fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu

Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu Hakkında

Vizyonumuz Suflör kullanmadan yaşamayı öğrenen çocuklar yetiştirmek; topluma "çocuksu" değerleri, insani değerleri sunmak ve yaygınlaştırmak, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temelli yüksek kalite standardını yaygınlaştırmaktır. Misyonumuz İnsan yaşamının çok önemli olan bu dönemi için farklı ve kaliteli bir seçenek oluşturmaktır. Kendisine ait bahçesi içinde müstakil bir binada bulunan Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu , İstanbul Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de yer almaktadır. Okuldaki sınıfların mevcudu 16 çocuktan oluşmaktadır. Sınıflar çok kalabalık değildir, öğretmenler öğrencileri ile birebir ilgilenmektedirler. Sabah 07:30, akşam 18: 30 saatleri arasında hizmet veren okul, 3-6 yaş aralığındaki çocukları kabul etmektedir. Okulun içerisinde ve bahçesindeki oyun alanları çocukların serbest etkinlik zamanlarında özgürce oyun oynamalarına olanak tanımaktadır. Okul içerisinde velilerin öğrencilere yaklaşımı ve çocukların psikolojik gelişimlerini takip eden ve yönlendirmelerde bulunan psikolojik danışman bulunmaktadır. Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu 'nda aylık olarak uzmanlar tarafından hazırlanmış menülerin çocuklara hijyenik ortamlarda hazırlanması ve sunulması sağlanmaktadır. Çocukların dengeli ve sağlıklı beslenmelerine özellikle dikkat edilmektedir. Yaz okulu hizmeti bulunan okulda, dilerseniz yaz dönemi boyunca da çocuğunuzu güvenle buraya emanet edebilirsiniz. Yıl boyu öğrendiklerinin pekiştirildiği ve üzerine yeni bilgilerin de eklendiği yaz okulunda çocuklar ilkokula hazırlanmaktadırlar. Daha küçük olanlar ise sorumluluk alma, bilinç kazanma, kendi işini yapma, sevgi ve saygılı olma gibi alışkanlıkları kazanmaktadırlar. Hem içeride hem de bahçede çocukların güvenli bir ortamda bulunmaları sağlanmaktadır. Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu'nda yabancı dil olarak İngilizce eğitimi verilmektedir. Etkinliklerin çoğunda İngilizceye yer verilmekte olup, yabancı dilin pekiştirilerek öğretilmesi sağlanmaktadır. Müzik-Ritim, Spor, Yaratıcı Drama ve Görsel Sanatlar eğitim sürecinde yer alan diğer branş etkinlikleridir. Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu, Üstün Dökmen Akademisine bağlı olarak her yıl yenilenen ve güncellenmiş eğitim programlarını uygular.

Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu Yorumları (5)

  • YE

    Çocuğumuzu okula gönderirken titizlenmeyen arastirmayan ebeveyn yoktur sanırım. Ben de yaklaşık 3 ay süren arastirmalarim sonucu Nihal hanımın Kurtköy de Küçük Şeyler anaokulunun şubesini açacağını öğrendim. Kızım okulun ilk mezunlarından. Gerçi Covid nedeniyle bunu kutlayamadik ama olsun. Gerek Nihal hanım, gerek Ayten hanım çok deneyimli ve bilgi birikimi olan eğitimciler. Onlarla tanıştığım için kendimi ve kizimi çok şanslı hissediyorum. Müge öğretmen de hem ilk ogretmenimiz hem de müdürümüz olarak bizim için çok değerli. İşini her daim daha iyi yapmaya çalışan bir kadroya sahipler. Hiç problem yaşamadım diyemem ama her seferinde çözümcül yaklaşım sergilediler. Bana göre Kurtköy civarında gönderilecek okul listesinde ilk sıralarda yer alabilecek bir okul. Son olarak Songül hanıma da titizliği ve lezzetli yemekleri için teşekkür ederiz.Öğretmen değişikliği

  • EB

    Kızlarımın ilk eğitim deneyiminde verdiğiniz öğretici katkılardan dolayı çok teşekkür ederim. Verilen eğitimin onlara çok şeyler kazandırdığını yaşayarak gördük. Toplum içinde birey olma, kendini ifade etme, arkadaşlarıyla oynarken paylaşımcı olmaları açısından çok faydalı oldu. Bu da bizi veli olarak çok mutlu etti. Başarılarınızın devamını dileriz.

  • NT

    3 yıldır devam ettiğimiz bu kurumdan çok memnunum. Gösterdikleri özenle güvenli bir kurum bizim için. Hem okul disiplini hem ev sıcaklığını bir arada yaşatıyorlar. Ayrıca başarıyla uyguladıkları PYP ile çocuklara öğrendiklerini hayatta kullanma fırsatı tanıyorlar. Amacı reklam olmayan gerçek bir eğitim kurumu.

  • Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu’nun yenilikçi, sistemli ve programlı öğretim tarzının yanı sıra geleneksel yaklaşımı nedeni ile çok memnunuz. Farklı ve olumsuz bir kreş deneyiminden sonra 3 yaşını doldurduktan sonra oğlumuzu bu okula kaydettirdik. Okul yöneticilerinin, öğretmenlerinin ve çalışan personelin hepsi ayrı ayrı çok değerliler. Her zaman güleryüzle karşılanıyoruz. İstediğimiz her an onlara ulaşabiliyoruz ve aklımıza takılan sorunları paylaşabiliyoruz. Bu benim için çok önemliydi. Oğlumuzu kreşe gönderirken bizim için temel ve en önemli beklenti çocuğumuzun mutlu bir şekilde okula gidip gelmesiydi ve bu beklentimizi karşıladığı için Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulunu teşekkür ederiz. Bir anne ve ayrıca çocuk doktoru olarak okulumuzu gönül rahatlığı ile yakınlarımıza tavsiye ediyorum.

  • Benzer okullara göre daha özgür ve bilinçli nesiller yetiştirilme yaklaşımı ile fark yaratmaktadir. Ezberci değil sonuca ulaşacak metod ve uygulamaları ile güzel bir eğitim kurumu. Özverili ve işini bilen öğretmen kadrosuna sahip olması artısı.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kurtköy Küçük Şeyler Anaokulu İletişim Bilgileri

Çamlık Mah. Yahya Kemal Beyatlı Bul. Akasyalı Sok. No:8G, Pendik/İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum