fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu

Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/16:30

Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu Hakkında

Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu müfredata uygun bir biçimde dizayn edilmiştir. MEB’in gösterdiği doğrultuda kurulmuştur. Okul İstanbul Pendik’ te bulunuyor. Her türlü ulaşım olanakları sağlanmıştır. Bünyesinde bir psikolojik danışmanlık hizmeti mevcuttur. Fiziksel imkanların sunulduğu ortamları uyku odası, yemekhane, bahçe ve oyun sahası olarak geliştirilmiştir. Güvenlik, servis ve yaz okulu hizmetlerinin var olduğu okulda eğitim yaşı grubu 3-6‘dır. Kulüp olarak değerler ve seramik kulüpleri mevcuttur. Ayrıca yabancı dil eğitimi de verilmektedir. Sınıfları yirmişer kişilik olup, hijyenik olarak eğitim verilmektedir. Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu'nda kullanılan malzemeler çocuklarınızın sağlığını koruyacak türden tercih edilmiş olup, onların her türlü güvenliği sağlanmıştır. Okulun eğitim kapasitesi 119 olup depreme karşı dayanıklılığı uzmanlarca test edilmiştir. Dört katlı okul binası 1200 metrekare olup, açık alanı 250 metrekaredir. Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu eğitim süreci boyunca çocuklara empatik dinleme öğretilmektedir. Bunun anlamı çocukların öğretim aşamalarında çocukların veli ve öğretmenleri can kulağı dinlemeyi öğrenmelerini sağlamaktır. Okulda asıl amaç çocukların soru sormalarını sağlamak. Sorarak gelişen bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen okulda yapılan etkinlikler sayesinde çocukların gelişimleri adım adım tamamlanmaktadır. Problemli çocuklar ve okula uyum sağlayamayan çocuklar için okulda bulundurulan psikolojik danışmanlık hizmeti bu öğrenciler ile özel olarak ilgilenmektedir. Yılın belli dönemlerinde çocuklar için farklı geziler düzenlenir. Bu geziler sayesinde çocukların görerek ve dokunarak, yani inceleme olanakları doğrultusunda hem eğlenmeleri hem de öğrenmeleri sağlanır. Çocuklara ilgi alanlarına göre sorumluluk verilerek öğrenme içgüdüleri kuvvetlendirilmektedir. Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu'nda drama ve sanat eğitimleri ile çocukların öz bakım becerilerinin geliştirilmesi sağlanırken el ve vücut koordinasyonlarının sağlanmasına ortam hazırlanır. Yabancı dil eğitimleri ile çocukların ilkokula hazırlanması kolaylaştırılıyor. Farklı yaş grupları için farklı sınıf ve gruplar hazırlanıyor. Sağlık eğitimleri ile çocuklara ilk yardım anında ne yapmaları gerektiği öğretiliyor. Kitap okuma etkinlikleri ile çocukların kitapları sevmesi sağlanırken, resim ve boyama etkinlikleri ile el ve parmak gelişimine destek sağlanıyor. Günlük yapılan etkinlikler ile çocukların göz, vücut ve el koordinasyonu sağlamasına olanak tanınırken, kesme ve yapıştırma etkinlikleri ile çocukların ince motor gelişimleri desteklenmektedir.

Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu Yorumları (5)

  • MT

    Çocuğumu bu okula yolluyorum rehberlik servisi çok iligili öğretmenleri de öyle velileri sadece öğrencilere karşı değil velilere karşı da çok ilgililer. Çok memnunum. Sağlığa, temizliğe, yemekler ve güvenliğe de dikkat ettikleri için gözüm arkada kalmıyor.

  • NE

    İki çocuğumu da bu okula gönderdim çok memnun kaldım. Okuma yazma saymanın yanında sanat derslerine de oldukça önem veriyorlar ayrıca yabancı dile de çocuklarımızın nitelikli bir eğitim alması için canla başla çalışan öğretmenlerine de ne kadar teşekkür etsek azdır.

  • EG

    Çocuğumu gönül rahatlığıyla emanet edebildiğim tek yer. Çünkü güvenlik konusunda çok hassaslar, çöcukları yalnız bırakmıyor hepsiyle tek tek ilgileniyorlar, yemekleri sağlıklı ve temiz, sadece yemeklerde değil tüm alanlarda hijyene önem veriyorlar, etrafta kesici yaralayıcı herhangi bir malzeme yok.

  • JG

    Geniş ferah sınıfları olan bir okul dersler sağlıklı bir şekilde işlenebiliyor. Hava çok kötü olmadığı sürece de her gün çocukları bahçeye çıkarmaya özen gösteriyorlar. Çocuklarımızın artık ikinci evi olduğu için fiziksel imkanlarının da iyi olmasına dikkat etmiştik baştan zaten. Öğretmenleri de oldukça iyi gayet memnunuz.

  • m

    kızım yedi buçuk aydan itibaren lale bahçesine gitti gözüm arkada kalmadı hiçbir zaman teşekkür ederim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kurtköy Lale Bahçesi 1 Anaokulu İletişim Bilgileri

Kurtköy Mah. Soydaş Sok. No:17, Pendi̇k / İstanbul
0 216 706 6885
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum