fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:45/18:45
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu Hakkında

Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde bulunmaktadır. Anaokulu, uzman ve tecrübeli eğitim kadrosu ile 2 - 6 yaş arası çocuklara eğitim vermektedir. Kurum, MEB odaklı eğitim sistemini benimsenmektedir. Çocukların bilişsel, zihinsel ve fiziksel yönleri yapılan eğitimlerle artmaktadır. Aynı zamanda verilen dini eğitimle de çocukların manevi yönü güçlenmektedir.
Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu'nun öğretmenleri, öğrencilerin ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş eğitim programları hazırlamaktadır. Bu sayede her çocuğun potansiyelini keşfetmesi ve en iyi şekilde gelişmesi sağlanmaktadır. Ayrıca, ailelerle işbirliği içinde çalışarak çocukların evde ve okulda tutarlı bir eğitim almasını desteklemektedir.
Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu, öğrencilerin; güvenli, sağlıklı, ve mutlu bir ortamda öğrenmelerini sağlamak için sürekli olarak yenilikçi eğitim yöntemlerini takip etmekte ve uygulamaktadır. Bu sayede öğrenciler, bilgi ve becerilerini ilerletirken aynı zamanda pozitif bir öğrenme deneyimi yaşamaktadır.
Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu tam gün, sabahçı ve öğlenci olmak üzere 3 farklı zamanda eğitim vermektedir. Buna ek olarak kurumda yazın da eğitim verilmektedir. Ayrıca kurumda bulunan hayvanat bahçesinde çocuklara küçük yaşta hayvan sevgisi aşılanmaktadır. Ebru, el sanatları ve çömlekçilik gibi aktiviteler ile çocukların çeşitli eserler üretmesi de amaçlanmaktadır. Kurumda yapılan toplu aktiviteler sayesinde çocuklar daha kolay sosyalleşip bir takım olarak iş yapma becerisi kazanmaktadır. Verilen İngilizce dersi ve İngilizce etkinlikler ile çocukların bu dili öğrenmesi amaçlanmaktadır. Çocuklara aynı zamanda tuvalet eğitimi de verilmektedir. Bu sayede bazı ailelerin sorunu olan bu duruma kurum tarafından çözüm sağlanmaktadır.
Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu servis imkanı ile çevre ilçeler ve mahalleler deki çocukların kuruma taşınmasını sağlamaktadır. Kurumun yemekhanesinde hazırlanan doğal ürünler çocuklara deneyimli kişiler tarafından hazırlanmaktadır.

Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:45 - 18:45 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu Yorumları (17)

  • B

    Tereddüt etmeden çocuğunuzu emanet edebilirsiniz tek kelimeyle BA YIL DIM

  • AY

    Her veli gibi nasıl olur acaba ? diye kaygılandığımız zamanlarda iyi ki karşılaştık dediğimiz kurum..Öğretmenimiz, müdüremiz Kızımın ilk günlerdeki alışma aşamadında verdiğiniz özen ,sabır ve çabalarınız bizim için sürecin özetiydi ve doğru kararı verdiğimizi o zamandan anlamıştım. Yeni dönem için de herşeyin olması gerektiği gibi yerinde uygalanacağına dair güvenimiz tam.

  • MF

    Kızım ve biz çok memnunuz gönül rahatlığı ile çocuklarımızı emanet edebileceğimiz bir okul.

  • Ss

    Güzel okulumuz.. oğlum her sabah mutlu bir şekilde okula gidiyordu. Zili çaldığınızda istisnasız bütün öğretmenlerin yüzü gülerek kapıyı açıyor bir anne şefkatiyle çocukları karşılıyorlar aklınız kalmadan içiniz rahat evinize ,işinize gidebilirsiniz. Akademik anlamda çocuğun gelişmesi için tüm imkanları size sunuyorlar biz çok memnun kaldık keşke ilk okuldada buraya gönderme şansımız olsaydı … merve hanım ve havvanur hanım sizlere çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız .

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Geçen sene Başakşehir'e taşındığımda okul konusunda çok endişeliydim . Çocuk Gezegeni ile yollarımız araştırma sırasında kesişti ve şuanda iyiki diyorum . Okulun çocuğum mutluluğu ve gelişimi odaklı eğitimi oğlumu çok iyi noktalara getirdi. velilere şiddetle tavsiye edeceğim bir okuldur. Gözünüz kapalı çocuklarınızı okula emanet edebilirsiniz.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Bu okul Kayabaşı çevresindeki en iyi okullardan şüphesiz. Kurum müdürü ve öğretmenleri genç, dinamik kadroya sahip. Okulun konumu ve özellikle bahçeli olması cezbedici. Biz çok memnun kaldık gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Şg

    Oğlum 3.5 yaşında gitmeye başladı. Hemen uyum sağladı ve severek gidiyor, tatil günlerinde okula gidemediği için üzülüyor, bu çok kıymetli. Sosyal aktiviteler olarak yeterli, öğretmenler ilgili ve çok güler yüzlü. Oğlumda konuşma geriliği vardı ve bu 4-5 ay içerisinde çözüldü diyebilirim çok ilerleme kaydettik. yeni sezon kaydımızı erkenden yaptık farklı bir okula bakmaya gerek görmedik bile.Öğün listeleri haftalık veya aylık olarak paylaşılırsa iyi olur.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • A

    Öncelikle bu okulu düşünen veliler için gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebilirler. 6 yaş grubunda yer alan çocuğumuzun okula başladığı ve bitirdiği zaman dilimde geldiği durumunu, bu süreçte gözlemlediğimiz gelişimini dikkate aldığımız zaman yine olsa tekrar gözü kapalı bu okulu tercih ederdik. Her çocuk kendi gelişim şartları içinde ve karakteri itibariyle farklılık gösterecektir ama bizim çocuğumuz için çok memnun kaldığımız bir dönem ve ilk okul hazırlık açısından da çok faydalı bir yıl oldu.Okul ulaşımı konusunda servis olmaması sorunu bizi biraz zorladı, her veli çocuğun ulaşımını planlayamayabilir, bu konu çözülmesi gereken bir konu bana göre.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Okul olarak çok güzel bir okul, öğretmeler ve okuldan sorumlu müdür çok ilgili oğlumu kısa süre de olsa buraya vermiştim herhangi bir sıkıntı yaşamadık, oğlum normalde bundan önceki okula ağlayarak giderdi ancak buraya giderken ağlamadan isteyerek gidiyordu. Oğlumun üzerindeki emekleriniz için teşekkürler

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Se

    Çocuk Gezegeni Anaokulu, gerçekten samimi bir ortam sunuyor. Burada çalışan her bir öğretmen ve personel, çocuklarımızın ihtiyaçlarına önem veriyor ve onları sevgiyle kucaklıyor. Okulun her köşesinde çocukların gülücükleri ve neşesi görmek mümkün. Çocuklarım için bu kadar özenli bir ortam sunulduğu için mutluyum çünkü biliyorum ki onlar burada güvende olacaklar ve sevgiyle büyüyecekler. Çocuk Gezegeni Anaokulu, samimi bir aile ortamı sunarak çocuğumu mutlu ederken, eğitimine de büyük önem veriyor. Bu okulu diğer ailelere gönül rahatlığıyla öneriyorum çünkü burada çocuklarımız için gerçekten harika bir deneyim yaşayacaklar.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • NG

    Gözünüzün hiçbir şekilde arkada kalmayacağı güvenilir bir okul. Eşimin işi sebebiyle taşındığımız için ayrılmak zorunda kaldık. Şimdi buralarda okulun değerini daha iyi anladım benzeri bir okul bulamıyoruz. Emine hanım ve öğretmenler anne sıcaklığını o kadar güzel hissettirmiş ki oğlumuz hala benim okulum diyor. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Bu emeklerin karşılığında çok uygun ücret alıyorlar. Okula karar vermeden önce ziyaret edip tanıştıktan sonra fikirlerime katılacaksınız.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • RA

    İki kızımda çocuk gezegenine gidiyor. Kızlarımı gönül rahatlığıyla kreşe gönderiyorum. En önemlisi de bu. Dönem içerisinde çocuklarımın en ufak duygu durumunu bile hissederek özel olarak ilgindiler. Manevi anlamda da çok büyük destek okulun ekibi. Gönlümü bu kadar ferah tuttukları için ayrıca çok teşekkür ederim

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Y

    Bu okula arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Övgü dolu sözleri gerçekten doğruymuş.Oğlumu bu anaokuluna kaydettirdim.Böyle bir anaokulu kazandırdıkları için tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • S

    Müdüre hanım, Öğretmenler çok ilgililer ve alanlarında uzman kişiler. Bir yıldır ordan eğitim alıyoruz her yönüyle çok memnunum kızımda bu anaokulunda çok mutlu. İlk okula başlayana kadar burda devam etmeyi düşünüyoruz.Her şey için teşekkür ederiz.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • AB

    Bu okula okul.com aracılığı ile ulaştık. 4 ay oldu başlayalı Çok memnunuz Bu gün karnemizi aldık çok güzel bir organizasyon yapmışlar başta Çiğdem öğretmen olmak üzere tum okul çalışanlarına teşekkür ediyorum.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Sy

    Mudure hanım çok anlayışlı ve işini iyi bilen birisi kızımi bir sene buraya gönderdim şimdi ilkokulda biz oldukça memnun kaldık.

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • AB

    Güler yüzlü öğretmen anlayışlı idareci ilgili personel

  • Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kayaşehir Çocuk Gezegeni Anaokulu İletişim Bilgileri

Kayabaşı Mah. Gökçeada Cad. Güzelbahçe Güzelbağ Konutları V-15-16-17, Başakşehir/İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum