

  • EK

    Yuva sıcaklığında eğitim-ögretim vermeniz, çocuklarımızın güzel ahlak bilincine sahip olmasındaki gayretleriniz ve emekleriniz için başta İdarecisi olmak üzere tüm çalışanlara Müteşekkirim...

  • Se

    Kızım 6 ay olacak bu kreşte ve gerçekten mutlu gözüm arkada kalmıyor herkes ayrı ayrı ilgili alakalıSosyal oldu ek becerisi daha çok gelişti

  • BT

    Anaokulu çok mükemmel, bir sistemi var ve çocuk sevgisi var. Onu çok seviyoruz

  • TC

    Çocuğumdaki değişikliği ve geri getirimleri alıyoruz.Çocuğumun gelişimini ve davranışları çok değişti olumlu olarak memnunuz aile olarak.Kızım okulunu ve öğretmenlerini çok seviyor.En önemliside bu bence.Şuan herhangi bir talebim yok gayet donanımlı bir okul olduğunu düşünüyorum kendi adıma şuanlık.

  • Ms

    Benim için çok memnun kaldım Iletişim çok iyi Beklediğim bakım çıktı Oğlumda çok mutluFotoğraflar fazla olsun Yemek öğün tarifleri eklensin

  • Ag

    İdarecisi olan Ayşe öğretmene çok güveniyoruz.Samimiyet ,güler yüzlülük ve çocuklara olan davranışıyla mükemmel bir okul.İkinci evimizOkul biraz daha büyultulebilir.

  • Ag

    Ayşe öğretmen kurumun başında olduğu sürece gözünüz arkada kalmasın.Cunki bize çok güven veriyor.

  • Okuldaki aile ortamını, profesyonelliği ve samimiyetlerini hissettik. Tavsiye ediyorum.

  • G

    İşinde gayet başarılı eğitmenleri ve idarecileri ile son derece memnun kaldığım bir eğitim kurumu. Teşekkürler Büşra hocam, Beyza hocam ve diğer değerleri eğitmenlerimiz...

  • zB

    Kızımın yumurta ve kabuklu yemiş alerjisi var. Beslenmesi konusunda cok dikkatliler. Aşçı ablamız bize yumurtasız yemekler hamurişleri yaptı hep. Her çocuga ayrı ayrı hassasiyet gösteriyorlar. Allah razı olsun

  • Sv

    Öğretmenler çok ilgili ve eğitimli. Psikolog sürekli takip ediyor testler yapıyor çocuğumla ilgili bir sorunum olduğunda arayıp danışabiliyorum. Her konuda şeffaflar gün içinde diledigimde gidebiliyorum tavsiye ederim.

  • SG

    Biz çok memnunuz evimiz gibi.cocuklarınız aile ortamında eğitim alsın istiyorsanız hiç düşünmeyin.hafta sonu bile okula gitmek istiyor evde tutamıyoruz

  • zg

    1 senede profesyonel yüzme ögrendik. Oğlum başladığında düzgün konuşamıyordu şimdi 2. Yılımız bitiyor çok güzel gelişti konuşması da özgüveni de. Bu sene taşınacaktık başka okula göndermek istemediğimiz için taşınmayı erteledik. İnşallah çok guzel cocuklar yetiştirirler keşke her okul böyle olsa.

  • H

    Okulunuzda almış olduğumuz eğitimden son derece memnun ve mutlu olduk, gerek idare gerek öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz... Sizden çok şey öğrendi kızım... ❤️

  • Na

    diyer bir çok okul gezdikten sonra bu okul aydınlığı ile içimi ferahlattı. Başakşehir de bir çok okul kasvetli ve basık olduğu için tercih etmemiştik. Bu okul konumu açısından çok rahat. Eğitimci arkadaşlar çok ilgili Allah razı olsun. Çok memnunuz herkese tavsiyemizdir

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kayaşehir Beyaz Bulut Park Mavera 2 Anaokulu İletişim Bilgileri

Kayabaşı Mah. Kayaşehir Bulvarı Park Mavera 2 46/1 No:2
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum