fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu

Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00

Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu Hakkında

Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunmaktadır. Okulda verilen eğitim modeli ile öğrencilerin düşüncelerini dile getirme becerileri ve iletişimi güçlenir, kendi işlerini kendisi yapması, sorunları kendisinin halletmesi ve bazı kararları kendisinin vermesi sayesinde özgüveni yükselir. Okulda yapılan aktiviteler arasında kesme, yapıştırma, boyama, kalem kullanma gibi aktiviteler yer almaktadır. Bu sayede öğrencilerin ince motor becerileri gelişir. Zihinsel olarak, nesneleri eşleştirme, sınıflandırma, ölçme, gözlem yapma ve fikirler üretme gibi matematik ve bilim becerilerini geliştirir. Okulda her öğrenciyle tek tek ilgilenilerek yemek, uyku, tuvalet gibi öz bakım becerileri kazandırılır, anne-babadan ayrı kalmak duygusal gelişimine katkıda bulunur ve öğrencilerin kendine güveni arttırılır. Okulda verilen branş dersleri drama, matematik, fen, zeka oyunları, spor, sanat ve İngilizcedir. Okulun rehberlik birimi çeşitli çalışmalar ile öğrencilerin okula alışmasında, sağlıklı iletişim kurabilmelerinde, problemleriyle başa çıkabilmelerinde öğrencilere destek olur. Öğrencileri sınıf ortamında gözlemleyerek raporlar alır ve velilerle görüşmeler yapar. Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu'nda verilen destek hizmetler ise yemek, temizlik, sağlık, güvenlik, servistir. Okulda temizlik düzenli aralıklarla yapılmakta olup kontrolleri de yapılmaktadır. Öğrencilerin okul içinde güvende olması için güvenlik önlemleri alınmıştır, okula yabancıların girmesine ve çıkışlarda öğrencileri velilerin dışında birinin almasına izin verilmemektedir. Okulda yaz okulu uygulaması bulunmakta olup 4-14 yaş arası öğrenciler yaz okuluna katılabilmektedir. Yaz okulunda verilen dersler futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik, buz pateni, masa tenisi, satranç, badminton, İngilizce, eğitsel oyunlardır. Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu'nda çocukların oyunlarla ve eğlenceli aktiviteler ile öğrenmeleri sağlanmaktadır. Bu amaçla drama etkinlikleri ile çocukların hayal güçleri geliştirilirken, zeka oyunları ile farklı bakış açıları kazanmaları sağlanmaktadır. Ayrıca çocukların hobi bahçesinde doğayla iç içe, bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmeleri sağlanırken, yapılan çeşitli spor aktiviteleri ile de yeteneklerini fark etmeleri sağlanmaktadır. Tam gün eğitim programı uygulanan Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu'nda gün içerisinde çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek servisi yapılmaktadır. Yemekler okulun kendi yemekhanesinde hijyen koşullarına uygun olarak aşçılar tarafından hazırlanmaktadır.

Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu Yorumları (5)

  • çocuğumu asla kendimden başak birine emanet edebileceğimi düşünmezdim. nasıl yaparım kime güvenirim diye düşünürken şafak okullarıyla tanıştım. okul çocuğum için her şeyi düşünmüş. her gün koşarak okula giden bir çocuğum var artık

  • SK

    özellikle değerler eğitimi benim favorim. okulda ilk dönem yapılan Portfolyo sunumlarında bu yaşta çocukların ne kadar çok şey öğrenebildiğini görünce okulumuz ve samimi eğitim kadrosuna ve idaresine bir kez daha teşekkür ediyorum.

  • yd

    tavsiye üzerine anasınıfına kayıt yaptım . belki eğitim adına yazacak bir şey henüz yok ama şunu söylemeliyim. bölgede epey anaokullarını gezdim girdiğimde okul havası aldığımız tek yer oldu. umarım her şey umduğumuz ve duyduğumuz gibi olur.

  • Çocuğum gayet güzel ve keyfli vakit geçiriyor. anaokulu öğretmenlerimizin ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum. bizler bir çocuğa yeri geldiğinde sabırlı olamazken tüm öğretmenler sene boyunca güleryüzleriyle cocuğuma okulu çok sevdirdiler. bol aktivite ve gerçekten disiplinli eğitim

  • Okulun sosyal imkanları gayet iyi. (Yüzme havuzu, buz pateni, jimnastik) Çocuğum için ekstra etkinlik arayışında bulunmama gerek kalmadı. Öğretmenler ilgili. Öğrencim için geri dönüşler yapmalarından çok memnunum. Neler öğrettiklerini bilmem daha bilinçli ilerlememizi sağlıyor. Yabancı dile önem veriyorlar. (İngilizce ve İspanyolca). Sınıfta da aktif kullanıyorlar. Bu çok büyük artı. Hijyene dikkat ediliyor. Bir okulda aradığım kriterlerin hepsi mevcut. İyi ki yolculuğumuza Şafak ile başlamışız diyorum gönül rahatlığıyla.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Küçükköy Şafak Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Karadeniz Mahallesi, Cebeci Caddesi, No:159, Gaziosmanpaşa/İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum