fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Anaokulu

Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var

Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Marmara Evleri İhlas anasınıfı 1996 yılından beri Marmara Evleri Kampüsünde hizmet vermektedir. Okulumuzun 5002 metrekare arsa alanı,1.556 metrekare kapalı alanı ve 3446 metrekare açık alanı vardır. Kampüsümüz yemekhane, bir adet kapalı halı saha, çok amaçlı 150 kişilik bir konferans salonu, açık spor alanları ve yaşam alanlarına sahiptir. Binalarımız öğrenme ortamlarına uygun olarak inşa edildiği ve tasarlandığı için, sınıflar gün ışığından maksimum seviyede yararlanacak şekilde yapılandırılmış, binamızın havalandırması da gün boyu havadar bir ortam oluşturacak şekilde planlanmıştır. Depreme dayanıklı tünel kalıp sistemiyle inşa edilen binalarımız her açıdan güvenlidir. Kampüste bulunan güvenlik birimiyle 24 saat boyunca kampüsün güvenliğini sağlayacak tüm tedbirler alınmaktadır. Toplam 37 kamerayla izlenen kampüse giriş-çıkışlar kontrollü olarak yapılmakta ve güvenliği üst düzeyde sağlayabilmek için parmak izi sistemi kullanılmaktadır. Kampüsümüzde bulunan modern ve geniş yemekhanede üst düzey hijyen şartlarında aynı anda 500 kişi yemek yiyebilmektedir. İhlas Koleji Hakkında İhlas Koleji, 1996 yılında "Eğitimde Mükemmele Yolculuk" sloganıyla eğitim ve öğretim hizmeti vermeye başlamıştır. Okullarımız İstanbul’un yoğun trafiğinden ve gürültüsünden uzakta, temiz, ferah bir ortama ve yemyeşil bir çevre düzenlemesine sahip kampüslerde yer almaktadır. Okul binaları, depreme dayanıklı olacak şekilde güvenli ve modern eğitim sistemini destekleyecek şekilde özel donanımla inşa edilmiştir. 2022 yılında “Yılın Eğitim Kurumu Ödülü” ve “Eğitimde Kalite Ödülü”ne layık görülen İhlas Koleji, önceki yıllarda da sayısız ödül almıştır. Eğitim Modelimiz Anaokulumuzda öğrencilerimizle birlikte; yıllar boyu sürecek eğitim serüveninin ilk adımını, evin konforunu aratmayan sıcak bir ortamda ve uzman bir kadroyla atıyoruz. Hayattaki bazı boşlukların sadece sevgiyle dolacağını biliyor, bu yüzden “çiçek olan” değil, insanlara yardım ederek “çiçek açan” çocuklar yetiştiriyoruz.
İhlas Koleji anaokullarında öğrenciler oynayarak, eğlenerek, etkinlik yaparak, merak ederek ve keşfederek öğrenirler. Öğrencilerimiz masal ve drama derslerinde hayal kurmayı ve üretmeyi, düşünme becerileri derslerinde problem çözmeyi, kodlama derslerinde ise algoritmik düşünmeyi öğrenirler. Öğrencilerin düşünce ve hayallerini tasarlayıp gerçek hayata uygulayabilmeleri için, tasarım beceri atölyelerinde tüm branş derslerine entegre bir şekilde müfredata dahil edilmiştir. Etkinlik ve oyun tabanlı olarak hazırlanan müfredatımız, çoklu zeka modeli, proje tabanlı öğrenme yaklaşımı ve Montessori yaklaşımıyla tasarlanmaktadır. Okul öncesinde uygulanan kodlama derslerinde, öğrencilerin problem çözme, takım çalışması, dil gelişimi ve eleştirel düşünme becerilerinin gelişmesi amaçlanır. Algoritmik düşünme becerisini destekleyen robotik etkinlikler de ileriki yıllarda uygulanacak olan kodlama dersleri için bir temel oluşturur. Yabancı Dil Eğitimi Ana okullarımıza özel hazırladığımız müfredatımız yabancı dilin ana dil edinimine benzer şekilde öğretilmesini amaçlanır. Özel olarak tasarladığımız bu programda yabancı dil dersleri sınıfın ve ezberin dışına taşacak şekilde planlanır. Öğrenme merkezlerimizde matematik, fen gibi diğer dersler de yabancı dil aracılığı ile işlenmektedir. Değerler Eğitimi İhlas Kolejinde değerler eğitimi sadece sınıflarda değil okul bahçesinde, kantinde, spor salonunda ve öğrencinin ayak bastığı her yerde vardır. Her yaşa özel olarak oluşturulan değerler eğitimi müfredatıyla iyi ve topluma faydalı bireylerin yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Okul öncesi öğrencilerimiz büyüklerine saygılı olmak, sofra adabı, hayvan sevgisi ve çevre bilinci gibi konularda görerek, duyarak ve yaşayarak farkındalık sahibi olmaktadır. Sosyal Sorumluluk Projeleri Öğrencilerimiz okul öncesinden başlayarak empati kurmayı, yardım etmeyi ve dünyayı ilgilendiren meselelerle ilgili düşünmeyi öğrenirler. Farklı sosyal sorumluluk projeleriyle dünyanın dört bir yanındaki yardıma muhtaç kişilere ulaşılması hedeflenmektedir. Başarılarımız • YKS Türkiye Birinciliği. • Hafıza Yarışması Dünya Birinciliği. • TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatlarında 2 Altın Madalya. • TÜBİTAK Proje Yarışmasında Birincilik ve İkincilik. • Best Contest Turkey (En İyi İngilizce Konuşan Öğrenci) yarışmasında Türkiye çapında birincilik, ikincilik ve üçüncülük. • WestMUN18 Model Birleşmiş Milletler Konferansı “Honourable Mention” ödülü. • Okçuluk Dünya Şampiyonluğu. • Karate Dünya Şampiyonluğu. • Buz Pateni Türkiye Şampiyonluğu. • Judo İstanbul Şampiyonluğu. • Güreş İstanbul Şampiyonluğu. • Yüzme İstanbul Şampiyonluğu. • Karate İstanbul ve Türkiye birincilikleri.

Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Marmara Mh. Mudanya Cd. No:2 İhlas Marmara Evleri 1. Kısım Sitesi Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum